Resultater: 182
Resultater: 182


loader

Invester i fotopapir der giver liv og farver til dine hjemmeprintede billeder 

Her kan du se nærmere på vores sortiment af kvalitets fotopapir til printere. Skal du printe fotografier, eller vil du blot give dine illustrationer et ekstra flot look, når du printer, så kan du finde et flot udvalg af fotopapir til print her hos Føniks Computer. Vores sortiment består af en lang række kvalitetsprodukter fra mange af markedets mest anerkendte mærker, som for eksempel HP, Brother, Epson, Canon, og mange flere. Du kan derfor regne med print af høj kvalitet når du printer dine billeder og illustrationer, og som virkelig får farverne til at komme frem på billedet tak at være kvaliteten af papiret. 

Når du printer billeder og illustrationer så er kvalitetspapir essentielt for at billederne kan se lige så flotte ud som de gør på mobiltelefonen eller kameraet, og dette sørger vores udvalg af fotopapir for da det er skabt af kvalitetsmaterialer. Med det rette fotopapir vil dine billeder se endnu mere livlige ud og de vil stå endnu skarpere når du har printet dem ud, og dermed kan du også stolt have billederne hængende i hjemmet da fotopapiret giver den helt samme effekt som hvis du fik printet billeder ud ved en fotobutik. Du kan med fordel kigge vores udvalg af fotopapir igennem for at se vores brede udvalg af størrelser og overfladetyper, hvor du helt sikkert vil kunne finde det rette papir til dine billeder. 

Køb alt i printerpapir hos Føniks Computer

Føniks Computer byder på et stærkt udvalg af alt inden for scan/print og dette inkluderer også printerpapir i alverdens størrelser, materialer og prisklasser. Du kan derfor finde både alm. papir i A4 og A3, men også i storformat og papirruller, for dig der har brug for endnu mere længde og størrelser i dine udprint. Du finder også fotopapir til printning af billeder og fotografier, som byder på topkvalitet du kan være stolt af at vise frem, og hvis du har brug for special papir så kan du finde både visitkort og label/etiket papir der kan bruges til lidt af hvert. Du kan i bund og grund finde alt du har brug for af printerpapir hos os.

Køb dit printerpapir hos Føniks Computer!