Her på siden finder du vores sortiment af projektorer. Vi forhandler projektorer fra en lang række af markedets bedste udbydere og ovenikøbet til stærke priser. Er du på udkig efter en projektor til virksomheden eller hjemmet, så kan du derfor sikkert finde den rette her hos Føniks Computer. Blandt vores sortiment kan du eksempelvis finde DLP, LCD, mini og kort-kast projektorer samt tilbehør og kabler til projektorer. Desuden har vi et bredt udvalg af lærreder og stativer, så er du på udkig efter noget særligt udstyr til at forbedre dine TV- og filmoplevelser, bør du tage et kig på vores udvalg nedenfor.

Resultater: 1466
Resultater: 1466


loader

Projektorer med høj opløsning til det store lærred i hjemmet

Drømmer du om at få dig en vaskeægte hjemmebio, hvor du kan se de nyeste afsnit af din yndlingsserie eller nyde dine film i stort format? Vil du bringe den visuelle del af din gaming op i den bedste liga, hvor du kommer helt tæt på det, der sker på banen? Eller synes du, at fodboldkampe bare er bedre på en stor skærm? Her hos Føniks Computer har vi samlet et stort udvalg af forskellige projektorer, lærreder og beslag, så det bliver endnu sjovere for dig at game eller se film og sport.

Vil du have mulighed for at være mobil og samtidig have glæden af det store billede, fører vi også en række smarte miniprojektorer (LED), der er kompakte, praktiske og nemme at tage med på farten. Ofte kommer miniprojektorerne med indbyggede højtalere, så du slipper for at skulle bøvle med eksterne højtalere.

Vores udvalg omfatter projektorer i alle prisklasser og med forskellige funktioner. Med modeller fra velkendte producenter som Acer, BenQ, ASUS, Dell, Canon, Optoma og InFocus kan du være sikker på at få design og funktionalitet i topklasse. Det gælder, uanset om du går efter en budgetvenlig model eller en avanceret 4K projektor.

For at finde den optimale projektor til hjemmet, skal du kigge på, om projektoren har en høj kontrast og god lysstyrke. Den skal kunne fremvise i 16:9 format, der er det mest almindelige format til fremvisning af film. Lysstyrken i en projektor måles i ANSI-lumen – jo højere ANSI-lumen, desto højere lysstyrke. Afhængig af dit lærred og lysforholdene i dine omgivelser, er 1000-2500 ANSI-lumen passende for en projektor til brug i hjemmet.

Projektorer til professionelle præsentationer

Leder du efter en projektor til professionel brug som for eksempel undervisning, møder, præsentationer eller foredrag? Her hos Føniks Computer har vi en lang række professionelle projektorer i høj kvalitet fra kendte mærker som Epson, Sony og NEC.

Gå efter en projektor med høj lysstyrke på mere end 2000 ANSI-lumen og format 4:3, der er standard for præsentationer. Full HD-opløsning og skarpe kontraster gør også en verden af forskel for elever, mødedeltagere og tilskuere og kan findes ved flere af vores projektorer. Mange af vores bedste projektorer kan desuden byde på et væld af smarte funktioner som delt lærred, skalerbare billeder og smart, trådløs deling af indhold fra flere deltagere.

Hvilken teknologi kan du vælge i din projektor?

I vores udvalg kan du både finde DLP projektorer, LCD projektorer og laser projektorer. De forskellige betegnelser dækker over den teknologi, som projektoren bruger til at kaste billedet op på lærredet. Hver teknologi har en række fordele og ulemper, og det kan være en god idé at bruge lidt tid på at undersøge, hvilken teknologi der passer bedst til dine behov. Dette afhænger i høj grad af dit budget og dine krav til projektorens ydelse og levetid.

  • LCD projektor

LCD står for liquid crystal display, som direkte oversat betyder ”flydende krystalskærm”. Teknologien fungerer på den måde, at en pære sender lys gennem en prisme og videre ud gennem et panel med flydende krystaller. Disse krystaller deler lyset op i farver og sender det videre ud gennem en linse, som igen samler farverne til et samlet billede. LCD projektorer har den fordel, at de er relativt billige og kan give en høj lysstyrke og klare farver. På denne måde kan en LCD projektor give et godt og skarpt billede, selv om der er lyst i rummet. Ulempen ved LCD-teknologien er, at den kræver mere vedligeholdelse end andre teknologier, og at pæren har en kortere levetid end ved andre projektorer.

  • DLP projektor

DLP er en forkortelse for Digital Light Processing. Denne teknologi gør brug af en pære, der sammen med mikroskopiske spejle og et farvehjul projekterer billedet gennem en linse. DLP har den fordel, at teknologien giver en god kontrast i billedet og er nem at vedligeholde. Ulempen ved DLP projektorer er, at der kan opstå en “regnbueeffekt”, hvor der nogle gange kan opstå øde, grønne og blå skygger omkring motiver på en lys baggrund. I moderne projektorer er dette problem dog reduceret meget ved hjælp af en forbedring af hardwaren.

  • Laser projektor

Laser projektoren hører til blandt de bedste teknologier inden for området og benytter, som navnet antyder, laserstråler til at projicere billedet op på skærmen. Fordelene ved denne teknologi er, at laser projektoren ikke bliver så varm som andre typer. Derved skal den ikke køle så meget, og den er derfor mere lydløs end andre teknologier. Laser projektorer har en meget lav vedligeholdelse og kan opnå en høj lysstyrke. Til gengæld hører laser projektoren til i den dyre ende af de projektortyper, der findes.

Find alt udstyr til din projektor hos os

Ud over vores store udvalg af projektorer finder du selvfølgelig også alt det andet udstyr, der skal til for at fuldende din filmoplevelse. Et godt lærred er alfa og omega, når du skal se film eller game med din projektor. Lærredet skal kunne reflektere billedet fra projektoren tilbage til dig i en ordentlig kvalitet, og der kan gå meget af billedet tabt ved at bruge et lærred i for ringe kvalitet. Du kan selvfølgelig finde et omfattende sortiment af flotte og slidstærke lærreder fra producenter som Elite Screens her hos Føniks Computer, så du er sikret en ordentlig billedkvalitet.

Kunne du for eksempel tænke dig at bruge din hjemmebio til fantastiske 3D-oplevelser, kan vi også her imødekomme dine ønsker. Vi har et bredt udvalg af projektorbriller i mange forskellige farver og designs fra de bedste og mest kvalitetsbevidste fabrikanter. Desuden fører vi et stort udvalg af pærer, beslag til ophæng og andet, du har brug for til at sætte din hjemmebiograf op.

Vi holder os regelmæssigt opdaterede vedrørende de nyeste lærreder og projektorer på markedet for at sikre, at du har adgang til de bedste produkter. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål angående vores sortiment. Vi sidder klar i kundeservice på telefonen, på e-mail eller på chatten. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.