Dell gaming skærme banner


Hvis du har brug for en ny gaming skærm, hvor du gerne vil have den bedst mulige kvalitet, så skal du have dig en Dell gaming monitor. Dell gaming monitors har alt det, du skal bruge, når du gamer – høj opdateringshastighed på mindst 144Hz, 5 til under 1 millisekunders responstid og altid et super klart skærmbillede via fuld HD eller højere opløsning. Samtidig har Dell gaming monitors også en masse ekstra funktioner alt efter model, som du uden tvivl vil nyde godt af. Hvis du virkelig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så kan du også vælge en af deres Alienware skærme i stedet. Alienware kan meget det samme som Dells andre gaming produkter. Kvaliteten er bare blevet skruet enormt i vejret, så du på ingen måde behøver at bekymre dig om, at der mangler den mindste lille ting. Har vi fanget din interesse? Så tag et kig på det stærke udvalg herunder.

Resultater: 31
Resultater: 31


loader

Gaming kræver det rigtige udstyr

Når der skal games, så skal du have det rigtige udstyr. Hos Føniks Computer har vi et enormt udvalg, og vi kan selvfølgelig ikke med en enkelt tekst pege direkte på det, der ville være det rigtige udstyr for dig. For hvad der er det rigtige for dig kommer an på dine specifikke behov. Hvis du elsker esport, og skal du bare have fart over feltet, så er en Razer mus helt klart et godt valg. Er du mere på Minecraft, Stardew Valley og Sims – eller andre lignende spil – så er en billig men god mus fra Fourze måske lige det, du leder efter. Det handler altid om, hvad du specifikt skal bruge, og langt hen af vejen ved du godt selv, hvad dine behov er. Så skal dine behov bare omsættes til produkter, og det er her Føniks Computer kommer ind i billedet.

Vi har en helt masse eksperter til at sidde, der alle ved ikke så lidt om gaming og gaming udstyr. Om du skal have vild teknologi fra Alienware eller et stærkt produkt fra Logitech, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Noget af det vigtigste udstyr, du kan få som gamer, er din skærm. For hvis du ikke har en god gaming monitor, så er resten af din computer ikke meget værd. En Dell gaming monitor, eller deres gaming produkter under navnet Alienware, er et rigtig godt bud på, hvad der kan opfylde dine behov, men ellers har vi også en masse andre stærke mærker at byde på.

Det her skal din gaming skærm have

Hvis du skal have en Dell gaming monitor, eller en helt anden gamer skærm, så er der nogle specifikke krav, som bare skal opfyldes. Du har sikkert nogle ønsker selv, men de gængse nødvendigheder er:

  • 144Hz opdateringshastighed
  • 1-2 millisekunders responstid
  • Fuld HD skærmopløsning
  • Ekstra funktioner

Du finder ikke en Dell gaming monitor, der har under 144Hz opdateringshastighed. Det er fordi, at så er det bare ikke en ordentlig gaming monitor – for at dine spil kan køre ordentligt, så er dette bare den mindste mængde, du kan gå ned på. Højere er helt fint, men lavere er bare no go. Responstiden kan godt skubbes op på omkring de 5 millisekunder, hvis du ikke rigtigt spiller PvP spil. Er esporten en del af dit hjerte, eller vil du virkelig gerne spille de tungeste titler, så er 1 til 2 millisekund eller mindre dog bare at foretrække, så alting går hurtigt nok. Fuld HD opløsning fungerer til langt de fleste spil, men hvis du spiller de nyeste AAA-titler, så tjek lige om de kører bedre på en højere opløsning.

Der er også en række ekstra funktioner, som din Alienware eller Dell gaming monitor kan nyde godt af at have. Hvis du vil være sikker på, at dit skærmbillede er så stabilt som muligt, så skal din Dell gaming monitor have AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC – og du skal også have et kompatibelt grafikkort! Du kan godt satse på, at de fleste Alienware eller Dell gaming monitors har enten FreeSync eller G-SYNC, du skal bare huske at tjekke det. Det kan også være, at du gerne vil have en skærm med kurvatur, eller at du har brug for mange muligheder for at tilslutte den. Tjek den Dell gaming monitor du kigger på, og afgør om den ser rigtig ud til dig.

Dell gaming monitors

Dell er kendt for at lave mange kvalitetsprodukter, og Dell gaming monitors er i den grad også oppe i toppen, når det kommer til kvalitet. Med en Dell gaming monitor får du et ekstremt godt produkt, hvor opdateringshastigheden er i top, samtidig med at responstiden er uovertruffen lav. En høj skærmopløsning sørger for lækre billeder, og hvis du er bekymret for stabiliteten, så står FreeSync og G-SYNC klar til at hjælpe. Farvespektrummet på Dell gaming monitors er ligeledes i top, ofte med 98% DCI-P3 farvedækning og 1,07 millioner farver! Når dette kombineres med høje kontraster, så får du et skærmbillede, der er mere klart end overfladen på en stille ferskvandssø.

På udvalgte Dell gaming monitors, og også på skærme mærket Alienware, kan du finde Flicker Free teknologi. Dette sørger for at din skærm ikke flimrer – noget mange skærme gør, selvom du ikke en gang kan se det – hvilket reducerer, hvor irriterede dine øjne bliver af at se på den. ComfortView reducerer også mængden af blå lysstråler, hvilken endnu en gang skåner dine øjne. Der er også mulighed for, at din Dell gaming monitor har andre smarte funktioner, såsom et FPS Counter, eller Dark Stabilizer der tillader dig at styre alt fra opdateringshastighed til skygger i spil. Der er desuden Dell gaming monitors, der har endnu flere funktioner, end nævnt her. Man må derfor i sandhed sige, at en Dell gaming monitor er skabt til den moderne gamer og deres behov.

Alienware på banen – de vildeste skærme på markedet

Alienware minder på mange måder om Dell gaming monitors. Forskellen imellem en Dell gaming monitor og Alienware er dog, at Alienware i den grad har skruet op for alting. Selvfølgelig er det også en lidt anden pris, når du køber Alienware frem for en Dell gaming monitor, men hvis du vil have det bedste af det bedste, så bliver det ikke meget bedre. Alienware er derfor på mange måder de ultimative skærme, når det kommer til gaming.

Hvis du ofte sidder med tunge programmer og arbejder med 3D rendering, højkvalitetsvideoredigering og lignende, så skal din skærm være den bedste af den bedste. En Dell gaming monitor er et stærkt valg, men Alienware er et endnu stærkere valg. Nogle skærme mærket Alienware giver dig endda muligheden for, at du kan vælge imellem DCI-P3 og sRGB farvespektrum. Alienware er derfor ikke bare gamerens bedste skærm, men også skaberens bedste skærm.

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment af Alienware eller Dell gaming monitors? Vores kyndige kundeservice sidder klar på e-mail, på telefon og i chatten her på siden, og vi vil rigtig gerne svare på dine spørgsmål og guide dig. For skal du have en ny skærm, så handler det ikke bare om, hvorvidt du skal have Alienware eller en Dell gaming monitor. Det handler om, at du skal have den rigtige, og det er vores job at hjælpe dig med at finde lige præcis dette.