Hos Føniks Computer finder du et godt udvalg af EliteBook serien fra HP. Hewlett-Packard er det fulde navn på producenten, men bliver i daglig tale bare kaldt HP. HP er kendt for deres gode kvalitet, fantastisk design og robuste bærbar computere. Du går derfor aldrig galt i byen, hvis du vælger at købe en HP. HP producerer mange forskellige serier af bærbare, og her på siden vil du finde vores udvalg af HP EliteBook - En fantastisk bærbar pc til arbejdet. Hvis du vælger at investere i en HP EliteBook, så får du en robust, men stilren og tynd arbejdscomputer, som fungerer upåklageligt lige gyldigt hvor du tager den med hen. Tag den med på kontoret, på forretningsrejsen, i toget eller på færgen. Du kan bruge den alle steder. HP EliteBook er en arbejds pc med topkvalitet af lydbilledet, så du kan holde dine forretningsmøder alle steder. 

Tag gerne et kig her på siden, og se vores udvalg af HP EliteBooks. 

Resultater: 1
Resultater: 1Køb en HP EliteBook hos Føniks Computer

Leder du efter en ny arbejdscomputer med en virkelig stærk motor, som er robust og kan trække selv de største programmer? Så skal du ikke lede længere. Med en HP Elitebook får du en helt fantastisk arbejds pc, som du kan bruge alverdens ting. Både helt almindeligt brug, officepakken, surfe på internettet. Men den er også ideel til økonomistyring og grafiske programmer. 

Hos Føniks Computer har vi et godt udvalg af HP EliteBook, så du kan vælge den der passer til dit behov. Når du skal udvælge dig en arbejdscomputer, er det en god idé at vælge en der kan holde til at blive brugt i mange timer hver dag. Hos Føniks sælger vi HP Elitebook 600 serie, HP Elitebook 800 serie og HP Elitebook 1000 serie. 

EliteBook 800 serien

HP EliteBook 800 serie er en arbejdscomputer der kan holde til lidt af hvert. Når du vælger en bærbar fra HP EliteBook, så får du et produkt med fuld skrue på robustheden. Elitebooks er produceret med samme krav som til militæret. Det er altså i sandhed en stærk computer. I EliteBook 800 serien er de designet med et fint aluminium design og med et slankt udtryk. Så selvom du her får en af de stærkeste bærbar pc’er til arbejdet, så er det ikke en tung og uhandy bærbar du får. 

HP EliteBook serien har en fantastisk lyd. HP har udviklet deres lyd i samarbejde med B&O, og du kan derfor være stensikker på, at lyden er i topklasse. En af de gode ting ved HP EliteBook er også, at den kan filtrere baggrundsstøj og uønsket støj væk fra din computer. HP EliteBook giver dig mulighed for at arbejde alle steder. De har den nyeste AI teknologi, som giver mulighed for 5G, og som gør lydbilledet meget tydeligt. Så når du sidder i videomøder, som man jo ofte gør i den verden vi lever i i dag, så kan du være sikker på at komme højt og tydeligt igennem, hvis du vælger en Elitebook. Det er i hvert fald ikke computerens skyld, hvis du står uskarpt på lyd og billede. 

EliteBook 1000 serien

Hvis du går meget op i et elegant design af din bærbar, så skal du gå efter en HP EliteBook i 1000 serien. De har de samme fede features som 800 serien, med god lyd og billede, samt en meget robust pc. Forskellen her er dog, at 1000 serien er væsentlig mere elegant i udtrykket. Ikke sagt at 800 serien er en stor klodset bærbar, men 1000 serien er pænere, mere stilfuld, tyndere og væsentlig mere fokus på de små detaljer. Derudover får du også altid en touch skærm, når du vælger en HP Elitebook 1000. Det kan mange grafikere og tegnere godt lide at bruge, da det gør deres arbejde væsentligt lettere, og de kan tegne direkte på computeren. 

Hvad er prisen for en HP Elitebook?

Når vi siger at man får et godt produkt for pengene, når man køber HP EliteBook, så mener vi det virkelig. Det er en virkelig god arbejdscomputer, uanset hvilken serie du vælger. Selvfølgelig afhænger levetid, hukommelseskapacitet osv. hvilken model du køber og hvor mange penge du gerne vil bruge på en ny bærbar til arbejdet. Du skal finde ud af, hvilke behov du har, og dermed hvilke krav du skal stille til din pc. Hos os koster den billigste HP EliteBook koster ca. 8400 kr. Du får derfor en virkelig god arbejdscomputer til en attraktiv pris. Du kan naturligvis sagtens finde en billigere bærbar, men så er de ofte ikke egnet til samme brug, som en Elitebook fra HP. 

Værn om sikkerheden med HP Elitebooks

Når du ikke sidder i et videomøde, så er det vigtigt at værne om sikkerheden. Det er ikke så fedt at opdage, at ens webcam er blevet hacket, og man derfor er blevet overvåget. Det kan er derfor rigtig essentielt at spærre for kameraets linse. Når du køber en HP Elitebook har du mulighed for at få et HP Pricacy kamera, som har en lukkemekanisme foran webcamet. Så når du ikke bruger det, så kan du slå klappen for, og så værner du om dit privatliv, og sikrer dig at du ikke bliver overvåget. 

Har du mistet din bærbar computer?

Nogle gange når det går stærkt i ens hverdag, kan man godt blive lidt distræt. Så glemmer man, hvor man har lagt sin computertaske med sin bærbare i. Måske har man glemt den i bilen, eller i toget, og nogle gange bliver man helt nervøs for, om den mon er blevet stjålet. Som regel har man bare glemt den et sted, hvor man nemt kan finde den igen, og så er der ingen skade sket, andet end lidt spildt tid. Det kan HP heldigvis hjælpe med. 

I HP Elitebooks er der på forhånd indstalleret en tracker kaldet Tile™. Tile ™ er en virkelig smart løsning du kan anvende, hvis du ikke kan finde din bærbar pc. Ved at hente en app, kan du forbinde din bærbar med appen, så du altid kan finde den igen. Også hvis din bærbar er slukket. Skulle uheldet være ude, og den ægte bliver væk, så kan du altså med Tile ™ nemt finde din pc igen. 

Køb en brugt bærbar EliteBook

Er du på udkig efter en brugt bærbar pc? Hos Føniks går vi meget op i at upcycle, og vi har derfor et meget stort udvalg af brugte Elitebooks. Du kan vælge mellem forskellige grades, alt efter hvor “brugt” computeren er. Ofte drejer det sig om småridser eller en batterilevetid, som ikke helt er så ny mere. Men du får altid en god computer, og så er det billigt og bæredygtigt. 

Hvis du har spørgsmål angående HP Elitebook, så kontakt os gerne i dag

Hos Føniks er vi rimelig nørdede, og vi ved derfor en masse om computere, og dermed også en masse om den fantastiske bærbar HP Elitebook. Så hvis du mangler svar på nogle spørgsmål, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. 

Du er altid velkommen nede i vores butikker. De ligger i Tilst ved Aarhus og i København. Der står altid venligt og dygtigt personale klar til at vejlede dig i, hvilken HP Elitebook der passer bedst til dig og dit budget. 

Er du mere til en nem og hurtig vejledning, så kan du altid skrive på chatten eller mailen.