Resultater: 124
Resultater: 124


loader

Derfor skal du vælge en Dell laptop

Der er mange årsager til, hvorfor du bør vælge en Dell bærbar. Først og fremmest burde du gøre det, fordi de producerer nogle topmoderne maskiner i ekstremt høj kvalitet. For det andet, så er der en Dell laptop, der dækker et hvilket som helst behov.

Uanset om du er studerende der trænger til en ny bærbar computer, en helt normal person der blot skal bruge en PC til hjemmet eller om du sidder ved en virksomhed med et kæmpe budget, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok, så er der en Dell laptop, der passer til dit behov.

Dell kan hjælpe dig med mangt og meget. Og ved køb af en Dell laptop, så kan du se frem til mange goder timer, foran en ny bærbar computer.

Vi har Dell bærbare til alle og enhver

Et bredt udvalg af Dell laptops betyder, at vores sortiment har blomstret op til at inkludere alt det, man kan drømme om. Det betyder især, at du, alt efter dit behov, kan se på de forskellige serier vi har, for det er langt hen af vejen serien, der afgør, hvem en Dell bærbar kan hjælpe bedst.

Disse fem serier giver dig alle de muligheder, som man kan forvente af en god PC. Vi foreslår derfor hurtigt at læse om dem herunder, så du kan finde lige den Dell laptop, der kommer til at gøre dig glad.

Dell Chromebook

Mangler du den perfekte computer til skole eller studierne? Så bør du gå efter en Dell Chromebook. Chromebooks er ideelle til studerende, hvad end det er på gymnasiet, universitetet eller på et helt andet niveau.

Det er en virkelig fin Dell bærbar til dagligdagsbrug, hvis man skal sidde og tage noter, skrive opgaver, surfe på nettet eller lignende. Den har altså alt det fornødne til studier, der ikke kræver super stærk hardware.

Derudover er en Chromebook også en meget billig Dell laptop. Du kan få dem til omkring 3.000 kroner, så de ligger altså indenfor en studerenes rækkevidde. Du får hermed også en god Dell bærbar for pengene, og den kan sagtens holde hele studietiden.

Dell Latitude

Leder du efter en holdbar Dell bærbar til arbejdsregi? Dell Latitude er et professionelt værktøj, der er perfekt til og designet for brug i professionelle omgivelser, men som også kan bruges effektivt i hjemmet hvor uheld ofte kan være ude.

Og når disse Dell laptops bliver kaldt for holdbare, så menes der virkelig holdbare. Vibrationer, bump, et uheldigt tab på gulvet – her har du en Dell bærbar, der er resistent overfor det meste.

Det er oplagte PC'er til erhverv, hvor ens elektronik kan komme ud for ikke så lidt, og hvor sikkerheden helst skal være i top. Samtidig kan du få avancerede 2-i-1 modeller med touchskærm, og alt efter behov findes der mange modeller med forskellig hardware.

Du kan derfor finde en Dell Latitude til lige det arbejde, du gerne vil have udført – så længe det ikke er krævende grafisk arbejde, dertil er Precision eller XPS vejen frem.

Dell Precision

Der er mange Dell laptops, der er gode på kontoret men også er oplagte at bruge i hjemmet. Dell Precision er dog, langt størstedelen af tiden, nærmest altid en arbejdscomputer.

Her får du en enormt kraftfuld workstation i formen af en professionel og stilet Dell laptop. Tunge rengskabsprogrammer, 3D-rendering – du siger bare til, hvad du gerne vil have en af disse Dell bærbare til at lave, for de skal nok klare opgaven.

Hver og en af dem er udstyret med stærk hardware, så hvis der virkelig skal noget fra hånden ude på arbejdspladsen, så er dette de perfekte Dell laptops at gøre brug af.

Dell Vostro

Hvis du skal have en god Dell bærbar til hjemmet, eller nogle stykker til en mindre eller mellemstor virksomhed, så er Dell Vostro et oplagt valg.

På mange måde er denne serie af Dell laptops lillebroderen til Latitude. Det er ligeledes gode og pålidelige computere, der kan holde til en hel del. De kan derfor bruges til mangt og meget, og de kan sagtens tåle nogle knubs.

Så længe du blot er Officepakken, mails og lette programmer, du mest af alt skal have med at gøre, så er dette altså en virkelig effektiv Dell laptop. Samtidig er de også utroligt billige og kan købes for helt ned til 4.100 kroner! 

Dell XPS

XPS-serien er nogle af de mest populære Dell bærbare på markedet, og det kan vi hos Føniks Computer godt forstå. Her får du i sandhed et rent slaraffenland af stærke Dell laptops at vælge imellem, alt efter hvad det er, du skal bruge dem til.

