Resultater: 193
Resultater: 193


loader

Lenovo ThinkPad – ofte stillede spørgsmål

Lenovo ThinkPads er brugt vidt og bredt, og disse populære laptops bliver især brugt til arbejde og i erhvervslivet. Vi er derfor også vant til, at der er en del spørgsmål, når det kommer til Lenovo ThinkPads, og lige herunder svare vi på de oftest spurgte spørgsmål.

Hvis du ikke lige finder svar på det, du gerne ville vide, så læs mere længere nede på siden eller tag fat i vores kundeservice. Hvis der er nogen, der ved noget om Lenovo ThinkPads, så er det os her hos Føniks Computer, og vi hjælper dig gerne i den rigtige retning.

Hvad er en ThinkPad?

En ThinkPad er en type bærbar computer fra Lenovo. De er utroligt hårdføre, og der er modeller til mange forskellige behov. De er især gode til erhverv, men er også superbe i hverdagen og til studierne. Kort sagt, så er en Lenovo ThinkPad en solid og populær laptop med en høj ydeevne.

Hvor meget koster en ThinkPad computer?

De billigste Lenovo ThinkPads koster omkring 4.000 kroner, og de mest avancerede modeller koster op imod 40.000 kroner. Imellem de to ekstremer, finder der mange forskellige modeller, til mange forskellige priser. Du kan derfor helt sikkert finde en Lenovo ThinkPad, der er perfekt til dig.

Hvad er forskellen på en ThinkPad og en ThinkBook?

Den store forskel er, at en ThinkPad er mere kraftfuld end en ThinkBook. Begge laptops er dog oplagte til arbejde og erhverv, men ThinkBooks er ofte rigtig gode til mindre virksomheder, da de har en lavere ydeevne og er mere budgetvenlige.

Hvor lang garanti er der på en ThinkPad?

Der er 3 års garanti på en Lenovo ThinkPad, men dog kun 1 års garanti på batterilevetiden.

Lenovo ThinkPad – laptops til arbejdet

Der er mange gode grunde til, at Lenovos ThinkPad serie har opnået succes verden over. Det er især virksomheder og skoler, hvor de holdbare og alsidige bærbare computere er blevet populære, men de bliver også flittigt brugt i privaten, hvor de ligeledes har meget at byde på.

Successen kommer især af, at Lenovo har utrolig mange års erfaring, når det kommer til at lave bærbare computere. Disse mange års erfaring bliver brugt til at skabe banebrydende Lenovo ThinkPad serier og modeller, og det viser sig gang og gang igen at være en enorm succes.

Hos Føniks elsker vi disse stærke og alsidige PC'er, og derfor har vi altid gode Lenovo ThinkPad tilbud, samt et bredt udvalg at forskellige maskiner at vælge imellem. Det betyder, at du hos os helt sikkert kan finde lige den Lenovo ThinkPad, du leder efter.

Vælg den rigtige model

Når du vil investere i en Lenovo ThinkPad, så er det ikke bare at vælge den første og bedste du ser. Der er mange forskellige modeller, og de dækker forskellige behov. Du bør derfor overveje, hvad du skal bruge en Lenovo ThinkPad til, inden du vælger en af de mange modeller:

En ThinkBook er det oplagte valg til privaten eller til mindre erhvervsprojekter, hvor der er brug for en god laptop, men uden at man behøver det tunge skyts. Det er billige Lenovo maskiner, der stadig leverer en høj ydeevne og et professionelt design.

I samme stil, men med en højere ydeevne, er der serierne E, L og T. Her finder du også virkelig gode Lenovo ThinkPad tilbud, samtidig med at hardwaren begynder at være temmelig højtydeende.

Skal I derimod have tungt grafisk arbejde fra hånden, have gang i avancerede regnskabsprogrammer eller arbejde med lignende krævende software, så er Lenovo ThinkPads i P og Z serier helt perfekte. Det er det virkelig tunge skyts, der kan klare det hele.

Vi foreslår dog at se efter en Lenovo ThinkPad Yoga, hvis grafisk arbejde er i hovedsædet. Disse har touchskærme, der kan vippes hele vejen rundt, og derfor laptop og tablet i én smart maskine.

