BenQ gaming skærme banner
 

Hvis du skal bruge en vild gaming skærm, og især hvis du godt kan lide shooters som CS:GO eller Rainbow Six Siege, så er udvalget af BenQ ZOWIE her på siden lige noget for dig. BenQ ZOWIE er toptunede monitors til gaming – de har et klart og lækkert skærmbillede, høj opdateringshastighed, en responstid på næsten ingenting og et hav af brugbare ekstra funktioner, som for eksempel Black eQualizer, der kommer til at gøre dig til den mest dødbringende spiller på banen. Skal du bruge en BenQ 144Hz skærm, eller måske en skærm med endnu højere refresh rate? Så er det bare at se dig godt omkring her på siden. Vi har et stort udvalg af BenQ ZOWIE monitors, og priserne på dem er virkelig favorable!

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Få din nye BenQ 144Hz skærm hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer sælger vi en lang række af skærme i forskellige størrelser og forskellig kvalitet. Der skal trods alt være en skærm til hvem som helst – om du så skal bruge den til kontoret, til hardcore gaming eller til en blanding af det hele. Derfor kan du altid gå på jagt i vores store udvalg. Det ligger der trods alt bare og venter på dig. Vi har mange populære mærker, og et af de bedste af dem er BenQ.

Gaming skærme er et kæmpe hit nu om dage. Hobbyen som gamer var en gang for de få, men er nu ekstremt populært blandt både unge og ældre. For at få mest muligt ud af din gamingoplevelse, skal du selvfølgelig have en gaming monitor, der kan følge med. Her er BenQ Zowie svaret på alt det, du går og mangler. Med BenQ ZOWIE kommer du nemlig til positivt at svømme i gode monitors til gaming.

BenQ ZOWIE er linjen af gaming produkter fra BenQ, der er toptunet til esport og fede virtuelle oplevelser. Det er helt klart BenQ 144Hz og opefter skærme, der er mest populære derfra, men der er også gaming mus og mange andre produkter fra linjen. Alligevel er det bare BenQ 144Hz skærmene, og også skærmene med endnu højere opdateringshastighed, der er de store drenge i linjen.

BenQ ZOWIE – Perfekte skærme til gaming

Det er en god tommelfingerregel, at når du vil have en skærm til gaming, så skal den være minimum 144Hz. Ellers er det bare ikke optimalt, især ikke hvis du spiller konkurrenceprægede online spil. Derfor finder du her på siden et hav af BenQ 144Hz skærme, og der er også en hel masse, der er 165Hz, 240Hz eller med en helt anden opdateringshastighed. Men du kan være sikker på, at alle vores gaming skærme her på siden som minimum er BenQ 144Hz skærme. For intet mindre er godt nok.

Desuden kan du med BenQ ZOWIE være sikker på, at du får en helt fantastisk skærm til gaming. Ud over den høje opdateringshastighed. Skærmbillederne på BenQ ZOWIE er absolut fantastiske, hvilket også er nødvendigt, hvis du skal kunne leve dig ind i de spil, du spiller, eller hvis du skal kunne skelne hver en detalje hurtigt og effektivt. Uden et krystalklart skærmbillede er det bare ikke det samme, og derfor bør du overveje BenQ ZOWIE, hvis du skal bruge en ny skærm til at berige dit liv som gamer.

Fede funktioner med BenQ ZOWIE skærme

En skærm er ikke bare en skærm, og det bliver bevist med BenQ ZOWIE produkterne. Her har producenten virkelig lagt sig i selen og sørget for, at der er nogle virkelig fede funktioner, der gør det langt federe for dig at game med din BenQ ZOWIE skærm, samt at game med den i lang tid af gangen. Specifikationerne, når du har fat i en skærm i BenQ ZOWIE linjen, er selvfølgelig noget for sig, men de ekstra funktioner er stadig det, der virkelig sælger disse monitors. Der er for eksempel tale om:

  • BenQ Eye-Care Solution
  • Black eQualizer
  • BenQ Flicker-free Technology

Det kan godt være hårdt at sidde foran en skærm i lang tid af gangen. Om det så er en BenQ 144Hz basse du sidder ved, eller om det er en af de mange skærme fra Samsung, så tager det en told på dine øjne i længden. BenQ har brugt deres tid fornuftigt siden 2010, og de har slidt og slæbt med research indenfor syn, brug af monitors og hvordan miljøet omkring en har indflydelse på må ens syn, når man ser på en computer. En BenQ 144Hz skærm, og dermed også alle BenQ ZOWIE monitors, har intelligent belysning og lave mængder af blåt lys. Med blålysfiltrering skåner du helt automatisk dine øjne, og den intelligente belysning kan hjælpe med at balancere skærmens lys, alt efter belysningen fra andre kilder omkring dig. Med BenQ Eye-Care Solution kommer dine øjne langt.

