Resultater: 79
Resultater: 79


loader

Ofte stillede spørgsmål om HP EliteBooks

HP EliteBooks er nogle af de lækreste arbejdsbærbare på markedet, og det betyder derfor også, at der husserer en del spørgsmål om denne serie af bærbare computere. Vi går hurtigt hen over de oftest spurgte spørgsmål her, i håbet om at det også kan svare på de spørgsmål, som du sidder med.

Hvad er EliteBook?

En HP EliteBook er en stærk bærbar computer, der er skabt til at være en effektiv og god arbejdscomputer. Du kan derfor forvente høj produktivitet og utrolig effektivitet, når du sidder med en af disse bærbare computere fra HP.

Hvad koster en HP Elitebook?

Generelt koster de billigste HP EliteBooks omkring 7.500 kr. Der er dog mulighed for, at du kan købe en af vores refurbished modeller fra upcycle it, og så kan du få dem mange tusinde kroner billigere! De mest avancerede HP EliteBooks du kan få, kommer til gengæld op over 20.000 kr. Du skal derfor vælge en, der passer til dine behov.

Er HP en god computer?

HP computere er rigtig gode, om du så skal bruge en HP EliteBook til arbejdet, eller en af deres gamer bærbare til gaming. Det handler bare om at finde den HP computer, der passer bedst til dig, og vi har noget for alle her hos Føniks Computer.

Køb en HP EliteBook hos Føniks Computer

Leder du efter en ny arbejdscomputer med en virkelig stærk motor, som er robust og kan trække selv de tungeste programmer? Så skal du ikke lede længere. Med en HP Elitebook får du en helt fantastisk arbejds PC, som du kan bruge til alverdens ting. Både helt almindeligt brug, til at køre Office pakken, surfe på internettet og utrolig meget andet. Den er desuden også ideel til økonomistyring og grafiske programmer, så du kan godt regne med meget, fra en HP EliteBook.

Hos Føniks Computer har vi et godt udvalg af HP EliteBooks, så du kan frit vælge den, der passer bedst til dit behov. Når du skal udvælge dig en arbejdscomputer, er det en god idé at vælge en, der kan holde til at blive brugt i mange timer hver dag. Hos Føniks sælger vi HP Elitebook 600 serien, HP Elitebook 800 serien og HP Elitebook 1000 serien. 

EliteBook 800 serien

HP EliteBook 800 serie er en arbejdscomputer, der kan holde til lidt af hvert. Når du vælger en bærbar fra HP EliteBook serien, så får du et produkt med fuld skrue på robustheden. Elitebooks er produceret med samme krav som til militæret. Det er altså i sandhed en stærk computer. I EliteBook 800 serien er de designet med et fint aluminium design og med et slankt udtryk. Så selvom du her får en af de stærkeste bærbare PC’er til arbejdet, så får du ikke en tung og uhandy bærbar. 

HP EliteBook serien har fantastisk lyd. HP har udviklet deres lyd i samarbejde med B&O, og du kan derfor være stensikker på, at lyden er i topklasse. En af de gode ting ved HP EliteBooks er også, at de kan filtrere baggrundsstøj og uønsket støj væk fra din computer. HP EliteBook giver dig mulighed for at arbejde alle steder. De har den nyeste AI teknologi, som giver mulighed for 5G, og som gør lydbilledet meget tydeligt. Så når du sidder i videomøder, som man jo ofte gør i den verden, vi lever i, så kan du være sikker på at komme højt og tydeligt igennem, hvis du vælger en HP Elitebook.

EliteBook 1000 serien

Hvis du går meget op i et elegant design af din bærbar, så skal du gå efter en HP EliteBook i 1000 serien. De har de samme fede features som 800 serien, med god lyd og billede, samt en meget robust PC. Forskellen her er dog, at 1000 serien er væsentlig mere elegant i udtrykket. Ikke sagt at 800 serien er en stor klodset bærbar, men 1000 serien er pænere, mere stilfuld, tyndere og har væsentlig mere fokus på de små detaljer. Derudover får du også altid en touch skærm, når du vælger en HP Elitebook 1000. Det kan mange grafikere og tegnere godt lide at bruge, da det gør deres arbejde væsentligt lettere, og de kan tegne direkte på computeren.

