Resultater: 60
Resultater: 60


loader

FAQ

Er Acer et godt mærke?

Ja, Acer er i den grad et godt mærke! De laver rigtige gode produkter helt generelt, og deres Acer bærbare er helt i tops, hvad end du skal bruge dem til gaming, til arbejde eller til studierne.

Hvad er bedst Acer eller ASUS?

Begge mærker laver mange af de samme produkter, og de er efterhånden nået til et punkt, hvor du ikke rigtigt kan mærke forskel. De er derfor begge nogle virkelig gode mærker, og hvis du ikke allerede har en præference, så ligger du nok ikke mærke til de små forskellige.

Hvad koster en god laptop?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Du kan få rigtig fine laptops til standard opgaver, der koster omkring 2.000 kr. Du kan også få nogle helt vilde modeller, der koster op over 20.000 kr! Til gaming vil vi foreslå, at du nøje tjekker hvad du skal bruge, da en gaming laptop ofte godt kan være avanceret og derfor ikke er budgetvenlig, selvom der er nogle billigere modeller under 10.000 kr.

Mange muligheder med en Acer bærbar

I mere end 40 år har Acer været kendt for deres innovative designløsninger og hardware i topkvalitet, og Acer bærbare er i den sammenhæng ingen undtagelse.

Den taiwanesiske producent har høstet utallige priser for en lang række af deres bærbare computere, og de er fortsat en trendsættende kraft på det internationale marked.

Vi fører derfor naturligvis også de bedste serier af Acer bærbare her hos Føniks Computer – og vi har dem i mange forskellige prisklasser, så alle kan være med. 

Uanset om du er gamer, om du mangler en ny laptop til dit arbejde eller bare vil have en simpel bærbar til hjemmet, kan du helt sikkert finde det rette produkt på denne side.

Vi kan blandt andet tilbyde Acer bærbare fra deres populære Aspire serie, samt Acer Chromebooks og også deres anmelderroste Predator serie af gamer bærbare.

Derudover kan du med vores praktiske søgefunktion til højre på siden selv bestemme din foretrukne model, specifikationer og meget andet, der gør det nemmere for dig at finde den helt rigtige Acer laptop.

Med en Acer bærbar får du adskillige valgmuligheder, der alle sammen kan være med til at gøre din brugeroplevelse mere komplet, og det kan derfor være smart at undersøge, hvad de forskellige modeller har at byde på.

Du kan finde Acer bærbare i mange forskellige farver og designs, når du handler hos os; uanset om du ønsker en notebook, Chromebook, tablet hybrid eller en helt standard Acer bærbar, kan du godt regne med, at du kan finde et funktionelt produkt, som du også æstetisk kommer til at nyde.

Derudover har vi gjort os umage for at samle et bredt sortiment af både billige og mere avancerede Acer laptops. På den måde kan du finde lige præcis den Acer bærbar, der passer til dit budget, om du så skal bruge bærbaren til gaming, arbejde, studie eller tilbagelænet surfing på nettet. Det handler om alsidighed, og det er noget Acer og Føniks Computer har tilfældes.

Hvilken Acer bærbar skal jeg vælge?

Hvilken Acer bærbar du skal vælge, kommer an på, hvad du skal bruge den til. Aspire har ydeevne nok til, at det aldrig er et dårligt valg.

Predator serien er skabt specifikt til gaming. TravelMate vejer ingenting, og du kan uden problemer have den med over alt. Skal det være budgetvenligt men stadig stærkt, så er Swift serien vejen frem. Overordnet set kan du altså vælge imellem følgende modeller:

For at vælge den rigtige Acer bærbar, skal du altså bare finde ud af, hvad det er, du skal bruge den til, og hvilke behov du har. Så snart du har fundet ud af dette, så kan du være sikker på, at vi hos Føniks Computer har en Acer laptop, der passer perfekt til dig.

Alt du behøver at gøre, er at tjekke vores udvalg, eller hvis du er i tvivl, så kan du spørge vores kyndige kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Indlevende gaming på alle tider og steder

En kraftig Acer bærbar fra Aspire serien kan godt trække flere nyere spil, men vil du have imponerende grafik og ydelse, der svarer til en stationær computer, bør du kigge på Acer Predator serien.

Denne type af kraftige Acer bærbar leverer en voldsom ydelse, der lader dig spille de nyeste spil med imponerende opløsning og lynhurtig framerate. Serien læner sig op ad NVIDIA GeForce RTX grafikkort, der indeholder avancerede AI-funktioner og realistisk ray tracing.

