Nedenfor kan du se nærmere på vores store udvalg af Acer bærbare computere. Den kendte fabrikant laver nogle af de mest imponerende arbejdscomputere, skolecomputere og gamer bærbare på markedet. Derfor er det en selvfølge, at vi her hos Føniks Computer tilbyder et omfattende sortiment af deres bedste produkter. Fra bærbare, der kan trække de nyeste og mest krævende spil i høj opløsning, til praktiske bærbare, der egner sig perfekt til at tage noter i skolen eller på arbejde. Uanset dine ønsker, præferencer og budget vil du kunne finde en Acer bærbar, der passer til dig. Tag et kig på hele vores sortiment af bærbare computere fra Acer herunder og få glæde af den høje kvalitet, der kendetegner alle deres modeller.

Resultater: 233
Resultater: 233Mange muligheder med en Acer bærbar

I mere end 40 år har Acer været kendt for innovative designløsninger og hardware i topkvalitet, og bærbare fra Acer er i den sammenhæng ingen undtagelse. Den taiwanesiske producent har høstet utallige priser for en lang række af deres bærbare computere og er fortsat en trendsættende kraft på det internationale marked. Vi fører derfor naturligvis også de bedste bærbar-serier fra Acer her hos Føniks Computer i forskellige prisklasser, så alle kan være med. 

Uanset om du er gamer, om du mangler en ny laptop til dit arbejde eller bare vil have en simpel bærbar til hjemmet, kan du sikkert finde det helt rette produkt på denne side. Vi kan blandt andet tilbyde Acer bærbare fra deres populære Aspire-serie samt Acer Chromebooks og deres anmelderroste Predator gamer bærbar-serie. Derudover kan du med vores praktiske søgefunktion selv bestemme din foretrukne model, harddisk, optiske drev, CPU, antal kerner og meget mere. Skal du bruge Quad-Core eller Dual-Core, ønsker du NVIDIA grafikkort, eller måske den smarte touch skærm funktion? Med en Acer bærbar får du adskillige valgmuligheder, der alle sammen kan være med til at gøre din brugeroplevelse mere komplet.

Du kan finde Acer bærbare i mange forskellige farver og design, uanset om du ønsker en notebook, Chromebook eller tablet hybrid, når du handler hos os. Derudover har vi gjort os umage for at samle et bredt sortiment af både billige og mere avancerede bærbare fra Acer. På den måde kan du finde lige præcis den Acer bærbar, der passer til dit budget, om du så skal bruge bærbaren til gaming, arbejde, studie eller tilbagelænet surfing på nettet.

Når kun det bedste er godt nok

Acer er blandt de absolut førende producenter af bærbare computere. Med en Acer bærbar får du altid et moderne og energieffektivt design, men vil du have den bedste ydelse, er Aspire-serien vejen frem. Uanset om du vil udføre hverdagsopgaver i hjemmet eller har brug for den højeste ydelse til arbejdsopgaver, leverer en Acer Aspire, hvad du har brug for.

Serien er baseret på de nyeste Intel- eller AMD-processorer, der leverer hestekræfter til alle slags opgaver, hvad enten vi snakker billed- og videoredigering, udregninger eller krævende kontorarbejde. Serien understøtter op til 32GB DDR4 RAM i de kraftigste modeller og en harddisk kapacitet på op til 2TB. Uanset hvilken model af Acer bærbar, du vælger, kan du regne med en skærm i Full-HD eller højere opløsning. Skærmene indeholder også BlueLightShield, der beskytter mod irriterende blåt lys og giver øjnene ro til de lange arbejdsdage. De slanke og energivenlige computere er designet til at sikre en lang og effektiv arbejdsdag med en høj batterikapacitet.

Uanset om du studerer eller arbejder, kræves der teamwork, og her er du med en Acer bærbar af typen Aspire klædt godt på til samarbejde. Med minimum tre USB-porte, HDMI-indgang og indbygget trådløs Wi-Fi, der lever op til de nyeste standarder, kan computeren forbindes med stort set enhver enhed – hvad enten der skal printes, holdes præsentationer eller noget helt tredje. Med indbygget webcam og mikrofon kan forbindelser knyttes på kryds og tværs, og generelt kan du forvente en stabil ydelse med den populære Aspire-serie og de øvrige bærbare fra Acer.

Indlevende gaming på alle tider og steder - find din næste gamer bærbar fra Acer

En kraftig Acer bærbar fra Aspire-serien kan godt trække flere nyere spil, men vil du have imponerende grafik og ydelse, der svarer til en stationær computer, bør du kigge på Acer Predator-serien. Denne type af kraftige Acer bærbar leverer en voldsom ydelse, der lader dig spille de nyeste spil med imponerende opløsning og lynhurtig framerate. Serien læner sig op ad NVIDIA GEFORCE RTX 30-serien af grafikkort, der indeholder avancerede AI-funktioner og realistisk ray tracing. Det generer selvsagt en masse varme i en kompakt laptop, men med den automatiske Coolboost blæserstyring og Aeroblade 3D-blæsere holdes temperaturen nede og ydelsen samtidigt i top. Takket være de flotte LED-skærme og avanceret lydteknologi, kan du forvente at blive så opslugt af dine yndlingsspil, at du slet ikke bemærker, du spiller på en bærbar computer.

