Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Gør din hverdag mere glimmrende med glitterlim

Glitterlim er en type af lim, der er tilsat glimmer eller glitterpartikler. Denne type lim er populær til brug i kunst- og håndværksprojekter, da den giver en ekstra dimension af glans og glitter til dit projekt. Den kan give et ekstra pift, der altid kan se anderledes ud alt efter hvilken farve glitterlim du bruger. 

Du kan finde glitterlim i forskellige former, herunder limstifter, flydende lim og gelelim. Her på siden finder du blandt andet de smarte flydende glitterlim produkter fra Elmers lim. Limstifter er ideelle til mindre projekter, da de er nemme at påføre og giver en ren finish. Gelelim er ideel til vertikale overflader, da den ikke drypper. Flydende lim kan bruges til større projekter og kan påføres med en pensel eller en rulle - eller bare direkte fra tuben, hvilket gør arbejdet rigtig nemt og let. 

Glitterlim kan bruges til at dekorere forskellige materialer, herunder papir, træ, stof og plastik. Det er en populær lim til brug i scrapbooking, kortfremstilling og andre papirhåndværksprojekter. Glitterlim kan også bruges til at dekorere tøj, tasker og andre accessories. Du finder limene i en masse forskellige farver: rød, blå, lilla, hvid, gul og alle andre af regnbuens farver. Der er derfor et stort udvalg af forskellige glitterlim og dens farver at vælge imellem, så du kan lave lige præcis det du er interesseret i. 

Hvis du vælger at bruge glitterlim i dine projekter, kan det være en god ide at teste limen på en lille del af dit materiale først for at sikre, at det er det helt rette kombination af farve og materiale. Med den rigtige type glitterlim kan du skabe smukke og glitrende projekter. Så kig endelig vores udvalg af glitterlim i gennem.