På denne side ser du Lenovos V-serie af Thinkpads. Hvis du tror at en prisvenlig bærbar ikke samtidig kan byde på kraftfuld hardware og stilsikkert design så kan du godt tro om igen. Med en V Thinkpad fra Lenovo har du at gøre med en lavpris bærbar i særklasse. Mangler du for eksempel en billig studiebærbar med de nyeste funktioner og features, er dette udvalget for dig. Lenovo byder med denne serie på praktiske, alsidige bærbare i stilfuldt design og høj kvalitet. Undgå at gå på kompromis og tag et kig på hele udvalget af de populære Lenovo V-serie bærbare computere nedenfor. Vi har garanteret lige den du er ude efter.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

V-serien fra Lenovo – billig Thinkpad bærbar når den er bedst

Hos Føniks Computer ønsker vi naturligvis at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker, uanset budget og behov. Derfor har vi bestræbt os på at samle et varieret udvalg af både avancerede og meget prisvenlige bærbare. I den forbindelse får du utroligt meget bærbar for en lav pris med V-serien fra Lenovo. Vi forhandler flere forskellige modeller af Lenovo V-serie bærbare og uanset om du skal bruge en helt simpel eller lidt mere avanceret variant, er priserne altid i bund. Serien er derfor oplagt, hvis du har brug for en bærbar til dagligdagsforbrug eller en arbejdscomputer. Skal du for eksempel ordne regnskaber, streame film, browse nettet eller lave lektier, vil denne serie uden tvivl kunne matche dine behov. Skal du bruge en bærbar som arbejdscomputer, når du er på farten, har vi naturligvis også en computer der matcher dette behov. 

Højtydende hardware til en lav pris

Til trods for de lave priser er der ingen grund til at tro at Lenovo V bærbare ikke også gemmer på ganske fornuftigt hardware. Du kan blandt andet finde højtydende Intel processorer fra de seneste generationer. Med kraftige harddiske får du hurtig opstart så du nemt kan nå småopgaver imens du venter på bussen eller får en kop kaffe på caféen. De hurtige RAM gør at computeren kan håndtere adskillige krævende opgaver på én gang og det effektive batteri betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at finde en stikkontakt, selv på længere ture. Dette er blot nogle af fordelene ved Lenovos V-serie af Thinkpad bærbare så klik på de forskellige modeller og læs mere om hvad du kan forvente.

Køb en Lenovo V-serie og få en driftsikker bærbar

Når du vælger at købe din nye bærbar fra Lenovos V-serie, så får du en yderst stabil og driftsikker computer. Du kan være helt sikker på, at computeren er stabil i driften, og er til at stole på. Den er derfor perfekt til virksomhedsbrug, og især mindre virksomheder er glade for computeren. Har du brug for at kunne køre meget tunge og vilde programmer, så skal du kigge efter x1-serien hos Lenovo. Men Lenovo V-serien er perfekt til dig, som skal have en helt almindelig, men kraftig og funktionel arbejdscomputer eller privat computer.  

Vælg et operativ styresystem til din bærbare pc

Når du køber en bærbar fra Lenovo V-serien, kan du vælge mellem to forskellige styresystemer. De fås med enten Windows 10 Pro og Windows 10 Home.  

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro henvender sig primært til virksomhedsbrug. Du får her et super funktionelt styresystem, som kommer med de klassiske apps fra Windows. Herunder browseren Egde, mailsystem, kalender osv. Windows 10 Pro bliver typisk anvendt til professionelle, da det har lidt flere funktioner end Windows 10 Home. 

Udover de almindelig funktioner får du ved Pro’en også flere sikkerhedsmæssige funktioner, som er ideelt når du bruger computeren til at arbejde på. Du får internet beskyttelse, WIP og BitLocker-enhedskryptering. 

Windows 10 Home 

Skal du bruge Lenovo V-serien til hjemmebrug, har du typisk ikke det samme behov for sikkerhedsfunktionerne. Din computer skal selvfølgelig stadig være beskyttet, og det sørger Windows 10 Home naturligvis også for. Styresystemet kommer dog uden den udvidede version som pro'en har. 

Udover de funktionerne med sikkerheden, er der ikke forskel på Pro og Home, og du får samme adgang til kalender, mail, Edge osv. 

Hvilken størrelse skærm skal jeg vælge? 

Når du skal vælge hvilken bærbar du skal købe, så er der ofte flere faktorer som har betydning. Èn af dem er skærmstørrelse. Bruger du din bærbar til at tage med på farten, og ikke altid kan koble den til en computerskærm, så anbefaler vi, at du køber en bærbar med stor skærm. Lenovo V-serien er typisk rimelig store computere, og derfor får du mulighed for at vælge helt op til 17,3 tommer skærm. Det er altså en væsentlig større skærm, end mange andre bærbare har. Derfor er den også ideel til både hjemmearbejde, studieopgaver eller fremvisning af arbejdsmæssigt materiale. 

Jo større skærm Lenovo V-serien har, jo mere vejer den også. Er du derfor mere til en letvægtscomputer, så skal du naturligvis vælge en mindre skærm. V-serien fra Lenovo fås ned til en størrelse på 14”. 

Du kan derfor vælge lige præcis den Lenovo bærbar der passer til dig. 

Hvad koster en Lenovo V-serie bærbar?

Der er vist ingen tvivl om, at Lenovos V-serie er i den billige ende af skalaen, i forhold til hvor funktionel en bærbar du får. Mange andre brands koster væsentligt mere, selvom de indeholder de samme features. Du kan derfor være sikker på, at du gør et fantastisk køb, når du køber en bærbar fra Lenovos V-serie. 

Hos Føniks Computer er vi altid skarpe på prisen, og hos os har vi et stort udvalg af billige computere fra Lenovo. Prisen for en af Lenovos V-serie bærbare koster her hos Føniks Computer fra ca. 4480 kr til 5.956 kr. Du får altså, ligegyldigt hvilken model du vælger, en billig pc. Det er ikke mange andre mærker eller modeller, hvor du får så billig en bærbar, når du skal have en med de samme kvalifikationer. 

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge?

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken model af Lenovos V-serie der passer til dig, så skal du spørge os. Vi vil gerne sikre os, at du får den rigtige computer, som opfylder alle dine behov. Afhængig af om du skal bruge en bærbar fra Lenovo V-serien til dit arbejde eller hjemme i privaten, kan der være forskellige funktioner du har brug for, eller ikke har brug for. Vi synes ikke du skal betale for funktioner, du ikke skal bruge. Giv os derfor gerne et kald på tlf: 70 60 60 64 eller skriv en mail eller en chatbesked.  Vores eksperter står altid klar til at give gode råd og vejledning, så du kan vælge den helt rigtige bærbar Lenovo V-serie computer.