Hvis I har brug for en Lenovo ThinkPad, der både byder på høj ydeevne, samtidig med, at den kan holde til at være i selv de mest ekstreme miljøer, så er det X og X1 Carbon, du er ude efter. Med disse robuste Lenovo ThinkPads er det intet problem at have en laptop med i felten, når ingeniørarbejdet skal i gang.

Der er virkelig mange muligheder for, hvad man kan bruge en Lenovo ThinkPad til. De er generelt skabt til erhverv, men det betyder ikke, at det er det eneste sted, de hører hjemme. Det er en alsidig serie af laptops, der kan bruges til alt imellem himmel og jord.

En bærbar PC der kan holde til alt

Det, der kendetegner en Lenovo ThinkPad, er dens minimalistiske, sorte design, samt dens utrolige holdbarhed. Holdbarheden er faktisk på så højt et niveau, at Lenovo ThinkPads er MIL-SPEC-testede. Helt kort betyder det, at de er testede til det amerikanske militærs standarder.

Der er her tale om resistens overfor både fugtighed, kulde, varme, sand, støv og forskellige niveauer af atmosfærisk tryk. Det er altid fedt at være hårdfør overfor hændelige uheld, men det er endnu mere fedt, når man ved, at man sagtens kan tage sin Lenovo ThinkPad med på byggepladsen.

Lenovo ThinkPads er ligefrem blevet brugt i det ydre rum, og allerede i 2003 var denne linje af bærbare computere certificeret til benyttelse på den internationale rumstation – noget ingen andre laptops på daværende tidspunkt havde opnået.

Man bør altid tjekke med den enkelte Lenovo ThinkPad model, hvad den helt præcist kan holde til. Mange af dem kan dog holde til enormt meget, og overgår hvad de fleste ville tænke, at en laptop kan have med at gøre. Der er trods alt forskel på, om PC'en skal med i det ydre rum, eller om den blot skal være resistent overfor spildt kaffe.

Erhverv og ThinkPads

Med et professionelt design, en høj ydeevne og en holdbarhed langt ud over det sædvanlige, så er der ikke noget at sige til, at Lenovo ThinkPads er de foretrukne laptops til erhverv. En Lenovo ThinkPad har dog meget mere at byde på.

De er også designet til industristandarder med for eksempel deres porte, BIOS, m.m. Dette gør Lenovo ThinkPads nemme at komme i gang med, at tilkoble trådløse netværk og at IT-afdelinger har nemt ved at arbejde med dem.

Da det er arbejdsmaskiner, der er med at gøre, så har de også et ergonomisk design. Tastaturerne er komfortable at bruge i timevis ad gangen, og med baggrundsbelyste taster kan selv dårlig belysning ikke standse produktiviteten.

Bliv erhvervskunde

Hvis I skal bruge Lenovo ThinkPads til jeres virksomhed, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Vi arbejder med glæde tæt sammen med jer, så vi kan finde den bedst mulige løsning til jer, både i dag men også i fremtiden.

Køb en brugt Lenovo ThinkPad

Hos Føniks Computer kan du både mindske dit klimaaftryk og spare en masse penge, når du køber en refurbished bærbar. Vi har altid et godt udvalg af upcycle it bærbare, hvor du ofte kan finde gode Lenovo ThinkPad tilbud.

Når du ser på en refurbished Lenovo ThinkPad, så er der tale om en brugt bærbar PC, som er blevet repareret og har fået udskiftet dele. De fungerer næsten lige så godt som en ny, men er meget billigere og meget mere bæredygtige. Det er altså din mulighed for et enormt god Lenovo ThinkPad tilbud.

Altid gode Lenovo ThinkPad tilbud

Hos Føniks har vi altid gode Lenovo ThinkPad tilbud, så du kan finde lige det, du går og leder efter, samtidig med at du finder det til en fordelagtig pris. Derudover har vi et enormt udvalg, hvilket kun gør det nemmere for dig.

SIdder du tilbage med spørgsmål, når det kommer til Lenovo ThinkPads, eller måske en bestemt af dem? Vores kundeservice sidder klar i hverdagene imellem kl. 11-17, hvor vi gerne svare på dine spørgsmål. Ellers sender du os bare en mail, så svarer vi, når vi har tid.