Er det blot hverdagen og kontorets små opgaver, du går og skal løse, så behøver du nok ikke investere i en af disse Dell laptops. Ved du til gengæld godt, at der skal noget stærk hardware til, så er de et perfekt valg.

Disse Dell laptops er derfor perfekte til at køre tunge programmer, uanset om det så kræver en masse processorkraft eller om der skal skrues godt op for GPU'en. Der skal nok være en XPS, der er helt perfekt til dine behov.

Der er også mange af disse Dell bærbare, der er perfekte til content creation. Deres skærme er i rigtig høj opløsning og har en akkurat og flot farvegengivelse. De er derfor oplagte til megen content og grafisk arbejde.

Selv hvis du gerne vil game, så er XPS exceptionelle Dell bærbare. De er, bevares, ikke en Alienware computer, men den stærke hardware betyder, at de fleste modeller sagtens kan køre computerspil. Disse Dell laptops er derfor utroligt fleksible i, hvad man kan bruge dem til, og det har gjort dem meget populære.

Uanset om du er gamer, studerende, forretningsmand eller bare gerne vil underholdes på togturen, så kan en Dell laptop helt sikkert imødekomme dine behov. Det handler blot om at finde den rette.

Hvad koster en Dell bærbar? 

Det er meget forskelligt, hvor meget en Dell bærbar kan koste. Der er trods alt mange forskellige serier, og hver af serie har også en utrolig mængde modeller.

Derudover kommer prisen også ofte an på, hvad for noget hardware en bestemt model indeholder. Flere RAM, et bedre grafikkort, en stærkere CPU, en skærm i højere opløsning – der er utrolig meget, der er med til at afgøre, hvorfor en Dell bærbar har den pris, den nu en gang har.

Det billige valg

De billigste Dell laptops koster normalt imellem 3.000 til 4.000 kroner. Du kan derfor få nogle rigtigt billige modeller, hvis det blot handler om en god computer til billige penge.

Vil du gerne spare endnu mere? Så kan du altid se på vores udvalg af upcycle it Dell bærbare. Det er brugte Dell laptops, som er blevet sat i stand, så de fungerer næsten så godt som nyt. Det er rigtig godt for miljøet, og det er endnu bedre for din bankkonto!

Invester i det avancerede

I den anden ende af prisskalaen kan du finde en Dell laptop der koster omkring 40.000 kroner! Her får du det stærkeste af det stærke fra Precision serien, og det er derfor ikke lige hvem som helst, der bare går ud og investerer i disse avancerede maskiner.

Heldigvis behøver du ikke komme helt op på så stor en investering. Der er masser af Dell laptops, der ligger imellem de to ekstremer til yderst fornuftige priser. Det handler bare om at se vores udvalg igennem, for hos Føniks Computer har vi meget at vælge imellem.

Stort udvalg af Dell laptops hos Føniks Computer

Dell har i årtier været på forkant med tidens treds og teknologiens fremskridt. Det er tydeligt, når man ser på Dell bærbare, og der er også en god grund til, at vi hos Føniks er store fans af Dell laptops.

Og når der er så mange gode Dell bærbare at vælge imellem, så ville det jo være synd, hvis udvalget hos os ikke afspejlede dette. Derfor har vi rigtig mange forskellige Dell bærbare at vælge imellem, og vi sørger så vidt muligt også for, at du kan få noget fra alle de forskellige serier.

Det betyder også, at du kan finde de nyeste modeller på markedet hos os. For én ting er en god Dell laptop, noget helt andet er det nyeste og mest moderne indenfor Dell bærbare. Det er altid spændende at se, hvad så stor en producent udgiver, og vi sidder klar i sæderne til at se det an og tilbyde til dig.

Ud over det, så har vi også en masse andre produkter fra Dell til at ligge, og de er alle værd at se på. Især Dell skærme er af utrolig høj kvalitet, men man kan også se på Dell stationære, hvis der skal virkelig stærke computere på bordet. Der er et bredt udvalg, og vi har det hele klar til dig!

Har du nogle spørgsmål angående Dell laptops?

Vi håber, at vores gennemgang af Dell laptops har inspireret dig til din næste investering i en bærbar computer. Har du stadig spørgsmål om vores udvalg, eller måske af en eller flere bestemte modeller? Så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice – vi er altid klar til at guide dig i den rigtige retning.

Hvis du blot skriver til os enten på mail eller i chatten her på vores hjemmeside, så skal vi nok komme tilbage til dig med et svar, så hurtigt som vi overhovedet kan. Kan du ikke vente, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os indenfor vores åbningstider. Vores kundeservice skal nok hjælpe dig.