Resultater: 15
Resultater: 15


loader

Køb din nye grill hos Føniks

Hvis du mangler en ny grill i god kvalitet, så er du kommet til den rigtige side. Her hos Føniks har vi et bredt sortiment af mange forskellige grill og røgere, og derfor kan du naturligvis også få både kul, gas og elgrill her hos os. Vi går op i kvalitet, og derfor kan du finde de bedste producenter på markedet, her hos os. Hvad end du mangler en lille bordgrill, en havegrill eller elektrisk grill, så er det her du skal kigge. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, farver og producenter, så vi har helt sikkert også et produkt til dig. Er du på udkig efter en billig grill, så kan du få et produkt til utrolig billige penge, ligesom du sagtens kan få topkvalitets grill i en højere prisklasse. 

Er din gamle grill ved at være slidt ned, eller måske skal du ud og have fat i din første grill. Mange mennesker drømmer om de lange og lyse sommeraftener, hvor de tænder op i grillen på terrassen eller altanen og får lavet noget lækker mad. Du kan derfor købe din nye grill her hos Føniks, uanset om det skal være en stor eller en lille grill, så har vi det hele. Der er også forskel på, hvilken type du foretrækker, og derfor har vi både kul, el -og gas i vores sortiment. 

Se vores store udvalg af forskellige grill

Hvilken model foretrækker du? Måske du har været vant til at tænde op for kul, og egentlig er lidt træt af det, og nu hellere vil have en gas? Det kan også være du bor et sted, hvor det skal være en lille elgrill du kan have plads til. Der kan være mange meninger om, hvilken type der er bedst, og spørger du forskellige mennesker, får du forskellige holdninger. Derfor skal du helt sikkert danne dine egne erfaringer, og købe den type der passer til dig. Vi har derfor valgt her at skrive om, hvilke fordele der er ved de forskellige typer grill, så du kan danne dig dine egne indtryk og dermed selv beslutte, hvad du gerne vil købe. På denne side kan du derfor se vores udvalg af mange forskellige typer, og hvis du vil ind på én bestemt type grill, så kan du klikke i kategorierne ovenfor. Foretrækker du en bestemt producent, kan du bruge filterfunktionen til højre, og krydse den producent af, som du bedst kan lide. Men det kan også være, at du skal prøve noget nyt, det kan jo være det er bedre end det du kom fra. Har du et specifikt budget, kan du også benytte filterfunktionen, så du kun får vist produkter i den prisklasse, der passer til dig. 

Derfor skal du vælge en kulgrill

Duften af sommer er duften af barbeque overalt i haverne eller på stranden. Der er intet som en lun sommeraften med lækker mad og godt selskab. Mange mennesker mener derfor også, at den rigtige grill er med kul. De mener faktisk også, at de kan smage forskel, og at maden bliver meget bedre end på nogle af de andre modeller. Det er helt sikkert et holdningsspørgsmål, og der er nu heller intet som en god weber med kul, der kan få maden til at smage fantastisk og få den rigtige røgsmag fra kullet. 

Det smarte ved kul er også, at du lettere kan tage det med ned på stranden eller på tur, og du er ikke afhængig af el eller en gasbeholder, der pludselig løber tør for gas. En kulgrill bruger dog længere tid på at blive klar end de andre modeller, og derfor er den ideel til dig, som ikke har travlt, og elsker at bruge god tid på madlavningen udendørs. Hos Føniks har vi flere forskellige modeller med kul, hvor du både kan vælge store og små modeller, alt efter hvad dit behov er. 

Køb en smart elektrisk grill, så slipper du for at købe gas og kul

Hvis der er noget man altid har “på lager”, så er det el. Det koster naturligvis også, men det slipper ikke pludselig op ligesom kul eller gas gør. Derfor er en elgrill super smart, når du skal lave mad derhjemme. Hos Føniks kan du både få store modeller med tilhørende bordplads, eller du kan købe de helt små bordmodeller, som passer perfekt til den lille altan. Du kan skrue op og for temperaturen, og derfor får du følelsen af at stå ved en almindelig ovn eller kogeplade. Det sikrer dig også, at din mad ikke bliver brændt af, som jo sagtens kan ske, hvis du benytter kul. Du får let adgang til madlavningen, men du får smagen og følelsen af sommer og grillhygge. 

Hvad er fordelene ved en gasgrill?

Der er flere fordele ved en gasgrill, og derfor sælger vi dem naturligvis her hos Føniks. Du kan vælge mellem forskellige modeller og størrelser. Skal du på camping eller måske har du en lille altan, så er en lille gasgrill perfekt til dig. Det giver dig mulighed for at nyde sommerens lange grillaftener på altanen, eller tage på picnic med dine venner. En gasgrill er lynhurtig i opstart, så når du får lyst til at bøf på grillen, skal du ikke vente særlig længe på maden, i forhold til, hvis du køber en kulgrill.

Når gaspriserne ikke er høje, så er en gasgrill også væsentlig billigere i drift end en med kul, da gas holder længere end kul. 

Der er altså mange fordele ved en gasgrill, og det er også derfor det er danskernes foretrukne grill. 

Ved du hvilken model, du gerne vil købe?

Som du kan læse, er der altså flere forskellige typer, og du kan få dem lige her hos Føniks. Det kan måske godt være et lidt svært valg, fordi du ikke altid helt er klar over, hvad du selv foretrækker. Hvis du har brug for sparring og vejledning, så kontakt gerne vores kundeservice for hjælp. De vil hellere end rådgive dig, så du kan få et produkt du bliver glad for. Hos Føniks sælger vi nemlig ikke kun it og elektronik, vi har også et stort sortiment af alverdens ting til hjemmet - herunder køkkenmaskiner, legetøj til børnene og meget mere. Vi har derfor en bred viden indenfor utrolig mange produkter, så kontakt os hellere end gerne. 

Du kan altid skrive til os på chatten eller på vores mail, så sidder vores fantastiske kundeservice klar ved tasterne. 

Er du mere til en snak, så skal du være meget velkommen til at ringe til os, på tlf: 70 60 60 64. Vi er til rådighed mandag-fredag, så ring hellere end gang for meget end for lidt.

Hos Føniks går vi højt op i vores kunder, og vi ønsker naturligvis jer kun det bedste. Det vigtigste for os er derfor, at du får det produkt der passer til dit behov, uanset om det så er i den billige eller dyrere ende.