I årtier har Dell været med til at sætte dagsordenen for kvalitet, på det internationale marked indenfor bærbare og andet hardware og det er der flere grunde til. Foruden deres høje standarder i forhold til kvalitet og brugervenlighed, byder Dell på stilsikkert og tidsløst design i absolut verdensklasse. Fra blæsere,  strømadaptere, opladere og rack-servere, til varmeafledere, diverse controllerkort og alsidige bærbare, samt tilbehør hertil. Der findes næsten ikke den produktkategori, hvor du ikke vil kunne støde på Dells ikoniske logo. Uanset om du står og mangler en netværksadapter, et strømkabel eller en af de nyeste og bedste skærme på markedet, leverer Dell varen - hver gang. Se hele udvalget på disse sider og gør et godt køb allerede i dag. Vi opdatere løbende vores sortiment af Dell produkter og hvis du skulle have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Resultater:
Resultater: 2117


loader

Dell - Hvem er de?

Dell er et amerikansk firma, som i mange årtier nu har produceret fantastiske computere og hardware, både til privatpersoner, professionelle gamere og erhverv. Dell blev grundlagt i 1986 af amerikanske Michael Dell i Texas, og har siden da udviklet flere og flere produkter. Dell er især kendte for deres bærbare computere, stationære pc og enormt udvalg af fantastisk hardware. 

Hos Føniks Computer forhandler vi Dells produkter til skarpe priser. 

Kæmpe stort udvalg af Dell produkter hos Føniks Computer

Er der en producent vi har et meget stort udvalg fra, så er det Dell. Det er ikke uden grund, at de har et enormt sortiment af bærbare og hardware. Dell bliver ved med at udvikle sig, og kunderne tager godt imod deres produkter - fordi de er topklasse. Her hos Føniks er vi meget stolte af vores udvalg fra Dell, fordi vi ved at du får god kvalitet, uanset hvilket Dell produkt du vælger.

Vi har et stort udvalg af alt fra Computerskærme, computertasker, adaptere, tastaturer, headsets, trådløse netværk, tv ophæng og meget mere. En af de fede ting ved Dell er, at du kan købe alt hvad du har brug for, ved en og samme producent - så er du sikker på at det er virkelig god kvalitet. 

Byg selv PC med komponenter fra Dell

Har du lyst til at give dig i kast med at selv at bygge en computer, så er du kommet til den rigtige side. Dell har et meget stort udvalg af de komponenter du skal bruge, når du gerne vil bygge din egen pc. 

Når du bygger din egen PC, så skal du bruge et kabinet, en server, et bundkort, et grafikkort, RAM, en harddisk, en intel processor og en adapter. Du kan finde et meget stort udvalg af komponenterne til en byg selv pc hos DELL, så du kan starte dit projekt. Men du skal være klar over, at det er både tidskrævende og rimelig svært - i hvert fald hvis du ikke har prøvet det før. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, hvis du ved hvad du skal gøre og hvilke komponenter du skal købe. 

Har du ikke mod på at projektet “Byg selv PC”, så vil vi meget gerne bygge den for dig. Vores eksperter er virkelig dygtige til at samle en computer, og du slipper for besværet. Ved at købe en konfigurerbar PC, så får du også garanti, og du er sikret at din computer rent faktisk virker. 

Hvilket grafikkort skal du vælge ?

Hvad enten du selv vil bygge en pc, eller du blot vil udskifte dit gamle grafikkort til et nyt og bedre et, så har Dell et grafikkort der passer til dig. Hos Føniks Computer sælger vi både gamer grafikkort perfekt til spil, almindelig grafikkort og grafikkort til professionelle. 

Er du gamer og har brug for et bedre grafikkort end det der allerede sidder i din gaming pc, så kan du naturligvis finde et stort udvalg fra Dell. Vi anbefaler at du vælger et grafikkort ud fra dine spil. Spiller du helt almindelige spil som Fortnite og counter strike, kan du fint nøjes med et GTX grafikkort. Er du mere til gaming i den tunge ende af skalaen, så skal du op og have et RTX grafikkort. 

