KINDLE OASIS

Hos Føniks Computer fører vi den smarte Kindle Oasis der giver dig muligheden for nemt og enkelt at læse alle dine favoritbøger ét sted. Med dens ergonomiske design, hvor du har knapper på siden for lettere sideskift, kan du behageligt læse alle dine bøger med bare en hånd. En Kindle Oasis giver dig muligheden for at gemme dine bøger direkte på e-bogslæseren, så du hurtig kan have adgang til dine bøger når du er på lange rejser eller pendler frem og tilbage til dit arbejde eller studie. Du kan med fordel kigge på de forskellige modeller af Kindle Oasis, hvor du, blandt andet, kan vælge mellem 8 GB eller 32 GB lagring for hurtig tilgang af dine e-bøger. Med en Kindle Oasis har du ikke kun muligheden for at læse de nyeste bøger, du kan også tilgå tegneserier og manga serier, hvor du med den brede skærm, lettere kan se detaljerne på billederne. 

Se vores udvalg af Amazon Kindle Oasis e-bogslæsere her på siden og gør et kup.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Læs alle dine favoritbøger og favoritserier med Kindle Oasis

En Kindle Oasis er et perfekt valg af e-bogslæser til dig der elsker at læse mange bøger og som gerne vil have muligheden for at have de nyeste bøger, og dine favoritbøger, lige ved hånden uanset hvor du er. Med en Kindle Oasis har du nemlig muligheden for at have 8 GB eller 16 GB af bøger samlet lige ved hånden og da e-bøger fylder en virkelig lille brøkdel, kan du have en hel masse bøger downloadet direkte på din Kindle parat til at blive læst. Du har også muligheden for at læse biblioteksbøger gennem din Kindle Oasis, så hvis du foretrækker at låne bøger på biblioteket kan en Kindle åbne op for endnu flere bøger, da du kan låne bøger gennem ereolen som kan tilføjes til din Kindle Oasis.

Med en Kindle Oasis får du muligheden for at personliggøre din skærm, hvor du kan ændre farven på skærmen til blandt andet et mere gulligt skær, hvor det kan ændres alt efter lyset der er omkring dig når du læser. Det giver dig muligheden for bedre og mere behagelig læsning på din Kindle. Hvor e-ink teknologien giver dig en endnu bedre læseoplevelse når du læser en e-bog på din Kindle Oasis. 

Du kan altid regne med at have alle dine favoritbøger lige ved hånden idet selv 8 GB lagerplads kan give op til 1000 bøger downloadet direkte på din e-bogslæser, og med en enkelt opladning kan den holde i virkelig lang tid så du ikke behøver at bekymre dig om at oplade den hver dag. Med en Kindle Oasis får du en fleksibel, ergonomisk og elegant e-bogslæser. 

Kindle Oasis giver dig muligheden for at hoppe ind i tegneserie universet

Er du på udkig efter en e-bogslæser der ikke kun giver dig muligheden for at læse e-bøger, men også digitale tegneserier og manga serier? Så bør du helt klart kigge på Kindle Oasis. Her får du en e-bogslæser der er bredere end de andre og derfor har en lidt større skærm, hvilket gør det nemmere for dig at læse tegneserier og manga’er på den i modsætning til de andre e-bogslæsere. Disse fungerer mere optimalt til almindelig bøger. 

Med en Kindle Oasis bliver det lettere at læse tegneserier, især de kompakte japanske manga serier der kun findes i sort og hvid, da alle billederne kan vises på skærmen uden at du skal zoome for meget ind eller at det bliver vist forkert. Det er især en rigtig god e-bogslæser for dig der foretrækker de populære manga serier fra Japan, da de for det meste allerede er tegnet så de er i sort og hvid, og derfor går du ikke glip af farverne når du læser dem på en Kindle Oasis. 

Hvorfor en e-bogslæser er et godt alternativ til en fysisk bog

Hvis din bogsamling er på størrelse med et bibliotek og du elsker at læse de nyeste udgivelser, så ved du også hvor meget fysiske bøger virkelig fylder i dit hjem. Du ved også hvor ofte de kan være både tunge og store, og derfor er mere besværlige at have med dig når du er ude at rejse eller pendle til/fra arbejde eller studiet. Hvis du ikke vil undvære læsningen når du er ude, men gerne vil undvære pladsen som bøgerne optager, så kan en Kindle Oasis være et oplagt alternativ. 

