BENQ GAMING SKÆRME


Hvis du skal bruge en vild gamer skærm, og især hvis du godt kan lide shooters som CS:GO eller Rainbow Six Siege, så er udvalget af BenQ gaming skærme her på siden lige noget for dig. BenQ gaming skærme er alle toptunede til gaming – de har et klart og lækkert skærmbillede, høj opdateringshastighed, en responstid på næsten ingenting og et hav af brugbare ekstra funktioner, som for eksempel Black eQualizer, der kommer til at gøre dig til den mest dødbringende spiller på banen. Går du og leder efter en ny monitor til gaming? Det er bare at se dig godt omkring her på siden, for vi har et stort udvalg af BenQ gaming skærme, og priserne på dem er vildt gode!

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Få din nye BenQ gaming skærm hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer sælger vi en lang række af skærme i forskellige størrelser og forskellig kvalitet. Der skal trods alt være en skærm til hvem som helst – om du så skal bruge den til kontoret, til hardcore gaming eller til en blanding af det hele. Derfor kan du altid gå på jagt i vores store udvalg – det ligger trods alt bare og venter på dig. Vi har mange populære mærker, og et af de bedste af dem er BenQ.

Gaming skærme er et kæmpe hit nu om dage. Hobbyen som gamer var en gang for de få, men er nu ekstremt populært blandt både unge og ældre. For at få mest muligt ud af din gamingoplevelse, skal du selvfølgelig have en gaming monitor, der kan følge med. Her er en BenQ gamign skærm svaret på alt det, du går og mangler. Det er nemlig nogle af de bedste gamer skærme på markedet!

BenQ gaming skærme – Løft dit game

Det er en god tommelfingerregel, at når du vil have en skærm til gaming, så skal den være minimum 144Hz – og til skydespil vil du faktisk gerne op på 200Hz eller mere. Ellers er det bare ikke optimalt, især ikke hvis du spiller konkurrenceprægede online spil. Derfor finder du her på siden et stærkt udvalg af BenQ gaming skærme, der alle er på mindst 144Hz, og der er en god del af dem, der er 165Hz, 240Hz eller med en helt anden høj opdateringshastighed. For når det kommer til gaming, så er der ingen grund til, at du skal gå på kompromis.

Med en BenQ gaming skærm bliver gamingoplevelserne altså ikke bedre. Ud over den høje opdateringshastighed, så er skærmbillederne på disse monitors også absolut fantastiske, hvilket jo er en nødvendighed, hvis du skal kunne leve dig ind i de computerspil, du spiller, eller hvis du hurtigt og effektivt skal kunne følge med i selv de mindste detaljer, når du sidder og gamer. Uden et krystalklart skærmbillede er det bare ikke det samme, og derfor bør du overveje en BenQ gmaing skærm, hvis du skal bruge en ny monitor til at berige dit liv som gamer.

Fede funktioner med BenQ gaming skærme

En skærm er ikke bare en skærm, og det bliver bevist med BenQ gaming skærme. Her har producenten virkelig lagt sig i selen og sørget for, at der er nogle virkelig fede funktioner, der gør det meget bedre for dig at game. Specifikationerne, når du har fat i en skærm i en BenQ gaming skærm, er selvfølgelig noget for sig, men de ekstra funktioner er stadig det, der virkelig sælger disse monitors. Der er for eksempel tale om:

  • BenQ Eye-Care Solution
  • Black eQualizer
  • BenQ Flicker-free Technology

BenQ Eye-Care Solution

Det kan godt være hårdt at sidde foran en skærm i lang tid af gangen. Om det så er en BenQ gaming skærm du sidder ved, eller en af de mange andre gaming skærme på markedet, så tager det en told på dine øjne i længden. BenQ har brugt deres tid fornuftigt siden 2010, og de har slidt og slæbt med research indenfor syn, brug af monitors og hvordan miljøet omkring en har indflydelse på ens syn, når man ser på en computer. BenQ gaming skærme har intelligent belysning og lave mængder af blåt lys. Med blålysfiltrering skåner du helt automatisk dine øjne, og den intelligente belysning kan hjælpe med at balancere skærmens lys, alt efter belysningen fra andre kilder omkring dig. Med BenQ Eye-Care Solution kommer dine øjne til at holde meget bedre til de lange gaming sessioner.

Black eQualizer

Har du e-sport i blodet, og er FPS-spil lige sagen for dig? Så er Black eQualizer teknologien i BenQ skærme det, du går og mangler. Det er indbygget i alle gamer skærme fra producenten, og det er helt utroligt, hvor stor en fordel det giver dig. Ideen bag Black eQualizer er, at du i 20 niveauer kan justere lysstyrken i mørke områder i spil som CS:GO, Rainbow Six siege, PUBG, Apex Legends osv. Når du justerer niveauet, så kan du få disse mørke områder til at blive lysere, uden at de lyse områder bliver ulideligt lyse. Hvis fjenderne gemmer sig i skyggerne, så kan du sidde klar med din BenQ gaming skærm og dens indbyggede Black eQualizer teknologi, så du ikke bliver udsat for nogen grimme overraskelser. CS:GO-legender som Shroud og n0thing bruger for eksempel 12 niveauer af Black eQualizer, og omkring 87% af professionelle CS:GO spillere bruger en BenQ gaming skærm. Der er altså virkelig noget at hente her, hvis du vil oppe dit game.

