Er du på udkig efter et nyt webcam, så er dette siden for dig. Her på siden finder du vores sortiment af lækre webcams i høj kvalitet og forskellige prisklasser. Føniks Computer har et bredt udvalg af web- og netværkskameraer, fra anerkendte mærker som for eksempel Logitech, AXIS, A4Tech og mange flere. I vores store udvalg af webcams kan du nemt kan finde præcis den model, du har brug for i forhold til computergrænseflade, frame rate, opløsning og meget mere. Se nærmere på det store udvalg af webkameraer nedenfor og gør et godt køb allerede i dag. Vi sender det fragtfrit til dig med GLS, hvis du finder noget, du kan lide.

Resultater: 193
Resultater: 193


loader

Find webcams i topkvalitet hos Føniks Computer

Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af webcams til PC i høj kvalitet og til fornuftige priser. Afhængig af dine behov og de krav, du stiller til dit udstyr, finder du her kameraer i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, opløsning og design. Er du gamer, og er kun den højeste opløsning og den bedste lyd god nok, når du streamer? Holder du mange møder på hjemmekontoret, eller læser du på et fjernstudium? Skal du snakke med dine venner på den anden side af jorden, eller er det snakke med børnebørnene, der trækker? Så klik dig ind på vores produktsider og se, hvilke webkameraer vi har til lige netop dine behov.

Et webkamera bringer dig lynhurtigt tættere på dem, der betyder noget i dit liv

Det har aldrig været nemmere at tale med familie og venner overalt på kloden. Med en computer, en internetopkobling og et webcam er du på få sekunder i kontakt med dem, du holder af. I de seneste år er vi for alvor blevet bidt af at kunne se hinanden via skærmen, når vi taler sammen, frem for bare at snakke i telefon. Vi har fundet på nye, smarte løsninger til at mødes privat for at spille, hygge eller drikke en kop kaffe online.

Har du mest af alt brug for et webcam til din PC, fordi du gerne vil tale med dine kære via Skype eller Messenger? Her er det vigtigt at gå efter et webkamera med en skarp billedkvalitet og en god indbygget mikrofon, hvis ikke din computer allerede har en mikrofon af god kvalitet. Det gør en kæmpe forskel for, hvor sjovt det er at snakke med dine kære, at du har et skarpt billede og god lyd. Vi har hos Føniks Computer masser af gode webcams fra blandt andet Microsoft, Sandberg og A4Tech, der med en kombination af klar billedkvalitet og en meget rimelig pris opfylder alle de krav, du må have.

Få mødelokalet helt ind på dit kontor med et godt webcam

Skal dit webcam bruges til at holde online møder eller konferenceopkald på kontoret, findes der en række modeller og typer, som er udviklet særligt til dette formål. Med et webcam i HD-kvalitet, der er målrettet brug under konferencer og møder, er man sikker på, at alle deltagere går knivskarpt igennem, både med hensyn til billede og lyd. Med et godt konference-webkamera hersker der aldrig tvivl om, hvem der taler, selv ved møder med mange deltagere.

Hos Føniks Computer finder du et bredt udvalg af webcams i alle prisklasser, målrettet professionel brug. Vi har blandt andet konferencekameraer fra Logitech, der er certificeret til erhvervsbrug og kompatible med Skype for Business og klar til Teams. De smarte Logitech webcams er udstyret med ekko- og støjreducerende lydteknologi og en linse med knivskarp opløsning. Et væld af andre smarte detaljer gør det muligt at zoome ind på de enkelte deltagere, når de taler og at optage dine møder i video af topkvalitet.

Vælg det rigtige webcam til livestreaming og videoproduktion

Drømmer du om at slippe din kreative side løs og filme indhold til YouTube eller Instagram, eller er du allerede godt i gang med at producere indhold til nettet? Et webcam i høj opløsning er en god investering til dig, der arbejder seriøst med livestreaming eller produktion af videoer derhjemme. Indhold i lækker billedkvalitet og krystalklar lyd giver et mere professionelt udtryk og er mere behageligt for dine seere og følgere.

Det er en god idé at kigge efter et kraftfuldt webcam, gerne med 4K-opløsning og 60 FPS for smidig, gnidningsfri video. Se også gerne efter automatisk fokus og zoom. Dette er med til at bringe dit indhold op på et højere kvalitetsniveau.

Er du seriøs streamer, og vil du have det bedste ud af dine sessioner, bør du også være opmærksom på kvaliteten af mikrofonen i de forskellige webcams. Problemer med lyden er altid irriterende, og hvis dine seere ikke kan høre, hvad du siger under en gaming session, bliver det hurtigt en frustrerende oplevelse. Her kan det være en god idé at gå efter et webcam med indbygget støjreduktion.

Vores webkameraer fra Sony, Logitech og Microsoft er alle interessante bud på et godt kamera til den kræsne streamer og indholdsskaber. Klik dig ind på vores side og find dit næste webcam her hos Føniks Computer.

Tips til at få endnu mere ud af dit webcam

Hvad enten du skal bruge dit webkamera til at snakke med familien, holde møde med kollegerne eller streame, er det rart at tage sig godt ud på skærmen. Udover at være opmærksom på billed- og lydkvaliteten, er der andet, du kan gøre, inden du tænder dit webcam.

Sørg for at have en ordentlig belysning, så det er nemt at se dig tydeligt i den anden ende af webkameraet. Naturlig belysning er behageligt og smukt, så forsøg at komme til at sidde i nærheden af et vindue. På denne måde vil du ikke kun fremstå klarere mod din baggrund, du reducerer samtidig de små forstyrrelser, der kan ses i billedkvaliteten, når dit webcam forsøger at justere for dårlige lysforhold. Har du ikke mulighed for at sidde med naturligt lys, kan du bruge en eller flere helt almindelige lamper rettet mod en væg ved siden af eller bagved dig. Derved bliver lyset mere blødt og behageligt på film. Pas på du ikke sidder bag andre lyskilder ved skærmen. Dette risikerer at forstyrre lyssensorerne i dit webcam og kan reducere kvaliteten af dine optagelser.

Du er altid velkommen til at spørge om vores webcams

Vi gør os umage for at holde os opdaterede i forhold til den seneste udvikling inden for webcams, og vi føjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg generelt, eller til bestemte modeller af vores webkameraer, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden. Vi er altid glade for at kunne hjælpe med at finde det helt rette produkt.