Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af hardware og udstyr til computere, men det er ikke nok med det rette udstyr, hvis først uheldet er ude. Derfor kommer der her den perfekte produktkategori til reparationer og vedligeholdelse. Vores store sortiment af diverse værktøj giver dig rig mulighed for at springe mellemleddet over og gå direkte til løsningen på problemet. Vi forhandler hardware værktøj i stort set alle afskygninger så du uanset hvilken opgave du står overfor kan finde den rette løsning, her hos Føniks Computer. Se hele vores udvalg af værktøj nedenfor og få has på problemet så hurtigt og nemt som overhovedet muligt.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Værktøj til reperation og vedligeholdelse af elektronisk udstyr

Er du gør-det-selv typen når det kommer til din elektronik, bør du ikke gå glip af et kig på vores brede udvalg af værktøj til hardware. Vi kan tilbyde værktøj til en lang række forskellige elektronik, herunder både computere, kabler og smartphones. Nogle smartphones kræver eksempelvis specielle skruetrækkere for at kunne blive skilt ad så er du ejer af en telefon fra for eksempel Apple, HTC eller Sony, er dette udvalget for dig. Med det rette værktøj kan du springe mange reparationsregninger over og du vil blive overrasket over hvor meget man kan klare selv med det rette udstyr.

Fra reparationer og opgraderinger, til udskiftning eller samling af computere og andet elektronisk udstyr - forskellige opgaver kræver naturligvis forskelligt værktøj. Hos Føniks Computer kan du derfor finde et væld af forskelligt udstyr. Uanset om du mangler et præcisions-skruetrækkersæt, et modulværktøj eller en kabelstripper til koaksialkabler, er vores udvalg derfor ikke til at komme udenom. For at du kan være sikker på effektivt, pålideligt og funktionelt værktøj, har vi allieret os med en perlerække af populære producenter. Du kan blandt andet vælge imellem mærker som Sprotek, Pro’sKit og Deltaco, der alle har mange års erfaring i branchen. Du behøver aldrig at gå ned på udstyr når du handler hos os. Gør derfor dig selv en tjeneste og tag et kig på vores mange kvalitetsprodukter på siden her. Kunne du tænke dig at høre mere om særlige produkter eller har du spørgsmål i forbindelse med udvalget generelt, er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.