En intern SSD (Solid State Drive) er et lagringsmedie, der bruges til at gemme data på computere. Det er et alternativ til den traditionelle harddisk. SSD'en er lavet af flash-hukommelse, som består af et chip-sæt, der indeholder mange miniature lagringsenheder. Fordelen ved en SSD er, at den er hurtigere, mere effektiv og har lavere strømforbrug end en traditionel harddisk. En intern SSD er også mere modstandsdygtig over for rystelser og støj end en harddisk. Dette betyder, at det er mindre tilbøjeligt til at blive beskadiget af vibrationer, støj eller fysisk skade. Dette gør det til et godt valg til bærbare computere, der ofte bevæger sig rundt. Generelt er en intern SSD en god måde at gemme data på computere på, da det giver øget hastighed og pålidelighed. Du kan se vores udvalg af interne SSD forneden, hvor vi fører flere populære og anerkendte mærker.

Resultater: 1725
Resultater: 1725


loader

Køb din nye intern SSD hos Føniks Computer

En intern SSD (Solid State Drive) er et data lagringsmedie, der erstatter en mere traditionel harddisk som du kender fra HDD. Solid State Drives er et af de mest populære lagringsmedier til computere, der bruger en flash-baseret hukommelse til at gemme data. De er effektive og hurtigere, og gør det lettere for din computer at skrive og læse nye filer i en kortere periode. Hvis du skal have en ny intern harddisk til din computer, så er en SSD det gode valg for en hurtigere indlæsning af filer.

Ikke nok med at en SSD er hurtigere end traditionelle harddiske, så har de også en lavere strømforbrug. De er derfor også mere energieffektive end de tidligere generationer af traditionelle harddiske. En stor fordel ved at investere i en intern SSD er derfor at den er hurtig, da dens ydeevne også er formidabel når det kommer til åbning og læsning af data, da den, som sagt, gør det hurtigere end en traditionel HDD. Det betyder at dine programmer kan starte hurtigere og køre hurtigere. Desuden er interne SSD'er meget støjsvage og har ingen bevægelige dele, der kan bryde sammen, tak at være flash-hukommelses teknologien.

Flere nyere modeller af computer har oftest minimum en 256GB SSD harddisk og du kan derfor også finde flere modeller vores sortiment i denne kapacitet hvor vi dog også har intern SSD’er i højere kapacitet. Uanset om du har brug for en mindre eller større SSD, en SSD fra et bestemt mærke eller noget tredje, kan du være sikker på at finde det her hos Føniks Computer.

Se vores store udvalg igennem af intern SSD harddiske her på siden, hvor du finder flere kendte mærker som Samsung, Kingston, Crucial og mange flere!

Har du spørgsmål til vores udvalg af eksterne SSD’er?

Hvis du er interesseret i en af vores interne SSD’er, men er i tvivl om hvilken du bør vælge til din computer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeservice. De sidder parate til at besvare dine spørgsmål og til at rådgive dig med dit køb i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på mail, telefon og chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.