Hvad er prisen for en HP Elitebook?

Når vi siger at man får et godt produkt for pengene, når man køber en HP EliteBook, så mener vi det virkelig. Det er en virkelig god arbejdscomputer, uanset hvilken serie du vælger. Selvfølgelig afhænger levetid, hukommelseskapacitet osv. af, hvilken model du køber, og hvor mange penge du gerne vil bruge på en ny bærbar til arbejdet. Du skal finde ud af, hvilke behov du har, og dermed hvilke krav du skal stille til din PC. Hos os koster den billigste HP EliteBook koster ca. 7.500 kr. Du får derfor en virkelig god arbejdscomputer til en attraktiv pris. Du kan naturligvis sagtens finde en billigere bærbar, men så er de ofte ikke egnet til samme brug, som en Elitebook fra HP.

Den gode pris og den høje ydeevne gør derfor HP EliteBooks oplagte til erhverv. Hvis I har en virksomhed, hvor I gerne vil have EliteBooks til en eller flere af jeres medarbejdere, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Så kan I få gode tilbud og fordele, og vi sælger også meget andet til kontoret, som for eksempel HP printere og meget andet.

Værn om sikkerheden med HP EliteBooks

Når du ikke sidder i et videomøde, så er det vigtigt at værne om sikkerheden. Det er ikke så fedt at opdage, at ens webcam er blevet hacket, og man derfor er blevet overvåget. Det er derfor essentielt at spærre for kameraets linse. Når du køber en HP EliteBook har du mulighed for at få et HP Pricacy kamera, som har en lukkemekanisme foran webcamet. Når du så ikke bruger det, kan du slå klappen for, og så værner du om dit privatliv, og sikrer dig at du ikke bliver overvåget. 

Har du mistet din bærbar computer?

Nogle gange når det går stærkt i ens hverdag, og man kan godt blive lidt distræt. Så glemmer man, hvor man har lagt sin computertaske med sin bærbare i. Måske har man glemt den i bilen, eller i toget, og nogle gange bliver man helt nervøs for, om den mon er blevet stjålet. Som regel har man bare glemt den et sted, hvor man nemt kan finde den igen, og så er der ingen skade sket, andet end lidt spildt tid. Det kan HP heldigvis hjælpe med. 

I HP EliteBooks er der på forhånd indstalleret en tracker kaldet Tile™. Tile™ er en virkelig smart løsning, du kan anvende, hvis du ikke kan finde din bærbare PC. Ved at hente en app, kan du forbinde din bærbar med appen, så du altid kan finde den igen. Også hvis din bærbar er slukket. Skulle uheldet være ude, og den ægte bliver væk, så kan du altså med Tile™ nemt finde din PC igen. 

Køb en brugt bærbar EliteBook

Er du på udkig efter en brugt bærbar pc? Hos Føniks går vi meget op i at upcycle, og vi har derfor et meget stort udvalg af brugte EliteBooks. Du kan vælge mellem forskellige grades, alt efter hvor “brugt” computeren er. Ofte drejer det sig om småridser eller en batterilevetid, som ikke helt er så ny mere. Men du får altid en god computer, og så er det billigt og bæredygtigt. Hvis du vil se på vores upcycle it produkter, så er vores refurbished sektion et oplagt sted for dig at se dig omkring. Her kan du nemt finde brugte bærbare til en god pris, og som stadig har enorm ydeevne.

Hvis du har spørgsmål angående HP EliteBooks, så kontakt os gerne i dag

Hos Føniks er vi rimelig nørdede, og vi ved derfor en masse om computere, og dermed også en masse om de fantastiske HP EliteBooks. Mangler du svar på nogle spørgsmål, vil vi derfor hellere end gerne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at spørge os om vejledning via chatten her på siden, et simpelt telefonopkald eller på mail.