Videokameraer og tilbehør

Nedenfor kan du se nærmere på vores store udvalg af de mest populære videokameraer, samt dertilhørende tilbehør. Der kan være mange timers sjov i et videokamera og vi tilbyder modeller med de nyeste funktioner og features. Derudover har vi også kameraer til sikkerhed og overvågning til særdeles skarpe priser. Vi fører videokameraer i varierende prisklasser og alle i høj kvalitet så du kan finde lige det videokamera og tilbehør, du har brug for. Med de mest erfarne producenter i branchen er du naturligvis altid i trygge hænder, når du handler hos Føniks Computer så tag et kig på udvalget og find det, du skal bruge.

Resultater: 192
Resultater: 192


loader

Videokameraer til både hobby og overvågning

Videokameraer kan efterhånden lidt af hvert, udover ’bare’ at filme. Vi forhandler for eksempel quadcoptere – også kendt som droner – med indbygget videokamera så du kan lave helt utroligt flotte optagelser fra luften. Vil du se hvordan dit nabolag ser ud ovenfra så er en quadcopter et sikkert valg. Vi forhandler desuden smarte instrumentpanel-kameraer og action-kameraer til skarpe priser. Mange videokameraer fås desuden med intern flash hukommelse og har du brug for et overvågningskamera til hjemmet eller arbejdspladsen, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Blandt vores udvalg af videokameraer finder du både HDV, HD og Mini-DV modeller.

Videokameraer i særklasse

Der er stor forskel på videokameraer alt efter formål, men hos Føniks Computer kan du uanset type finde varianter i den bedste kvalitet. Det skyldes i høj grad at vi har allieret os med markedets bedste mærker, heriblandt DJI, Transcend, Samsung, Rollei og mange andre. Fælles for disse producenter er deres fokus på innovative funktioner og brugervenligt design, og vi er derfor sikre på at du vil blive mere end tilfreds med et af deres videokameraer. Har du præferencer hvad angår billedsensortype, mærke, pris eller opløsning, kan du med vores søgefilter funktion til højre gøre tilpasse produktoversigten efter dine ønsker.