PENGEKASSER

Som de fleste butiksejere helt sikkert ved, så er det vigtigt at prioritere sikkerheden, når man driver sin forretning. Et rigtig godt sted at starte er her i kategorien, hvor vi lige nu forhandler pengekasser til stærke priser. Vi har flere forskellige varianter på lager, også når det gælder nøgler til kasserne. Vi forhandler blandt andet mærkerne ICD, Metapace og Star. Alle tre er mærker, som kendes for produkter i høj kvalitet, og som man altid roligt kan sætte sin lid til, når det gælder pengekasser. Samtidigt er pengekasserne intuitivt designet, hvilket gør dem dejligt behagelige at arbejde med. Se nærmere på udvalget i pengekasser herunder.

Resultater: 28
Resultater: 28


loader

Pengekasser til beskyttelse af dine værdier

En pengekasse er en simpel og sikker måde at opbevare dine værdigenstande og kontanter på. Vi tilbyder et bredt udvalg af pengekasser, der er designet med fokus på praktisk funktionalitet og høj sikkerhed.

Vores pengekasser kommer i forskellige størrelser og materialer som stål og aluminium, der er med til at sikre, at dine værdier altid er i sikkerhed. Uanset om du har brug for en pengekasse til kontanter, smykker eller andre værdier, vil vores udvalg af pengekasser give dig ro i sindet.