Føniks service banner


Hos Føniks A/S udfører vi mange forskellige typer service. Vi har eget værksted, hvor vi bl.a. kan skifte RAM, harddisk, processor og andet hardware. Vi kan bygge computere ud fra dine ønsker og behov, installere styresystem, Office-pakker, Anti-virus og anden software, samt fejlsøge og udbedre fejl på din computer. Med varerne i denne kategori kan du bestille forskellige services, eller betale for udført arbejde på vores værksted.

Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Vi hjælper med din PC

Hos Føniks elsker vi computere, og det er en af grundende til, at vi selv laver og sælger så mange af dem hele året rundt. Vi ved dog også godt, at det ikke altid handler om at få fingrene i en ny computer, men i stedet om at fikse den gamle.

Derfor tilbyder vi forskellige services, så vi kan hjælpe dig med din computer. Det kan være installation af RAM eller SSD, vi kan fejlsøge din PC, installerer et styresystem på computeren og meget andet. Vi er behjælpelige med mangt og meget.

Har du spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål i henhold til, hvad vi kan tilbyde dig med vores services? Så er du mere end velkommen til at spørge vores kundeservice derom. Du kan ringe eller skrive til os indenfor vores åbningstider, og ellers svarer vi på mail, så hurtigt, som vi kan.