DELL GAMING SKÆRME


Hvis du har brug for en ny gamer skærm, hvor du gerne vil have den bedst mulige kvalitet, så skal du have dig en Dell gaming monitor. Dell gaming monitors har alt det, du skal bruge, når du gamer – høj opdateringshastighed på mindst 144Hz, 5 til under 1 millisekunders responstid og altid et super klart skærmbillede via full HD eller højere opløsning. Samtidig har Dell gaming skærme også en masse ekstra funktioner alt efter model, som du uden tvivl vil nyde godt af. Kvaliteten er skruet enormt i vejret, så du på ingen måde behøver at bekymre dig om, at der mangler den mindste lille ting. Har vi fanget din interesse? Så tag et kig på det stærke udvalg af Dell gaming skærme herunder.

Resultater: 20
Resultater: 20


loader

Ofte stillede spørgsmål om Dell gaming monitors

Der bliver ofte stillet spørgsmål om Dell gaming monitors, eller spørgsmål der relaterer sig til dem. Derfor svarer vi her på nogle af de oftest stillede spørgsmål, så du nemt kan finde ud af det, du gerne vil vide. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål? Så kan du selvfølgelige tage fat i vores kundeservice, som hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål.

Er Dell monitors gode til gaming?

Ja, Dell gaming monitors er rigtig gode! Du får en rigtig høj ydeevne, samtidig med at de er lavet af gode og robuste materialer. Det er også Dell, som står for Alienware skærme. Disse er nogle af de vildeste high-end gaming skærme på markedet, og med en af dem er du klar til at game som de bedste.

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer skærm?

Du skal sørge for, at din gamer skærm har 144Hz eller højere opdateringshastighed, en lav responstid på 5 millisekunder eller lavere og at den som minimum er full HD i opløsning.

Hvad gør en buet skærm?

En buet skærm aktiverer dit perifere syn, når du sidder foran skærmen. Det giver et bedre synsfeldt, og lader dig ofte leve dig endnu bedre ind i dine computerspil.

Gaming kræver det rigtige udstyr

Når der skal games, så skal du have det rigtige gamer udstyr. Hos Føniks Computer har vi et enormt udvalg, og vi kan selvfølgelig ikke med en enkelt tekst pege direkte på det, der ville være det rigtige udstyr for dig. For hvad der er det rigtige for dig kommer an på dine specifikke behov. Hvis du elsker e-sport, og skal du have fart over feltet, så er en Razer mus helt klart et godt valg. Men det kunne også sagtens være en Logitech G pro X superlight eller en Corsair mus, da disse også er toptunede til e-sport og gaming.

Er du mere på Minecraft, Stardew Valley og Sims – eller andre lignende spil – så er en billig men god Fourze mus måske lige det, du leder efter. Det handler altid om, hvad du specifikt har behov for, og langt hen af vejen ved du godt selv, hvad dine behov er. Så skal dine behov bare omsættes til produkter, og det er her Føniks Computer kommer ind i billedet.

Vi har en helt masse eksperter til at sidde, der alle ved ikke så lidt om gaming og gaming udstyr. Om du skal have vild teknologi fra Razer eller et stærkt Logitech G produkt, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Noget af det vigtigste udstyr, du kan få som gamer, er din dog skærm. For hvis du ikke har en god gaming skærm, så er resten af din gamer computer ikke meget værd. En Dell gaming monitor er et rigtig godt bud på, hvad der kan opfylde dine behov, men ellers har vi også en masse andre stærke mærker at byde på.

