gamer sæt

Skal du til at begynde dine gaming eventyr? Kender du nogen, der gerne vil i gang med at game, eller som trænger til en ordentlig opgradering? Om det er til dig selve eller til en gave, så er et gamer sæt fra Føniks Computer altid et super lækkert valg, og derfor vil vi gerne sætte ekstra fokus herpå! Når du køber et gamer sæt fra os, så får du et fuldendt gaming setup, hvor alt du har brug for til gaming hører med. Du kan være helt sikker på, at der som minimum er en spritny Føniks computer, et tastatur, en mus, en skærm, en musemåtte og et headset følger med – og det er alt sammen toptunet til gaming. Vores gamer sæt er sat i forskellige prisklasser, alt efter hvor avancerede de er, og vi har mange forskellige, alt efter hvad du skal bruge dem til. Om du vil have dit eget gaming setup til at være helt perfekt, eller om du vil give årets gave til en du holder af, så er det her på siden, at du bør se dig om!

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Køb det bedste udstyr til gaming hos Føniks Computer

Om du er interesseret i et gamer sæt, eller om du gerne vil have noget specifikt gaming udstyr, så kan du være helt sikker på, at du kan finde det hos Føniks Computer. Vi har et kæmpe udvalg af alt muligt forskelligt, så du kan med fordel se dig omkring her på siden. Vi foreslår især, at du ser på vores udvalg af:

Dette er de mest essentielle komponenter til et fedt gaming setup, og det er derfor, vi synes, at du især burde ligge din opmærksomhed der. Selvfølgelig kan du også hive fat i en gamer musemåtte eller et webcam, men det er ikke lige så essentielt som alt det andet. Der er mange, som selvfølgelig vil have lige præcis den rigtige ting fra disse kategorier. Der er dog en nemmere måde at gå til det på, når du gerne vil have et fedt gaming setup. Du kan købe et af vores gamer sæt.

Gamer sæt fra Føniks Computer – et fuldend gaming setup

Et gamer sæt er den nemme løsning. Det er også den billige løsning. Og det er i den grad også den komplette løsning. Der er mange gode grunde til at vælge et gamer sæt fra Føniks Computer. Alt du behøver at gøre, er at spørge dig selv om, hvad du skal bruge, og hvad du skal bruge det til. For vi har en del forskellige at vælge imellem, og både budget og ydeevne skifter, alt efter hvad du vælger.

Starter Bundle

Vores Føniks Gaming Starter Bundle er for eksempel det perfekte gamer sæt, hvis du eller andre skal til at starte på virkelig at game selv. Du får her en stærk Føniks Banshee II Færdigsamlet Gamer Computer, der kan køre de fleste populære spil uden problemer. Hertil hører også en lækker gaming skærm fra Samsung, og et godt tastatur fra Gear4U. Mus, musemåtte og headset er alle kvalitetsprodukter fra Fourze. Alt sammen er samlet i et gamer sæt hos os til en overkommelig pris, så hvem som helst hurtigt kan komme i gang. Det er den perfekte gave til enten andre eller dig selv.

All-Inclusive

Et andet populært gamer sæt hos os er vores Føniks All-Inclusive Gaming Bundle. Prisen er en smule højere, men til gengæld får du et virkelig godt all-inclusive sortiment af gaming udstyr. Med headset, tastatur, mus og musemåtte fra Fourze har du loyalt udstyr, der ikke sådan lige svigter, og dine gaming sessions kommer til at tage sig fantastisk godt ud på en AOC gaming skærm. Det hele sluttes sammen med en vild Føniks Banshee III Gamer PC. Med dette gamer sæt er du hurtigt i gang og kan overkomme hver en udfordring!

Pro Bundle

Hvis du virkelig vild have et vildt gamer sæt for dine penge, så skal du måske kigge på en af vores mere avancerede tilbud. For selvom både Starter Bundle og All-Inclusive er ekstremt gode for prisen, så skal der selvfølgelig være plads til, at du kan få fingrene i det bedste af det bedste. Det er også hvad du får, hvis du køber gamer sættet Føniks Pro Bundle. Vi har sørget for, at der er en brutal Føniks Warrior I Gamer Computer deri. Herefter har vi lagt en lækker Samsung gamer skærm dertil, og det resterende udstyr er alt sammen fra Logitechs G linje af produkter. Du får derfor vildt gode speccs for dine penge, og i forhold til, hvor nemt det er, når du køber dette gamer sæt, så bliver det egentlig ikke meget bedre.

Gamer sæt samlet af de bedste mærker på markedet

Du har måske lagt mærke til det, især hvis du ved noget om gaming og computere, men mange af de mærker, vi inkluderer i vores gamer sæt, er fra nogen af de bedste producenter på markedet. Vi sørger især for, at hvert gamer sæt er sammensat af ekstremt godt udstyr, og du kan derfor især regne med at se nedenstående mærker, når du ser vores gamer sæt igennem:

 • Logitech
 • Samsung
 • Lenovo
 • AOC
 • Deltaco
 • Gear4U
 • Fourze

Det er alle mærker, der har udmærket sig indenfor gaming markedet, og det er derfor, at vi har valgt at bruge dem. For hvis du køber et gamer sæt, så skal det også have ordentligt udstyr, og måden vi sørger for det på, er ved at bruge gaming udstyr fra nogle af de bedste producenter. Der er ingen grund til at gå ned på kvalitet, når der skal games. Derfor tilbyder vi det bedste af det bedste.

Gamer computere i højeste kvalitet

Noget af det vigtigste når du køber et gamer sæt fra Føniks Computer, er, at du får en virkelig god gaming PC med i købet. For hvis computeren ikke er god, så er det ligegyldigt, hvor fedt alt det andet udstyr er. Derfor inkluderer vi intet mindre end vores egne gaming computere, som vores teknikere med ekspertise og snilde selv har samlet på vores værksted. Disse er ligeledes lavet af nogle af de bedste dele på markedet, og du behøver bare at se på, hvad vi putter i vores basser, for at vide hvor høj kvaliteten er:

 • Intel Core eller AMD Ryzen processorer
 • GeForce grafikkort
 • 16 GB DDR4 RAM
 • 500-1000 GB SSD

Når du har en SSD med rigeligt med plads, og du har 16 GB DDR4 RAM, så kan du godt regne med, at din nye gamer computer kører hurtigt og har plads til alle dine spil. Det giver en gnidningsfri oplevelse, der giver dig en ekstremt god spiloplevelse. Ingen PC er dog fuldendt uden et stærkt grafikkort og en lige så stærk processor. Her kommer GeForce grafikkortene ind i billedet og forsikrer dig om, at grafikken ikke bliver et problem, og Intel Core eller AMD Ryzen CPU’er sørger for, at hele maskineriet kører perfekt. Og vi har selvfølgelig valgt kompatible dele, samt udstyr der er passende til computeren i gamer sættet, så du intet har at bekymre dig om. Med en af vores computere får du i den grad kvalitet for pengene.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål om vores gamer sæt, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde frem til lige det, du leder efter, og hvis det er et gamer sæt, så skal vi nok sørge for, at du får det, der passer bedst til dine behov.