Dell bærbar banner.


Dell er en af verdens største og mest anerkendte computerleverandører, og hos Føniks Computer fører vi selvfølgelig et bredt udvalg af Dell laptops. Med en Dell bærbar får du kvalitet og design i topklasse til gode priser, og i vores brede sortiment kan du vælge mellem en lang række forskellige modeller. Vi har alt lige fra regulære Dell laptops med en kraftig processor og lækre HD skærme til Dell bærbare med touchskærme. Uanset hvad du søger, så har Dell et prisvenligt bud på en god computer, og vi tilføjer selvfølgelig jævnligt nye modeller til vores udvalg. Tag derfor et kig nedenfor på vores Dell bærbare og find det rette produkt til dig.

Resultater: 112
Resultater: 112


loader

Ofte spurgte spørgsmål om Dell bærbare

Der er mange spørgsmål, når det kommer til Dell laptops, og derfor prøver vi at komme spørgsmålene på forkant ved Føniks Computer. Det gør vi, ved her at svare på de oftest spurgte spørgsmål folk har, når de gerne vil vide noget om Dell bærbar computere.

Hvad koster en Dell computer?

Det er meget forskelligt, hvad en Dell bærbar PC koster. Du kan få dem helt ned til omkring 3.000 kr. Du kan også få en virkelig avanceret model til hele 40.000 kr. Der er selvfølgelig også en masse Dell laptops imellem højeste pris og mindste pris, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov.

Hvor skal jeg købe min computer?

Der er mange steder, hvor du kan købe din computer fra. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af både Dell bærbare, men også en masse andre bærbare computere, og du får dem alle sammen til en rigtig god pris.

Stort udvalg af Dell laptops hos Føniks Computer

Den amerikanske udvikler og producent Dell har i årtier været på forkant med tidens trends og teknologiens fremskridt. Med mere end 100.000 ansatte har Dell om nogen etableret sig på det internationale marked, og vi fører derfor også et omfattende udvalg fra det verdenskendte mærke. Dell laptops tjener mange forskellige funktioner, lige fra arbejdsopgaver til underholdning, og derfor er alle Dell bærbare selvfølgelig ikke ens. Derfor gør vi os umage for at kunne tilbyde vores kunder et så varieret udvalg som muligt, så alle vores kunder kan få en bærbar, der passer til deres ønsker og behov.

I den forbindelse tilbyder vi mange forskellige Dell laptop serier til adskillige formål. Vi fører for eksempel Dell Chromebooks, Dell Latitude, Dell Vostro og Dell XPS serierne. Alt fra high-end gamer bærbare, der kan trække alle de nyeste spiltitler, til avancerede arbejdsbærbare, over til budgetvenlige bærbare der er praktiske til studiet og også alsidige multimediestationer med de nyeste funktioner. Der er en Dell bærbar til hvad som helst.

Dell Chromebook

Mangler du en perfekt computer til skole eller studierne, så skal du gå efter en Dell Chromebook. Det er en ideel serie til studerende, hvad end du går i gymnasiet eller på universitetet. Det er en virkelig fin Dell bærbar til dagligdagsbrug, hvis du skal sidde og tage noter, lave små grafiske opgaver eller surfe på nettet. En Chromebook er også en meget billig Dell laptop, og du får den ned til en pris på kun 2.681 kr. Du kan altså virkelig få meget computer for pengene her, som kan holde hele din studietid. Hos Føniks Computer kan du få Chromebooks med 4 GB RAM, men har du behov for mere, så skal du kigge på en af de andre varianter af Dell bærbare.

Dell Latitude

Hvis du er på udkig efter en virkelig god arbejdscomputer, og vi mener altså virkelig god, så skal du kigge efter en Dell Latitude. Denne serie af Dell laptops er produceret med de bedste features, og indbygget AI (kunstig intelligens). Dell har på denne måde sat en ny standard for arbejdscomputere med deres Latitude serie, og så oven i købet til billige penge. Du kan få en Dell laptop af typen Latitude fra ca. 5300 kr. og opefter.