Det generer en masse varme i en kompakt laptop, men med den automatiske Coolboost blæserstyring og Aeroblade 3D-blæsere holdes temperaturen nede og ydelsen samtidigt i top.

Takket være de flotte LED-skærme og avanceret lydteknologi, kan du forvente at blive så opslugt af dine yndlingsspil, at du slet ikke bemærker, at du spiller på en bærbar computer.

Acer kom dog ikke til tops ved kun at levere premium-produkter. De indså tidligt, at flere forbrugere skal have lov at være med i legen, og hos Føniks Computer kan du derfor også finde en Acer bærbar til gaming i et lidt lavere prisleje.

Den prisvenlige Acer Nitro laptop er rettet mod dig, der blot spiller en gang imellem eller foretrækker populære multiplayer spil, der ikke nødvendigvis kræver en supercomputer. Takket være den brede spændvidde i ydelse kan alle typer af gamere finde en Acer bærbar, der passer til deres smag og behov. 

Forneden kan du se eksempler på Acer serierne, og hvilke der passer godt til forskellige former for gaming:

  • Predator – De nyeste spil ved de højeste indstillinger
  • Nitro og visse Aspire – Velegnet til online multiplayer
  • Swift, Spin og Chromebooks – Retrospil og mere afslappede oplevelser

Kig endelige vores store sortiment af Acer laptops igennem for at finde din næste bærbar, som du kan spille dine favoritspil på. Hos Føniks Computer fører vi et stort udvalg, og du kan undersøge hvilke, der egner sig bedst til dine ønsker under de enkelte bærbares specifikationer.

Energivenlige Acer bærbare

Der kan være mange grunde til at ville vælge en energivenlig Acer bærbar med et lavt strømforbrug. Måske ønsker du at kunne arbejde en hel dag på en enkelt opladning? Eller måske handler det om, at du vil leve energieffektivt og skåne miljøet mest muligt?

Uanset årsagen får du med en Acer bærbar fra Swift og Spin serierne en række budgetvenlige og kompakte laptops, der samtidigt har et lavt energiforbrug. Hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt, så kan du også tjekke om vi ikke har en refurbished Acer bærbar til salg.

Selvom energiforbruget er mindre på de energivenlige modeller, får du stadig en god ydelse, der lader dig udføre en lang række opgaver. En mindre Acer bærbar som en Chromebook eller en Spin har flere fordele som:

  • Lavt energiforbrug
  • Kompakt design og lav vægt
  • Touchskærm i udvalgte modeller

En Acer laptop er resultatet af stor markedsviden og teknologisk knowhow, så du kan altid regne med fuld support af nye standarder indenfor forbindelser og internetteknologi.

Der er dog stort forskel på specifikationerne for de enkelte Acer bærbare. For eksempel egner nogle af de prisvenlige modeller sig glimrende til at surfe på nettet, udføre skolearbejde og nyde underholdning, mens kraftigere modeller kan bruges til mere tungt professionelt arbejde som eksempelvis billedredigering.

Holdbare bærbar computere på farten fra Acer

Er du typen der ofte rejser meget i forbindelse med arbejde eller studie og dermed har brug for en bærbar, der virkelig kan holde til hverdags pendling, så kan en Acer TravelMate være det perfekte valg for dig.

Med denne type af Acer bærbar får du en holdbar computer, der er bygget til at modstå de daglige aktiviteter, og som kan håndtere at blive flyttet meget rundt med. Den er bygget af robuste materialer, men samtidig har Acer formået at bibeholde et stilsikkert ydre, så den stadig er æstetisk pæn at kigge på. 

Med deres TravelMate Spin serie får du også en bærbar du kan tage med på farten, men som er endnu mere effektiv, når det kommer til produktivitet, da den fungerer som en 2-i-1 bærbar.

Med den ekstra touchskærm funktion, så du både kan bruge denne Acer laptop som en bærbar eller en tablet, er den yderst funktionel og nem at have med at gøre, især når du skal have den med rundt over det hele.

Har du spørgsmål til vores Acer bærbare?

Har du brug for yderligere information om vores Acer bærbare, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kyndige kundesupport er altid klart til at vejlede dig gennem chatten på vores hjemmeside, via mail eller på telefon. Hvis du vil have en god Acer bærbar, så fortjener du en god Acer bærbar. Derfor har vi det, du har brug for hos Føniks Computer.