KØLESKABE

Leder du efter nyt køleskab? Så er der god grund til at tage et ekstra kig herunder. Her forhandler vi nemlig en serie stærke produkter i netop denne kategori. Vi har lige nu flere varianter på vores fjernlager, så du kan nemt og hurtigt få dig et nyt. Er du til store, små, hvide, sølv, med eller uden fryser? Hos Føniks har vi et stort udvalg af mange forskellige modeller, fra mange forskellige producenter. Du kan derfor være sikker på, når du handler hos Føniks, at du får et kvalitetsprodukt. 

Så hvis du lige står og mangler et nyt køleskab, så kig gerne videre på siden her.

Resultater: 33
Resultater: 33


loader

Køb dit nye køleskab hos Føniks

Føniks sælger ikke kun computere, hardware, it-udstyr og mobiltelefoner. Vi har også et stort udvalg af husholdningsartikler og forskellige køkkenapparater. Vi har et stort udvalg af køleskabe, både indbyggede og fritstående. Vi har et stort udvalg i mange forskellige størrelser, så du kan købe et lille køleskab til den lille lejlighed, eller du kan købe et dobbelt køleskab til det store køkken. Vores priser er altid skarpe, og hos os får du altid hurtig levering og god service. Står du og mangler et køleskab, hvad enten det skal være i den billige ende eller den mere pristunge ende, så skal du helt sikkert kigge videre på siden her. Er du interesseret i et produkt fra en specifik producent, så kan du nemt danne dig et overblik, ved at bruge filterfunktionen i højre side. 

Vælg et køleskab med fryser

Hvis du også er typen, der kan godt lide at købe stort ind. Det kan være du køber datovarer, eller køber stort af kød og pålæg når det er på tilbud, så er det dejligt at kunne fryse det. Så kan du spare penge. Men det kræver naturligvis en fryser. Mange mennesker har ikke plads til både at have en fuldstørrelse fryser og en fuldstørrelse køleskab, derfor kan du hos Føniks selvfølgelig også købe køle/fryseskab fra mange forskellige producenter. 

Stort udvalg af alle de bedste producenter

Du finder her et stort udvalg af de bedste køleskabe fra de bedste producenter. Du kan vælge at købe et køleskab fra følgende producenter:

 • Amica

 • Beko

 • Bomann

 • Bosch

 • Exquisit 

 • Neff

 • Samsung

 • Siemens

 • Whirlpool

Som du kan se, har vi her hos Føniks køleskabe fra nogle af de bedste producenter på verdensplan. Du kan vælge mange forskellige modeller, forskellige farver og størrelser.

Her hos Føniks går vi ind for god kvalitet, og derfor har vi nøje udvalgt de bedste producenter til dig. 

Du får altid gode priser, og du kan her finde både billige, men du kan også få produkter i en højere prisklasse. Alt efter pris, får du naturligvis forskellige køleskabe. Vælger du en af de helt billige, får du derfor ofte et et mindre produkt uden fryser, hvorimod hvis du køber en model i en højere prisklasse, så får du ofte et større og bedre energiklasse. 

Hvilket et du skal vælge, kommer helt an på dit behov og din økonomi. 

Vælg mellem fritstående og indbyggede køleskab

Der er forskel på om du kan eller må have indbyggede køleskabe i dit køkken. Måske bor du til leje og har ikke mulighed for selv at bestemme, andet end at du skal anskaffe dig et nyt køleskab. Hos Føniks kan du derfor få begge modeller, så der er et produkt til alle. Måske har kan du bedst lide det rene look, uden tydelige hvidevarer? Du kan både bygge din opvasker, fryser og køleskab ind i et skab, så fronterne ligner alle de andre skabsfronter. Andre mennesker kan godt lide udseendet, og vælger derfor et fritstående. Eller måske har de ikke mulighed for det andet, og derfor skal der hos Føniks sættes fokus på begge modeller. 

Hvilket køleskab skal jeg vælge?

Når du er på udkig efter et nyt, skal du tage højde for flere forskellige ting. Blandt andet skal du overveje, hvor ofte du har har brug for rigtig meget plads, eller om det bliver spild af el. Måske har du mange børn, som spiser meget mad, så der skal være opbevaringsplads til mange mennesker.

Bor du alene, kan du oftest nøjes med et lille køleskab på 57 cm, hvor standardmålene er 177 cm. Bor du i en stor familie, skal du derfor gå efter et på 177 cm i højden. Har du mange børn, eller bare har en rigtig stor familie, eller venner der kommer på besøg og spiser, så anbefaler vi dig, at købe et dobbeltkøleskab. Det minder om et amerikaner, men i stedet for frysedelen i venstre side, får du dobbelt køleplads. Det kan også være smart, hvis du bor i en lejlighed med 3-4 andre, hvor i skal dele alt pladsen. 

Nogle spørgsmål til vores kundeservice?

Hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål, så kan du enten læse vores FAQ nedenfor, eller du kan kontakte vores kundeservice. Føniks’ fantastiske personale sidder altid klar ved tasterne på mail eller chatbesked på chatten, og på telefonen på tlf. nr: 70 60 60 64 

Måske du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, hvor meget strøm du skal budgettere med at bruge, eller noget helt andet. Ligegyldigt hvad dit spørgsmål er, så skal du være meget velkommen til at stille det til os her i Føniks.

FAQ:

Hvor koldt skal et køleskab være? 

Den optimale temperatur er 5 grader. Står det på højere gradere, går det ud over madens holdbarhed. Du skal derfor være opmærksom på graderne, så maden ikke bliver dårlig før tid. 

Hvorfor larmer mit køleskab?

Det er meget normalt de siger forskellige lyde, det kan være bankelyde når der afrimes, eller det kan bippe, hvis du ikke har fået lukket lågen ordentligt. De fleste lyde er ganske fredelige og helt naturlige, men der er selvfølgelig lyde du skal være lidt ekstra opmærksom på.

 • Det står skævt, så cirkulationen ikke virker optimalt. 

 • Der er madrester i afløbet.

 • Der er ikke nok plads mellem væg og køleskab

 • Kompressoren er i stykker - du skal enten skifte det ud eller have fat i en tekniker. 

Hvorfor fryser mit køleskab?

Der kan være flere årsager til, hvorfor det fryser til. Det kan være dine varer ligger for tæt på bagvæggen, eller det kan være kompressoren eller ventilationen er gået i stykker. Her er det vigtigt, du får en tekniker ud af undersøge fejlen, hvis den bliver ved med at gentage sig. Det kan også være udefra ting der påvirker, såsom vejret mm. Hvis problemet med is gentager sig, så skal du have det undersøgt, sker det en gang imellem, er det meget normalt.