Dell Vostro

Dell Vostro er en perfekt Dell bærbar for mindre til mellemstore virksomheder. Du får her en god arbejdscomputer, som er robust, har høj sikkerhed og med pålidelig support. Med andre ord, er det en Dell laptop, der er den perfekte arbejdscomputer til dig, som ikke skal arbejde med high-tech programmer eller tunge grafiske programmer. En Dell bærbar fra Vostro serien koster fra ca. 3.500, så her får du altså en uhyre billig Dell laptop, der klarer arbejdet fortrinligt. 

Dell XPS

Hos Føniks Computer går vi op i, at vores computere skal være kraftfulde og have lang batterilevetid. Derfor er vi stolte forhandlere af Dell XPS serien af yderst funktionelle Dell laptops, der kan køre de tungeste programmer. XPS serien har kraftige intel processorer, så computeren kan trække de hårdeste programmer. Det er en Dell bærbar med virkelig god lyd og fantastisk skærmkvalitet. Så selvom du måske er vant til en kraftig stationær pc, så kommer du altså ikke til at gå på kompromis, fordi du vælger at købe en Dell Laptop. I det mindste ikke så længe du køber en XPS.

Er du gamer og bruger mange timer foran skærmen, vil vi helt sikkert anbefale dig at købe en Dell laptop af modellen XPS. Dell har ikke som sådan en gamer serie ligesom andre computer brands, men de har udviklet XPS serien med henblik på, at den skal kunne trække de kraftige og grafiske tunge spil. Det er derfor stadig en perfekt computer til gaming. 

Uanset om du er gamer, studerende, forretningsmand eller bare gerne vil underholdes på togturen, så kan en Dell laptop helt sikkert imødekomme dine behov.

Hvad koster en Dell bærbar? 

Der er udviklet en Dell laptop til alle og enhver. Både i forhold til hvilke funktioner og features Dell bærbare skal have, men også i forhold til prisen. Dell er ikke det dyreste brand på markedet, men det skal du ikke lade dig snyde af. Selvom priserne på nogle af deres serier er i den lavere ende, så er det ikke dårlige produkter. Tværtimod, Dell er kendt for deres virkelig gode PC’er i topkvalitet, og du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger at købe en Dell laptop. Hos Føniks Computer har vi skarpe priser, og en Dell bærbar kan fås helt ned i en pris af 2.681 kr. Det synes vi er en fair pris, hvor alle kan være med. Skal du op og have den aller bedste og dyreste Dell laptop, så skal du give på den anden side af 43.000 kr. Her er det dog vigtigt at pointere, at dette er en speciel pc til animations arbejde og andre meget tunge grafiske opgaver, og det er derfor nok ikke noget, som du egentlig behøver at overveje.

Derfor skal du vælge en Dell laptop

Der er mange årsager til, hvorfor du skal vælge en Dell bærbar. Først og fremmest burde du gøre det, fordi de producerer nogle virkelig gode PC'er, som dækker alles behov. Uanset om du er studerende der trænger til en ny skolecomputer, eller om du sidder ned en virksomhed der har et stort budget, og derfor bare skal have det bedste af det bedste, ja så er der stadig en perfekt Dell laptop i vente. Du får derfor virkelig meget for pengene, du får god kvalitet og du får en bærbar med et stilrent design. 

Har du nogle spørgsmål angående Dell laptops?

Vi håber du er blevet inspireret til selv at anskaffe dig en Dell bærbar fra en af deres serier. Benyt dig gerne af vores søgefunktion til højre på siden, og gør det nemmere for dig selv at finde præcis den Dell laptop, du skal bruge. Her kan du vælge din foretrukne produktlinje, processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Med design, funktionalitet og hardware i særklasse har du med Dell ingen grund til at gå på kompromis med din laptop.

Har du spørgsmål i forhold til bærbar serierne, eller måske til vores andre bærbare computere, er du altid meget velkommen til at kontakte os her i Føniks. Du kan altid fange os på vores mail, eller ved at skrive en besked i vores chat her på siden. Du kan også ringe til os på telefon. Er du mere til en snak ansigt til ansigt, så hold dig ikke tilbage. Vi er tilgængelige i vores fysiske butikker i Aarhus og København, og du er mere end velkommen til at besøge os. Vores eksperter står klar i butikkerne og online, så du skal bare kontakte os for vejledning.