Digitalkameraer og tilbehør

Her finder du vores udvalg af de mest populære digitalkameraer på markedet. Vil du være sikker på at billedkvaliteten er tilfredsstillende og vil du have glæde af de nyeste funktioner, går du ikke galt i byen med vores udvalg af digitalkameraer. Føniks Computer har alle de førende mærker så kvaliteten altid er i top. Skal du bruge noget særligt tilbehør til dit digitalkamera, kan du garanteret også finde lige det du søger, her på siden. Uanset budget og behov er vores udvalg ikke til at gå glip af. Se vores udvalg af digitalkameraer og kamera tilbehør nedenfor og oplev hvilken forskel ordentlig kvalitet kan gøre.

Resultater: 159
Resultater: 159


loader

Digitalkameraer i topkvalitet

Teknologien i digitalkameraer er med årene blevet billigere og billigere, og nu kan alle tage professionelle billeder uden at skulle betale overpris for kvalitetsudstyr. Hos Føniks Computer forhandler vi både digitalkameraer i den billige og i den højteknologiske ende, og uanset din prisklasse, kan du gøre et godt køb. Vores udvalg består blandt andet af varianter med IS objektiv og SD kort med rigelig plads. Har du brug for digital niveaumåler, kraftig zoom og en ekstra høj sensor opløsning, kan alle dine ønsker imødekommes med vores udvalg. Flere digitalkameraer har både manuel og automatisk fokusindstilling, samt mulighed for opkobling til trådløst netværk. Vi forhandler brugervenlige digitalkameraer fra en lang række af markedets bedste producenter, som for eksempel Canon, Olympus, Sony, Panasonic og mange flere.

Mange valgmuligheder

Uanset om du har brug for AVI, MOV, Quicktime eller MJPEG videoindgang, kan du finde adskillige modeller for dig. Også i forhold til søgertype og blitz har du mange muligheder, både aftagelig flash, indbygget blitz og pop-op blitz. Ved du hvilken maks. video opløsning, interface, producent eller blitztype du er ude efter, kan du gøre produktoversigten mere specifik ved hjælp af vores filterfunktion til højre på siden. Har du spørgsmål angående vores digitalkameraer, er vi altid glade for at høre fra dig.