Det her skal din Dell gaming skærm have

Hvis du skal have en Dell gaming monitor, eller en helt anden gamer skærm, så er der nogle specifikke krav, som bare skal opfyldes. Du har sikkert nogle ønsker selv, men de gængse nødvendigheder er:

  • 144Hz eller højere opdateringshastighed
  • 5 millisekunders responstid eller mindre
  • Full HD skærmopløsning
  • Eventuelle ekstra funktioner

Du finder ikke en Dell gaming monitor her på siden, der har under 144Hz opdateringshastighed. Det er fordi, at så er det bare ikke en ordentlig skærm til gaming – for at dine spil kan køre ordentligt, så er dette bare den mindste mængde, du kan gå ned på. Højere er helt fint, men lavere er bare no go. Responstiden skal du også have for øje, og den kan godt skubbes op på omkring de 5 millisekunder, hvis du ikke rigtigt spiller PvP spil. Er e-sporten en del af dit hjerte, eller vil du virkelig gerne spille de tungeste titler, så er 1 til 2 millisekund eller mindre dog bare at foretrække, så alting går hurtigt nok. Full HD opløsning fungerer også rigtig godt til langt de fleste spil, men hvis du spiller de nyeste AAA-titler, så tjek lige om de kører bedre på en højere opløsning.

Der er også en række ekstra funktioner, som din Dell gaming monitor kan nyde godt af at have. Hvis du vil være sikker på, at dit skærmbillede er så stabilt som muligt, så skal din Dell gaming skærm have AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC – og du skal også have et komaptibelt grafikkort! Du kan godt satse på, at de fleste Dell gaming monitors har enten FreeSync eller G-SYNC, du skal bare huske at tjekke det. NVIDIA grafikkort går til G-SYNC og AMD grafikkort går til FreeSync. Det kan også være, at du gerne vil have en curved monitor, eller at du har brug for mange muligheder for at tilslutte den. Tjek den Dell gaming monitor du kigger på, og afgør om den har de rigtige funktioner til dig.

Dell gaming monitors

Dell er kendt for at lave mange kvalitetsprodukter, og Dell gaming monitors er i den grad også i toppen, når det kommer til kvalitetsskærme. Med en Dell gaming monitor får du et ekstremt godt produkt, hvor opdateringshastigheden er vildt høj, samtidig med at responstiden er uovertruffen lav. En høj skærmopløsning sørger for lækre billeder, og hvis du er bekymret for stabiliteten, så står FreeSync og G-SYNC klar til at hjælpe. Farvespektrummet på Dell gaming skærme er ligeledes i top, ofte med 98% DCI-P3 farvedækning og 1,07 millioner farver! Når dette kombineres med høje kontraster, så får du et skærmbillede, der er mere klart end overfladen på en stille ferskvandssø.

På udvalgte Dell gaming monitors kan du endda finde Flicker-Free teknologi. Dette sørger for at din skærm ikke flimrer – noget mange skærme gør, selvom du ikke en gang kan se det – hvilket reducerer, hvor irriterede dine øjne bliver af at se på den. ComfortView reducerer også mængden af blå lysstråler, hvilket endnu en gang skåner dine øjne. Der er også mulighed for, at din Dell gaming monitor har andre smarte funktioner, såsom et FPS Counter, eller Dark Stabilizer der tillader dig at styre alt fra opdateringshastighed til skygger i spil. Der er desuden Dell gaming skærme, der har endnu flere funktioner end nævnt her. Man må derfor i sandhed sige, at en Dell gaming monitor er skabt til den moderne gamer og deres behov.

Der er også Dell gaming skærme, der er langt ud over det sædvanlige. Men så er de så avancerede, at Dell bruger et helt andet brand til dem. Der er her tale om Alienware skærme, som du helt sikkert har hørt om. Det er Dell gaming skærme, hvor alle indstillinger og specifikationer er skruet helt i tops. De koster selvfølgelig derefter, men du får her også produkter i så høj kvalitet, at det nærmest ikke er til at finde noget, der er bedre.

Har du yderligere spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment af Dell gaming monitors? Vores kyndige kundeservice sidder klar på e-mail, på telefon og i chatten her på siden, og vi vil rigtig gerne svare på dine spørgsmål og guide dig. For skal du have en ny skærm, så handler det ikke bare om, at du skal have en Dell gaming monitor. Det handler om, at du skal have den rigtige af slagsen, og det er vores job at hjælpe dig med at finde lige præcis dette.