Uanset hvilke komponenter og tilbehør du søger til din bærbare computer eller PC, kan du være sikker på at finde en lang række relevante produkter, der kan vække din interesse her i vores brede udvalg af komponenter og tilbehør. Her finder du blandt andet et bredt sortiment inden for gaming mousepads, muse og tastaturer, som passer både til nybegynderen og den erfarne spiller. Du finder også et utal af kabler, adaptere, systemer og andre komponenter til hardware, som passer til langt de fleste computere og PC modeller på markedet. Vi har udvalgt produkterne her på siden ud fra relevans, funktion og kvalitet til fornuftige priser. Se vores brede sortiment inden for komponenter og tilbehør lige herunder.

Resultater: 10000
Resultater: 10000


loader

Gode priser på alt i komponenter og tilbehør til hardware 

Hos Føniks er vi eksperter inden for computere og hardware, hvilket vi har forhandlet til både private og erhverv siden 1997. Her i vores udvalg af komponenter og tilbehør kan du finde en adapter, displayport, mousepad, computertaske, mus, strømforsyning, kølesystem, kabinet, bundkort, tastatur, webcam, kabel, cover og alle tænkelige komponenter til din PC eller bærbare computer. Vi specialiserer os inden for gaming udstyr, gamer computere og hardware til gaming, og fører derfor et omfattende sortiment inden for komponenter og tilbehør til disse kategorier. Derfor kan du her på siden finde alt, hvad du skal bruge for at samle, opgradere eller reparere din gaming computer og forbedre din spilleoplevelse hele vejen rundt. Du kan være sikker på professionel vejledning i vores kundeservice, som kan træffes på mail [email protected], tlf. 70 60 60 64 og i chatten. Vi besidder stort produktkendskab, og er erfarne inden for sortimentet, hvilket vi selvfølgelig stiller til rådighed til vores mange kunder. Se nærmere lige her på siden, hvor du finder komponenter og tilbehør til ethvert behov og budget. 

Stort udvalg af komponenter og tilbehør hos Føniks

Vi forhandler komponenter og tilbehør fra markedets bedste producenter, og derfor kan vi forsikre dig om, at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten her i udvalget. Funktion, holdbarhed og ydeevne er, hvad du kan forvente af vores mange komponenter og tilbehør til PC’er, bærbare computere og gaming computere, som du kan undersøge lige her på siden. I vores udvidede specifikationer inde på hvert enkelt produkt kan du læse alt om produkternes egenskaber, funktioner og dimensioner, samt hvilke enheder, stik og forbindelser de er kompatible med. Her i vores udvalg af komponenter og tilbehør til skarpe priser, kan du helt sikkert finde det, du står og mangler.