Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Ofte stillede spørgsmål om undervandskameraer 

Hvor dybt kan undervandskameraet gå?

Du kan dykke 3 til 15 m med de forskellige undervandskameraer vi har på lager. Vores undervandskameraer er ikke beregnet til professioneltbrug, men til hvis du er ved stranden eller ude at bade. 

Hvad er et undervandskamera godt til?

Undervandsfilmkameraer er perfekte til at fange de gode øjeblikke i vandet med familien på ferien. 

Kan jeg bruge et undervandskamera til udendørs aktiviteter?

Ja, undervandsfilmkameraerne i vores sortiment er designet til at være holdbare og resistente overfor både vand, sand og støv, hvilket gør dem til et godt valg til udendørs aktiviteter såsom vandsport, strandture og bjergbestigning.

Fang de sjove minder under vandet med vores undervandskameraer

Oplev en verden under overfladen med vores brede udvalg af undervandskameraer. De kan dykke ned til bl.a. 15 meter og er vandtætte. Et undervandskamera er derfor det perfekte valg til når du er på ferie ved stranden eller er ude at bade. Du kan nemlig nemt og hurtigt tage billeder af de hyggelige stunder med familien og vennerne. Du kan også nemt eksperimentere med undervandsbilleder af både fisk og naturen under vandet — det er kun fantasien der sætter grænser.

Udforsk livet under overfladen og fang det med vores undervandskameraer. Selvom de undervandskameraer som vi har i vores online udvalg er engangskameraer der er vandtætte og beregnet til brug under vand, så er kvaliteten stadig i top i forhold til dette, og du kan derfor nemt sikre at du får fantastiske billeder også under vand. 

Gem dine minder fra ferien med fotoalbums og rammer

Hvis du gerne vil sørge for at dine billeder fra dit undervandskamera bevares i mange år fremadrettet, så kan det være en rigtig god ide at investere i noget godt fotoopbevaring der sørger for at bibeholde kvaliteten i dine billeder. Du kan blandt andet investere i: 

  • Fotoalbums
  • Fotoopbevaring
  • Rammer

Der alle giver god mulighed for at dine billeder bliver holdt vedlige. Ved at investere i et godt fotoalbum så kan du altid tage dine billeder frem nemt og hurtigt, for at vise din familie og venner dine billeder. Du kan selvfølgelig også altid finde nogle smarte rammer og ophæng der smukt kan vise dine billeder frem på vægge og borde. Der er uendelige muligheder, så det er bare med at finde dét du foretrækker.