Acer kom dog ikke til tops ved kun at levere premium-produkter. De indså tidligt, at flere forbrugere skal have lov at lege med, og hos Føniks Computer kan du således også finde en Acer gamer bærbar i et lidt lavere prisleje. Acer Nitro er noget så sjældent som en gamer laptop, der ikke koster alverden. Den prisvenlige Acer gamer bærbar er rettet mod dig, der blot spiller en gang imellem eller foretrækker populære multiplayer spil som Counter-Strike og Fortnite, der ikke nødvendigvis kræver en supercomputer for at køre på tilfredsstillende vis. Takket være den brede spændvidde i ydelse kan alle typer af gamere finde en Acer bærbar, der passer til deres smag og behov. 

Forneden kan du se eksempler på Acer-serierne og hvilke der passer godt til forskellige former for gaming:

  • Predator – De nyeste spil ved de højeste indstillinger

  • Nitro og visse Aspire – Velegnet til online multiplayer

  • Swift, Spin og Chromebooks – Retrospil og mere afslappede oplevelser

Kig endelige vores store sortiment igennem af Acer bærbare for at finde din næste bærbar som du kan spille dine favoritspil på. Føniks Computer fører et godt udvalg og du kan undersøge hvilke der egner sig til dine ønsker under de enkelte bærbares specifikationer. 

Energivenlige bærbare fra Acer

Der kan være mange grunde til at ville vælge en energivenlig Acer bærbar med et lavt strømforbrug. Måske ønsker du at kunne arbejde en hel dag på en enkelt opladning? Eller måske handler det om, at du vil leve energieffektivt og skåne miljøet mest muligt? Uanset årsagen får du med en Acer bærbar fra Swift- og Spin-serierne en række budgetvenlige og kompakte laptops, der samtidigt har et lavt energiforbrug sammenlignet med de kraftigere modeller. Selvom størrelsen og energiforbruget er mindre, får du stadig en rimelig ydelse, der lader dig udføre en lang række opgaver. En mindre Acer bærbar som en Chromebook eller en Spin har flere fordele som:

  • Lavt energiforbrug

  • Kompakt design og lav vægt

  • Touchskærm i udvalgte modeller

En Acer bærbar er resultatet af stor markedsviden og teknologisk knowhow, så du kan altid regne med fuld support af nye standarder indenfor forbindelser og internetteknologi. Der er dog stort forskel på specifikationerne for de enkelte Acer bærbare. For eksempel kan nogle af de prisvenlige modeller egne sig glimrende til at surfe på nettet, udføre skolearbejde og nyde underholdning, mens kraftigere modeller kan bruges til mere tungt professionelt arbejde som eksempelvis billedredigering. For at finde den helt rigtige model til dine behov kan du bruge filterfunktionen til højre på siden, hvor du kan indstille parametre som vægt, skærmstørrelse, pris, RAM, clockfrekvens og meget mere. 

Holdbare bærbar computere på farten fra Acer

Er du typen der ofte rejser meget i forbindelse med arbejde eller studie og dermed har brug for en bærbar der virkelig kan holde til hverdags pendling, så kan en Acer TravelMate være det perfekte valg for dig. 

Med denne type af bærbar computer fra Acer får du en holdbar computer der er bygget til at modstå de daglige aktiviteter, og som kan håndtere at blive flyttet meget rundt med. Den er bygget med robuste materialer, men samtidig har Acer formået at bibeholde et stilsikkert ydre så den stadig er æstetisk pæn at kigge på. 

Med deres TravelMate Spin-serie får du også en bærbar du kan tage med på farten, men som er endnu mere effektiv når det kommer til produktivitet i det den fungerer som en 2-i-1 bærbar da den også har touch skærm funktioner. 

Acer TravelMate giver dig nogle lækre bærbare der holder til dig der pendler.

Har du spørgsmål til vores Acer bærbar computere?

Har du brug for yderligere information om vores Acer bærbare, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores fagkyndige kundesupport er altid klart til at vejlede dig gennem chatten på vores hjemmeside, mail eller telefon. Men hvis du vil have fysisk vejledning er du altid velkommen i en af vores fysiske butikker i Aarhus og København, her står vores sælgere parat til at hjælpe dig med enhver spørgsmål. 

Vi ser frem til at hjælpe dig i gang med dit forhåbentlige nye Acer bærbar computer.