Her på siden ser du hele vores udvalg af web og netværkskameraer, samt tilbehør hertil. Uanset om du er på udkig efter et webkamera til at chatte med vennerne, eller et særligt dokumentkamera, er det her det kan findes. Vi fører et stort udvalg af netværks- og webkameraer fra mange af markedets mest populære og mærker så du aldrig behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten når du handler hos os. Uanset hvilke funktioner du har brug for og hvad end du kunne tænke dig et kamera i den billige eller avancerede ende, kan du garanteret finde lige den variant du er ude efter, her hos Føniks Computer.

Resultater: 1904
Resultater: 1904


loader

Webkameraer med et væld af features

Her hos Føniks Computer ønsker vi at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker – også når det gælder kameraer. Derfor har vi samlet et så bredt udvalg som overhovedet muligt. Skal du for eksempel bruge et let tilgængeligt netværkskamera til overvågning der kan håndteres via netværk, eller noget særligt kameratilbehør, er dette siden for dig. Skal du bruge et kamera i undervisningssammenhæng så kan vi naturligvis også tilbyde en bred vifte af dokumentkameraer med utallige smarte funktioner. Webkamera har vi også mange af og uanset din ønskede video opløsning, kan du gøre et godt køb hos os.

Uanset dine forbrugsbehov, giver vores udvalg af web- og netværkskameraer dig adgang til adskillige varianter der garanteret kan vække din interesse. Er du for eksempel interesseret i at streame så kan du finde flere webkameraer der er som skabt til netop det formål. Du kan også finde varianter til bærbare computere, der nemt monteres på toppen af skærmen. Derudover fører vi forskelligt ekstra udstyr og tilbehør, som for eksempel vippebøjler til panorering, monteringsudstyr, beslag, samlebokse, rørbaser og kamerahuse i forskellige afskygninger. Som altid kan du forvente en høj produktkvalitet her hos Føniks Computer, da vores udvalg består af kendte mærker som Logitech, Microsoft, Creative, AXIS, D-Link og mange andre. Ved du allerede nu hvilken videoindgang / kontrolgrænseflade du kunne tænke dig eller har du særlige præferencer i forhold til understøttet hukommelseskort, kan du med fordel benytte dig af vores filterfunktion til højre på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.