Med en e-bogslæser fra Amazon får du en smart og kompakt måde at læse på, hvor du nemt og enkelt kan finde den frem i tasken når du gerne vil læse på togrejsen uden at den fylder hele tasken. Du kan også undgå det evige problem hvor man ikke altid ved hvilke bøger man gerne vil tage med sig idet du nemt kan have flere bøger installeret på din Kindle på engang - du kan derfor have et stort udvalg af bøger med dig på en gang, uden at skulle bestemme dig for en bestemt, så du altid kan tage valget når du er på farten. En Kindle Oasis er derfor perfekt til dig der ofte ikke kan bestemme dig for én bestemt bog at læse. 

En e-bogslæser, som Kindle Oasis, er også et godt alternativ til en fysisk bog idet at den holder i mange år og du kan derfor nøjes med at købe e-bøger der er endnu billigere end fysiske bøger. Hvor du både kan spare på pengene og på træerne. Det er smart hvis du gerne vil være mere opmærksom på hvordan du spenderer dine penge, såvel hvis du er interesseret i miljøet og gerne vil være mere omhyggeligt med hvordan du påvirker dine omgivelser. 

Hvis du er i tvivl om hvorfor du bør vælge en e-bogslæser som alternativ fremfor for eksempel at læse på din tablet eller telefon, så er det værd at vide at e-bogslæsere som blandt andet Kindle Oasis er produceret med e-ink teknologi der gør at skærmen føles som en ægte papirbog. Det betyder at dine øjne er beskyttet og ikke bliver irriteret af skærmens lys som det ville være tilfældet hvis du  vælger at læse på din tablet eller telefon. Foruden at skærmen føles som hvis du læser en fysisk bog, så er designet også tyndt og ergonomisk med knapperne på siden, så det er mere behageligt at holde på din Kindle Oasis. 

Så hvis du er interesseret i et alternativ til en fysisk bog, så kan en Kindle Oasis være et valg du kan overveje dig. Du kan med fordel kigge vores udvalg igennem af Kindle modeller eller andre e-bogslæsere her på siden.

Hvilken e-bogslæser bør du vælge og hvad skal du kigge efter

Når du vælger en e-bogslæser, så er det selvfølgelig også vigtig at overveje hvilken der passer allerbedst til dine læse behov. Hver enkelt e-bogslæser, om det er Kindle eller et andet mærke, fungerer essentielt som hinanden idet de giver dig muligheden for at læse e-bøger af forskellige filformater. Spørgsmålet ligger derfor mere i, hvilke specifikke ønsker har du til formen af din e-bogslæser, størrelsen på den og eventuelt hvilke filformater den kan læse. 

Derfor kan du med fordel overveje følgende: 

  • Hvilken producent du foretrækker over andre

  • Hvilken filformater vil du gerne have den kan kunne læse

  • Hvilken størrelsen din e-bogslæser skal have

  • Hvor meget lagerplads den skal have til downloadede bøger

Der er selvfølgelig også andre ting du kan overveje, blandt andet præferencer af farve på e-bogslæseren, dit budget, hvilken slags skærm du foretrækker at læse på og om du eventuelt foretrækker en e-bogslæser der kan vise farve idet de fleste ikke gør det. 

Du kan med fordel kigge det store udvalg af e-bogslæsere igennem som Føniks Computer har, hvor du kan finde flere af de helt store producenter til virkelig gode priser. Her kan du også blandt andet finde andre Kindle modeller end kun Kindle Oasis.

Har du spørgsmål til Kindle Oasis?

Er du interesseret i at træde ind i verdenen af digitale bøger og e-bogslæsere, men er i tvivl om hvilken du bør vælge eller hvilke hardware specifikationer de har. Så kan du altid kontakte Føniks Computers dygtige kundesupport der altid sidder parate til at rådgive dig, så du kan få det produkt der passer allerbedst til dine behov. 

Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundesupport over telefon, mail eller gennem chatten lige her på siden. De sidder parate mellem kl. 11-16 i hverdagene.