Har du esport i blodet, og er FPS-spil lige sagen for dig? Så er Black eQualizer teknologien i BenQ ZOWIE monitors lige sagen for dig. Det er indbygget i alle gaming skærme fra producenten, og det er helt utroligt, hvor stor en fordel det giver dig. Ideen bag Black eQualizer er, at du i 20 niveauer kan justere mørke områder i spil som CS:GO, Rainbow Six siege, PUBG, Apex Legends osv. Når du justerer niveauet, så kan du få disse mørke områder til at blive lysere, uden at de lyse områder bliver ulideligt lyse. Hvis fjenderne gemmer sig i skyggerne, så kan du sidde klar med din BenQ 144Hz skærm og dens indbyggede Black eQualizer teknologi, så du ikke bliver udsat for nogen grimme overraskelser. CS:GO-legender som Shroud og n0thing bruger for eksempel 12 niveauer af Black eQualizer, og omkring 87% af professionelle CS:GO spillere bruger en BenQ ZOWIE monitor. Der er altså virkelig noget at hente her.

Dine øjne kan ofte blive trætte, hvis du kigger på en skærm i lang tid af gangen, og i værste tilfælde kan du få hovedpine – eller ligefrem varige mén. Mennesket er trods alt ikke skabt til at sidde og se ind i en skærm hele dagen, og derfor har mange også problemer med det, hvis det skal gøres i timevis i streg. En stor del af problemet her er ofte screen flickering. Det er ikke noget, som du aktivt kan se med dine øjne, men det irriterer dem stadig, og det kan skabe seriøse problemer i længden. Her kommer Flicker-free teknologi fra BenQ på banen. Det er noget, du finder i langt størstedelen af firmaets skærme, og produkterne markeret som BenQ ZOWIE er selvfølgelig ingen undtagelse. Dine øjne er måske ikke skabt til at se på en skærm hele dagen, men BenQ ZOWIE og Flicker-free teknologi er lavet til at gøre det muligt alligevel.

Tjek lige specs på BenQ 144Hz

Specifikationer og funktioner er selvfølgelig forskellige fra skærm til skærm, også selvom det er det samme mærke og den samme linje af produkter. Alligevel er der nok overlap med BenQ ZOWIE til, at det giver god mening at snakke generelt om specifikationer og funktioner.

Opdateringshastighed

Det er nævnt, men kan aldrig nævnes nok, når der er gaming skærme på banen. Opdateringshastigheden på din gaming skærm skal bare være god nok. En BenQ 144Hz skærm er her perfekt, og hvis opløsningshastigheden er endnu hurtigere, så gør det i den grad ikke noget. Det er trods alt dette, der afgør, hvor mange gange i sekundet skærmbilledet bliver opdateret. Hvis dette er under 144Hz, så kan du godt regne med, at du ikke får en gnidningsfri gamingoplevelse. BenQ ZOWIE er her en stærk vej fremefter, da disse skærme alle har en høj opdateringshastighed.

Opløsning

For at dit skærmbillede ser flot og lækkert ud, så skal din skærm have en god opløsning. Selvom en 4k skærm er lækker, så behøver du alligevel ikke altid at komme helt derop. Hvis det er det, du vil, og hvis det er det, dine spil kører bedst i, så kan det selvfølgelig være højt på din ønskeliste. Men spiller du mest FPS-spil, så er det nok ikke nødvendigt. Full HD, som du finder på rigtige mange BenQ ZOWIE skærme, er stadig helt vildt fedt, og det får både CS:GO og andre populære shooters til at se helt fænomenale ud.

Responstid

Noget af det bedste når du køber en skærm i BenQ ZOWIE linjen, er, at du kan være sikker på, at responstiden er virkelig lav. Det optimerer den tid du skal bruge på at finde, sigte og ramme din fjende på så meget som muligt, hvilket i den grad er fordelagtigt. Intet mindre er dog at forvente, for BenQ ZOWIE er som skabt til skydespil.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål angående BenQ ZOWIE? Så er det bare at tage fat på vores kundeservice. Om det er en BenQ 144Hz skærm eller en gaming skærm fra et helt andet mærke, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Jagten på den perfekte monitor er ikke let, men hos Føniks Computer er det en dyd for os at guide dig til et godt resultat.