På denne side har vi samlet et bredt udvalg af filmkameraer i alle afskygninger og vi har garanteret en model for dig. Kunne du for eksempel tænke dig et engangskamera til en særlig begivenhed, forhandler vi mange forskellige varianter til stærke priser. Vi kan tilbyde filmkameraer fra mange anerkendte mærker så du altid kan være sikker på en høj produktkvalitet. Vil du hverken gå på kompromis med pris eller kvalitet, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på vores sortiment. Gå på opdagelse i vores varierede sortiment af filmkameraer her på siden og gør en god handel.

Resultater: 68
Resultater: 68


loader

Billige filmkameraer i topklasse

Der er bare noget ganske særligt over fysiske medier som fotografier. Med et filmkamera kan du tage billeder med den særlige retro-stemning og sætte dem i albums ligesom i gamle dage. Hos Føniks Computer forstår vi lysten til at tage billeder som da man var ung og vi forhandler derfor ikke kun digitalkameraer, men også filmkameraer i høj kvalitet. Vores udvalg består blandt andet af engangskameraer til stærke priser. Med et engangskamera kan du tage billeder i de situationer hvor du ikke tør at have dit dyre digitalkamera med, som for eksempel til vilde fester og på stranden. Engangskameraer er desuden oplagte at have liggende på bordene så gæsterne kan tage en masse sjove billeder uden du selv behøver at være involveret.  

Velkendte mærker

Føniks Computer er kendt for en høj standard hvad angår al vores elektronik og vores filmkameraer er naturligvis ingen undtagelse. Vi har allieret os med de bedste producenter, heriblandt Kodak og Fujifilm, der begge står bag adskillige kvalitetsmodeller. Har du specifikke præferencer hvad angår producent, blitz eller pris, kan du benytte dig af vores smarte filterfunktion til højre på siden og derved skræddersy produktoversigten efter dine ønsker. Vores kundeservice er desuden altid klar med svar, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg.