Dell er en af verdens største og mest anerkendte computerleverandører og vi fører selvfølgelig også et bredt udvalg af deres bærbare, her hos os. Du får kvalitet og design i topklasse til gode priser med Dells bærbare, og i Føniks Computers brede udvalg kan du vælge mellem en lang række forskellige varianter. Lige fra regulære bærbare med kraftig processor og HD skærme til bærbare med touchskærme. Uanset hvad du søger, har Dell et prisvenligt bud på en god bærbar og vi tilføjer selvfølgelig jævnligt nye modeller til vores udvalg. Tag derfor et kig på vores bærbare fra Dell nedenfor og find det rette produkter.

Resultater: 272Stort udvalg af Dell bærbar hos Føniks Computer

Den amerikanske udvikler og producent Dell har i årtier været på forkant med tidens trends og teknologiens fremskridt. Med mere end 100.000 ansatte har Dell om nogen etableret sig på det internationale marked, og vi fører derfor også et omfattende udvalg fra det verdenskendte mærke. Dell computere tjener mange forskellige funktioner lige fra arbejdsopgaver til underholdning, og derfor er alle bærbare selvfølgelig ikke ens. Derfor gør vi os umage for at kunne tilbyde vores kunder et så varieret udvalg som muligt så alle vores kunder kan få en bærbar, der passer til deres ønsker og behov. I den forbindelse tilbyder Dell mange forskellige bærbar serier til adskillige formål. Vi fører for eksempel Dell Chromebooks, Dell Latitude, Dell Vostro og Dell XPS serien. Fra high-end gamer bærbare der kan trække alle de nyeste spiltitler og avancerede, stilsikre arbejdsbærbare, til budgetvenlige, praktiske bærbare til studiet og alsidige multimediestationer med de nyeste funktioner.

Dell Chromebook

Mangler du en perfekt skole computer, eller studiecomputer, så skal du gå efter en Dell Chomebook. Det er en ideelt serie til studerende, hvad end du går i gymnasiet eller på universitetet. Det er en virkelig fin bærbar til dagligdagsbrug, hvis du skal sidde at tage noter, lave små grafiske opgaver eller surfe på nettet. En Dell Chromebook er en meget billig bærbar, og du får den ned til en pris på kun 2.681 kr. Du kan altså virkelig få meget computer for pengene her, som kan holde hele din studietid. Hos Føniks Computer kan du få Dell Chromebooks med 4 GB RAM, men har du behov for mere, så skal du kigge på en af de andre varianter af Dell computere.

Dell Latitude

Hvis du er på udkig efter en virkelig god arbejdscomputer, og vi mener virkelig god, så skal du kigge efter en Dell Latitude. Denne serie fra Dell er produceret med de bedste features, og indbygget AI (kunstig intelligens). Dell har sat en ny standard for arbejdscomputere med deres Latitude serie. og så oven i købet til billige penge. Du kan få en Dell Latitude bærbar fra kun ca. 5300 kr og opefter.

Dell Vostro

Dell Vostro er en perfekt bærfra fra Dell til de lidt mindre virksomheder. Du får her en god arbejdscomputer, som er robust, har høj sikkerhed og med en pålidelig support. Med andre ord, er Dell Vostro altså en perfekt arbejdscomputer til dig, som ikke skal arbejde med high-tech programmer eller meget grafiske programmer. Men til dig, som skal have en arbejdscomputer du kan stole på, som kan det den skal og som kan holde til at blive brugt. En bærbar fra Dell Vostro serien koster fra ca. 3.500, så her får du altså en uhyre billig arbejds pc. 

Dell XPS

Hos Føniks Computer går vi op i, at vores computere skal være kraftfulde og have lang batteritid. Derfor er vi stolte forhandlere af Dell XPS serien. En yderst funktionel computer som kan køre med de kraftigste programmer. XPS serien har kraftige intel processorer, så computeren kan trække de tunge programmer. Det er en bærbar med virkelig god lyd og fantastisk kvalitet af skærmen også. Så selvom du måske er vant til en kraftig stationær pc, så kommer du altså ikke til at gå på kompromis, fordi du vælger at købe en bærbar fra Dell.

Er du gamer og bruger mange timer foran skærmen, vil vi helt sikkert anbefale dig at købe en Dell XPS bærbar. Dell har ikke som sådan en gamer serie ligesom andre computer brands, men de har udviklet XPS serien med henblik på at de skal kunne trække de kraftige og grafiske tunge spil. 

Uanset om du er gamer, studerende, forretningsmand eller bare gerne vil underholdes på togturen så kan Dell helt sikkert imødekomme dine behov.

Hvad koster en Dell bærbar? 

Dell har udviklet bærbar computer til alle. Både i forhold til hvilke funktioner og features de bærbare computere skal have, men også i forhold til pris. Dell er ikke det dyreste brand på markedet, men det skal du ikke lade dig snyde af. Selvom priserne på nogle af deres serier, så er det ikke dårlige computere. Tværtimod. Dell er kendt for deres virkelig gode pc’er i god kvalitet, og du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger at købe en bærbar fra Dell. Hos Føniks Computer har vi skarpe priser, og en Dell bærbar kan fås helt ned i en pris a 2.681 kr. Det er altså en pris hvor alle kan være med. Skal du op og have den aller bedste og dyreste Dell bærbar, så kan skal du give på den anden side af 43.000 kr. Her er det dog vigtigt at pointere, at dette er en speciel pc til animations arbejde og andre meget tunge grafiske opgaver. 

Derfor skal du vælge en Dell computer

Der er mange årsager til hvorfor du skal vælge en bærfra fra Dell. Først og fremmest fordi de producerer nogle virkelig gode pc'er som dækker alles behov. Uanset om du er en fattig studerende der trænger til en ny bærbar, eller om du er en virksomhed med et godt budget, som bare skal have det bedste af det bedste, ja så har Dell produceret det hele. Du får derfor virkelig meget for pengene, du får god kvalitet og du får en bærbar med et stilrent design. 

Har du nogle spørgsmål angående Dell computere?

Vi håber du er blevet inspireret til selv at anskaffe dig en bærbar fra en af Dells serier. Benyt dig gerne af vores overskuelige søgefunktion til højre på siden og gør det nemmere for dig selv at finde præcis den Dell bærbar du skal bruge. Her kan du vælge din foretrukne produktlinje, processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Med design, funktionalitet og hardware i særklasse, har du med Dell ingen grund til at gå på kompromis med din bærbar. 

Har du spørgsmål i forhold til bærbar serierne, er du altid meget velkommen til at kontakte vores os her i Føniks. Du kan altid fange os på vores mail, eller skrive en besked i vores chat på forsiden af fcomputer.dk eller ringe til os på tlf: 

Er du mere til en snak ansigt til ansigt, så hold dig ikke tilbage. Vi er tilgængelige i vores fysiske butikker i Aarhus og København, og du er mere end velkommen til at besøge os. Vores eksperter står klar i butikkerne og online, så du skal bare kontakte os for hjælp.