Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Ofte stillede spørgsmål om Samsung Galaxy S23 Ultra

Hvis der er én ting, der er helt sikker, så er det, at Samsung Galaxy S23 Ultra er en af de lækreste mobiltelefoner på markedet. Det betyder dog også, at der er et par spørgsmål, som langt de fleste er interesserede i at få et svar på.

Disse spørgsmål og svar har vi samlet lige her, så du med lidt held ikke behøver lede efter dem. Hvis du gerne vil vide noget, vi ikke svarer på i vores FAQ, så læs endelig videre her på siden, eller tag fat i vores kundeservice. Vi skal nok hjælpe dig på vej imod din nye mobiltelefon.

Hvornår kommer Samsung S23 Ultra?

Samsung Galaxy S23 Ultra udkom den 17. februar 2023. Det er derfor en meget ny telefon, og en af de absolut bedste på markedet.

Hvad koster Samsung Galaxy S23 Ultra?

De billigste Samsung Galaxu S23 Ultra modeller koster omkring 9.000 kroner. Hvis du vil have de allerbedste med mest plads, så kommer du derimod af med op imod 15.000 kroner.

Samsung Galaxy S23 Ultra – ingen kompromis

Er du en af dem, der ligegyldigt prisen har brug for den bedst mulige mobiltelefon? Nægter du på nogen måde at gå på kompromis? Så er Samsung Galaxy S23 Ultra det helt rigtige valg for dig.

Samsung Galaxy S23 Ultra er en af verdens stærkeste mobiltelefoner. Her får du ydeevne og smarte funktioner for alle pengene, så du i den grad ikke går glip af noget. Det er et overflødighedshorn af teknologisk kunnen, og det er de bedste Androidtelefoner, man kan få sig.

Det er tid til at glæde dig ultra meget!

Samsung Galaxy S23 Ultra er en ekstremt avanceret telefon, og alle specifikationerne er blevet skruet helt i tops, så man i den grad kan nyde det, når man bruger den. Vi foreslår især at holde dig ajour med:

  • Ydeevne
  • Kamera
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Hårdfør
  • S Pen

Det er nemlig især disse punkter, som langt de fleste vil have interesse i, når de kigger sig omkring efter en ny Samsung Galaxy.

Ydeevne

Hvis du vil have en mobil, hvor alting kører hurtigt og smooth, og det intet problem er at gøre brug af forskellige apps, spil og lignende, så skal den have en høj ydeevne. Med sin Snapdragon 8 Gen 2 chip, så er ydeevne intet problem for en Samsung Galaxy S23 Ultra.

Selv nogle af de mobilspil der kræver allermest, kører alle som en drøm på en Samsung Galaxy S23 Ultra. Det er derfor heller intet problem, hvis du vil se film og serier, og at lytte til musik imens du laver andet er let som en leg for denne serie af telefoner.

Kamera

En af de største årsager til at få hænderne på en Samsung Galaxy S23 Ultra, er fordi kameraet er helt ekstremt godt. Det er ligegyldigt, hvor, hvornår og af hvad, at du gerne vil have et fantastisk billede eller en video i høj kvalitet. Her får du en telefon med et kamera, der i sandhed kan det hele.

Hovedkameraet er på 200 megapixel, og du kan derfor regne med at kunne tage flotte og detaljerede billeder. De mindre kameraer tillader dig også at zoome godt og grundigt ind, hvis du vil have et close-up, og selv stjernerne og månen er til at tage pæne billeder af, når du har en Samsung Galaxy S23 Ultra.

Batteri

Samsung Galaxy S22 serien er generelt billigere end S23 serien, men den blev også kritiseret for at have en batterilevetid, der ikke helt levede op til forventningerne. Her er Samsung Galaxy S23 Ultra en helt anden sag, for her varer batteriet i vildt lang tid, selvom du sidder og bruger telefonen hele tiden.

Overordnet set kan en Samsung Galaxy S23 Ultra holde strøm i omkring 13 timers tid, og det er 13 timer, hvor du aktivt sidder og bruger telefonen. Du har derfor hele dagen lang til at gøre brug af den, hvis det er det, du ønsker.

Begynder din Samsung Galaxy S23 Ultra at gå lav på strøm, så behøver du heller ikke bekymre dig. På blot 30 minutter kan du lade telefonen op til over 50% batteriniveau. Så hvis du er i nærheden af en stikkontakt indenfor de næste 13 timers tid, så kommer der ikke til at være et eneste problem.

Skærm

En højkvalitetsskærm er et must have på en high-end smartphone. Med Samsung Galaxy S23 Ultra er det også dette, som du får. Og det er ikke bare lige et enkelt aspekt eller to, der er i højeste kvalitet her. Det er hele molevitten!

Her får du et 6.8 tommer QHD+ AMOLED display, der virkelig har noget at byde på. Det er nemt at spare på strømmen, på grund af den variable refresh rate fra 1-120Hz, alt efter, hvad du sidder og laver på telefonen. Hertil opnår den også de kønneste farver med en 112% DCI-P3 farvegamut.

Samtidig er skærmen på en Samsung Galaxy S23 Ultra også dejligt og lyst at se på. Med over 1220 nit kan du nemt følge med i, hvad der sker på skærmen, selv når du står ude i solen.

Én ting er at have en telefon, hvor skærmen har specifikationer, der på et par af de vigtige parametre går ud over det sædvanlige. Noget helt andet er at have en Samsung Galaxy S23 Ultra, der byder på det bedste indenfor det hele.

Hårdfør

Ligegydligt hvad, så er det altid rart, hvis ens mobil kan holde til lidt af hvert. Det gælder endnu mere, hvis man har en af slagsen, der har kostet en god slat penge. Hvis du er enig i dette, så kan du glæde dig over, at Samsung Galaxy S23 Ultra er en ekstremt hårdfør mobil, der kan tåle ikke så lidt.

Både foran og bagpå har den Gorilla Glass Victus 2, som gør den ekstremt resistent overfor skrammer og bøjninger. Samtidig vil det være en sjældenhed, at en Samsung Galaxy S23 Ultra bliver skadet, hvis man ved et uheld taber den.

S Pen

Muligheden for at bruge en S Pen er altid lækker. Det kan ofte gøre det nemmere at tegne, og nogen gange endda at skrive, eller bare at bruge, din Samsung Galaxy S23 Ultra. Derfor har disse smarte telefoner ikke bare en S Pen med i købet, de har også en socket, hvor man kan opbevare pennen.

Stærkt udvalg, gode priser

Tænker du, at en Samsung Galaxy S23 Ultra er et godt valg til dig? Så handler det jo bare om at finde den helt rigtige model til dit behov!

Hos Føniks har vi et bredt udvalg af Samsung Galaxy S23 Ultra, og de er alle til rigtig gode priser, alt efter hvad du leder efter. Det vil især være mængden af lagerplads, der afgør prisen, så vi foreslår at holde øje med dette, alt efter hvor meget du har brug for plads på telefonen.

Har du nogen spørgsmål?

Vil du gerne vide noget om en eller flere af vores Samsung Galaxy S23 Ultra modeller, eller er der en helt anden telefon, der måske har fanget din interesse? I så fald kan du altid tage fat i os, for vi vil hellere end gerne guide dig i retning af din næste telefon.

Du kan enten ringe til os i vores åbningstid, så tager vi med glæde en snak med dig. Ellers kan du stille dine spørgsmål i chatten eller på en mail, så svarer vi, så snart vi kommer til dig. Én ting er helt sikkert hos Føniks Computer, og det er, at hvi du vil have en Samsung Galaxy af nogen art, så skal vi nok hjælpe til.