Vælg den perfekte PC skærm fra Dell

Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af computerskærme fra Dell. Du kan frit vælge mellem LCD skærme, LED skærme og professionelle gamer skærme. Dell producerer skærme til alles behov, uanset om du skal bruge en helt almindelig pc skærm, eller om du kan godt lide din skærm stor og buet. Se gerne hele vores store udvalg, og køb den der passer bedst til dine behov. 

Hos Føniks Computer er vi gamer nørder, og derfor ved vi også hvor vigtigt det er med en virkelig god gaming skærm. Dell har produceret topklasse gamer skærme til enhver prisklasse, så du kan få en der passer til dit budget. Er du mest til to mindre skærme ved siden af hinanden, så kan du sagtens få det. Er du mere til en stor buet skærm der dækker hele skrivebordet, så kan du få en eminent gaming skærm fra Dell. Hvis du skal have det bedste af det bedste inden for gamer verdenen, så skal du vælge en Alienware gamer skærm fra Dell, så får du den bedste billedkvalitet, og en stor skærm du kan se alle detaljer på. 

Pas godt på din computer med en ny computertaske

Når du lige har købt en ny bærbar computer, så er det meget vigtigt at passe godt på den. Bruger du din bærbar til at tage med rundt når du skal på farten, hvad enten det er i offentlig transportmidler, på konference eller til møder rundt i virksomheden, så kan du have stor glæde af en ny computertaske. 

Ved køb af en Dell computer taske får du en stilren og praktisk taske til din pc. I Dells sortiment finder du både almindelig skulder computertasker, rygsække til bærbare og gamer tasker. Du kan altså finde lige netop den taske til din PC hos Føniks Computer, som du står og mangler. 

Køb en topklasse stationær PC fra Dell

Er du ikke så meget til en bærbar computer, men mere til en stationær computer? Mange mennesker, om det er gamere eller ansatte på et kontor, foretrækker at bruge en stationær computer. Der kan være mange årsager til, hvorfor man gerne vil have en stationær - de fleste gamere vil til hver en tid helst have en stationær gamer pc, fordi de er kraftigere, hurtigere, har et bedre grafikkort og kan trække vildere spil. 

Det er også helt klart en af fordelene ved en stationær PC. Du får ofte en stærkere computer, som du kan bruge til at lave grafisk arbejde på, trække tungere data eller spille professionelle spil. 

Måske tænker du, at en stationær er en stor klods der fylder utrolig meget, Sådan var det også engang, men nu til dags kan du få towers i forskellige størrelser, fra de helt små mini computere til de helt store. 

Er du mere til en all-in-one computer, så har Dell udviklet fantastiske arbejdsstationer, hvor du får skærm og computer i én og samme enhed. Så får du samme funktion som en stationær PC, men det ser stilrent ud, og fylder ikke meget på din kontorplads.

Hos Føniks Computer er vi meget store fan af de stationære pc’er fra Dell, og derfor har vi også samlet et stort udvalg, så du kan finde en der passer til dig. 

Mangler du et nyt tastatur og mus til din pc?

Dell har naturligvis tænkt på det hele, så når du køber en stationær pc eller en bærbar computer fra Dell, så har du mulighed for at købe en passende tastatur og computermus. Du kan frit vælge mellem mange forskellige modeller, hvad enten du gerne vil have bluetooth mus, kablede mus, eller gamer mus.

Er du mest til en trådløs gaming mus, så skal du gå efter Dells gamer serie Alienware. Her finder du fantastiske produkter til gaming, så du kan få samlet et perfekt gamer sæt. 

Gaming udstyr fra Dell

Hvis du bruger mange timer på gaming, så tag et kig på Dells gaming serie Alienware. Her finder du fantastiske gaming produkter, hvad end du er til gaming headset, gamer mus, gamer skærm eller gaming pc. Dell har udviklet et kæmpe stort sortiment af det aller bedste til gaming, så derfor kan du hos Dell få et samlet gamer sæt. Så er du sikker på at få et stilrent og moderne gamer setup, som du kan bruge i mange timer. 

Har du spørgsmål angående Dells produkter?

Hvis du brænder inde med spørgsmål angående et eller flere af produkterne fra Dell, så tøv ikke med at kontakt os her i Føniks Computer. Vi forstår godt, hvis det kan være lidt af en jungle at vælge det helt rigtige produkt til dig. Uanset om det er gamer udstyr, byg selv pc udstyr, eller en helt almindelig stationær pc.