Har du altid gerne villet prøve VR briller, men synes du, at det kan være svært eller dyrt at komme i gang? Så skal du prøve VR headsets til smartphone. Her kan du prøve de fede VR briller til en billig pris, og du skal blot have en kompatibel smartphone for at bruge det. Her ved Føniks Computer har vi VR briller fra flere mærker, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og dine behov. Du kan bruge dine VR briller med apps og videoer, der er lavet til virtual reality. Der er mange sjove ting, som du kan prøve.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Køb sjove VR briller ved Føniks Computer

Ved Føniks finder du sjove VR briller, som du kan bruge med din smartphone. I de fleste skal du blot indsætte din smartphone i dine VR briller, og så kan du prøve de fede virtual reality features.

Alle kan være med

De smart briller kan tilpasses til forskellige hovedstørrelser, så hele familien kan prøve dem. Hvis du bruger briller med styrke, så kan det være svært at bruge VR headsets, men flere i vores udvalg er lavet, så der er plads til dine briller, så du også kan have det sjovt med VR. Er du mere til klassiske spil, så kig her.

FAQ

Kan VR briller bruges til alle smartphones?

Nej, men til de fleste. Du kan undersøge, om din model understøtter VR, og så skal du tjekke, om dit headset har plads til en telefon i din størrelse.

Hvad koster levering?

Ved os er levering altid gratis, så længe du vælger levering med GLS til PakkeShop.