BenQ Flicker-free Technology

Dine øjne kan ofte blive trætte, hvis du kigger på en monitor i lang tid af gangen, og i værste tilfælde kan du få hovedpine – eller ligefrem varige mén. Mennesket er trods alt ikke skabt til at sidde og se ind i en skærm hele dagen, og derfor har mange også problemer med det, hvis det skal gøres i timevis i streg. En stor del af problemet her er ofte screen flickering. Det er ikke noget, som du aktivt kan se med dine øjne, men det irriterer dem stadig, og det kan skabe seriøse problemer i længden. Her kommer Flicker-free teknologi fra BenQ på banen. Det er noget, du finder i langt størstedelen af firmaets skærme, og BenQ gaming skærme er selvfølgelig ingen undtagelse. Dine øjne er måske ikke skabt til at se på en skærm hele dagen, men BenQ gaming skærme og Flicker-free teknologi er skabt til, at dine øjne nemt kan se på dem hele dagen.

Tjek lige specs på BenQ gaming skærme

Specifikationer og funktioner er selvfølgelig forskellige fra skærm til skærm, også selvom det er det samme mærke og den samme linje af produkter. Alligevel er der nok overlap med BenQ gaming skærme til, at det giver god mening at snakke generelt om specifikationer og funktioner.

Opdateringshastighed

Det er allerede nævnt, men kan aldrig nævnes nok, når der er gamer skærme på banen. Opdateringshastigheden på din monitor skal bare være god nok. En BenQ gaming skærm er her perfekt med sine 144Hz eller mere, og hvis opdateringshastigheden er endnu højere, så gør det i den grad ikke noget. Det er trods alt dette, der afgør, hvor mange gange i sekundet skærmbilledet bliver opdateret. Hvis dette er under 144Hz, så kan du godt regne med, at du ikke får en gnidningsfri gamingoplevelse. BenQ gaming skærme er her en stærk vej fremefter, da disse skærme alle har en høj opdateringshastighed.

Opløsning

For at dit skærmbillede ser flot og lækkert ud, så skal din skærm have en god opløsning. Selvom en 4k skærm er lækker, så behøver du alligevel ikke altid at komme helt derop. Hvis det er det, du vil, og hvis det er det, dine computerspil kører bedst i, så kan det selvfølgelig være højt på din ønskeliste. Men spiller du mest FPS-spil, så er det nok ikke nødvendigt. Full HD, som du finder på rigtige mange BenQ gaming skærme, er stadig helt vildt fedt, og det får både CS:GO og andre populære shooters til at se helt fænomenale ud. Ellers kan du altid se efter en mellemskærm, der har quad HD opløsning.

Responstid

Noget af det vigtigste når du køber en BenQ gaming skærm, er, at du kan være sikker på, at responstiden er virkelig lav. Det hjælper dig med at sørge for, at du har en skærm, hvor alting sker hurtigt nok på til, at du kan følge med, når du gamer. Intet mindre er dog at forvente, for BenQ gaming skærme er som skabt til skydespil.

Mangler du nogen andet?

BenQ gaming skærme er nogle af de bedste gamer monitors på markedet, og derfor bør du også sørge for, at du har noget gamer udstyr dertil, som er virkelig fedt. Først og fremmest kræver det, at dine lækre BenQ gaming skærm er tilsluttet et monster af en gamer computer. For selvom en gamer bærbar er lækker, så ser du nok ikke på BenQ gaming skærme, for at du kan slutte dem til sådan en. Det handler om en stationær gamer PC det meste af tiden, og derfor skal du også sørge for at have en god en af slagsen.

Derudover har du i den grad også brug for en god gamer mus og et lækkert gamer tastatur. Hertil er det også smart med et gamer headset, og måske endda et par gamer højtalere. Der er utroligt mange gode ting at vælge imellem her på vores hjemmeside, men vi foreslår især at se på Logitech G produkter. Logitech G mus er bare helt vildt gode, og det samme gælder for Logitech G headsets og keyboards. Hvis der virkelig skal et professionelt look over gaming setuppet, som din BenQ gaming skærm er en del af, så kan du endda se på Logitech G pro produkter. Det er kun med det rigtige udstyr og hardware, at du opnår den optimale fordel i e-sport.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål angående BenQ gaming? Så er det bare at tage fat på vores kundeservice. Om det er en BenQ skærm eller en gaming skærm fra et helt andet mærke, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Jagten på den perfekte monitor er ikke let, men hos Føniks Computer er det en dyd for os at guide dig til et godt resultat, der passer perfekt til dine behov.