Logitech webcam banner.


Savner du et stærkt webkamera? Her på siden finder du vores brede udvalg af Logitech webcams. Logitech webcams er anerkendte for deres høje billede kvalitet og optagelser. De kan anvendes både til privatbrug og er ligeledes yderst velegnede til erhverv. Logitech webcams giver dig mulighed for at live streame og holde videokonferencer rundt om i hele verden. Gå med fordel på opdagelse i Føniks Computers flotte sortiment af Logitech webcams, og find lige det du skal bruge. Logitech webcams kommer i mange modeller og varianter, alle i høj kvalitet til gode priser. Vi har helt sikkert et til dig, så gå endelig på opdagelse i alle mulighederne her på siden.

Resultater: 29
Resultater: 29


loader

Logitech webcam close-up banner.

Logitech webcam til private

Hvis du har eller mangler en bærbar computer, så har du garanteret et webcam indbygget i din pc. Har du derimod en stationær pc, eller går du virkelig og mangler en, så står du garanteret også og mangler et virkelig godt webcam. Logitech webcams er af virkelig høj kvalitet både i henhold til lyd og billede. Til private anbefaler vi, at du investerer i Logitech HD Pro C920 Logitech C922 eller Logitech HD Pro C920s. Det er alle sammen Logitech webcams, der er perfekte til gamere, private samtaler og livestreaming. Med de smarte Logitech webcams får du god kvalitet til gode priser, lydkvalitet i topklasse samt stabil og perfekt billedkvalitet.

Selvom du har indbygget webcam i din bærbare computer, kan det være en god idé at anskaffe sig et webcam af god kvalitet. Hos Føniks Computer anbefaler vi, at du investerer i et Logitech webcam, så du kan være sikker på, at du får et webcam, der virker hver gang, og som altid har god billedkvalitet og god lyd. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende for sig selv eller sine tilskuere, end hvis man som gamer sidder og livestreamer på Twitch, og der så er dårlig lyd og billede.

Arbejd hjemmefra med produkter fra Logitech

Under coronapandemien blev hjemmearbejde og online møder en fast del af danskernes hverdag. Der skete en tydelig kulturændring i mange af danskernes måde at arbejde på, og det blev mere velset at arbejde hjemme, ligesom det blev mere almindeligt at tage et online videomøde, så man ikke skulle bruge lang tid på transport.

For at få en optimal hjemmearbejdsplads kræver det et ordentligt setup. Her er et Logitech webcam til erhverv en god idé at anskaffe sig, så du kan være sikker på at din arbejdsstadion er i orden. Vi anbefaler, at du anskaffer dig et webcam af ordentlig kvalitet, og her er der flere muligheder, når det kommer til Logitech webcams.

  • Logitech C920e er et Logitech webcam i høj kvalitet, som fungerer perfekt til alles behov.
  • Logitech C505e HD business webcam, er en anden mulighed for et godt Logitech webcam. Det er perfekt til dem, som skal anvende mikrofonen rigtig meget. Dette Logitech webcam har en langtrækkende mikrofon, så det giver mulighed for at lave gode lydoptagelser.
  • Logitech Brio 4K Ultra er toppen af Logitech webcams, og er den allerhøjeste kvalitet du overhovedet kan få. Den har innovative teknologier og sætter nye standarder for, hvordan du kan have videosamarbejde med kollegaerne. Med andre ord er dette kamera altså virkelig din investering værd.

Logitech udvikler og producerer verdensklasse webcams i forskellige prisklasser, så der er et Logitech webcam til alles behov og pengepung, uanset om du er businessman eller gamernørd.

Beskyt privatlivet med et Logiteech webcam

Sikkerhed online er en vigtig del af ens privatliv og erhvervsliv. Verden bliver mere og mere digital, og ingen har lyst til, at der bliver lavet fusk med dem. Hverken privat eller på arbejdet. Det har Logitech selvfølgelig tænkt på, og du kan derfor få et Logitech webcam med dæksel. Det gør altså, at du nu kan være sikker på ikke at blive krænket i dit privatliv eller på din arbejdsplads.

Logitech C920s Pro HD er et Logitech webcam perfekt til HD-videoopkald, og så kommer det med dæksel, således du altid har dit privatliv beskyttet. Webcamet sikrer dig deruodver skarphed, 78° synsfelt og automatisk lyskorrektion. Det er virkelig et professionelt Logitech webcam, som du kan benytte både på hjemmearbejdspladsen eller på kontoret. Webcamet er ideélt til at optage professionelle demoer og videoopkald, så ta' fat i din chef, så du kan få fingrene i et smart Logitech webcams.

Logitech konference kamera til erhverv

Mangler din virksomhed konferenceudstyr, så I kan kommunikere på tværs af landsdele eller verdensdele? Hos Logitech finder du top professionelle konference kameraer, så I er garanteret at kunne høre hinanden tydeligt og se hinanden i skarp opløsning. Det føles næsten som at sidde ved siden af hinanden.

Logitech webcam close-up billede.

Der er ingen tvivl om, at de professionelle konferencekameraer fra Logitech er placeret prismæssigt i den høje ende. Til gengæld får du virkelig et produkt af højeste kvalitet, der bare virker, præcis som det skal.

Vi anbefaler, at du eller din virksomhed anskaffer sig et Logitech Rally Plus konferencekamera. Hele setuppet indeholder et Rally-kamera, Rally-displayhub, Rally-bordhub, 2 Rally-højttalere og 2 Rally Mic Pods. Du får altså alt hvad du overhovedet skal bruge i dette komplette konferencekamera sæt fra Logitech. Ved køb af dette produkt, åbner hele verden sig for dig, og gør det meget nemmere at arbejde på tværs af landegrænser., hvilket er vigtigt i den globaliserede verden, vi nu lever i. Der kommer mere og mere arbejde og samarbejde på tværs af byer, kommuner, regioner og lande. Logitech har gjort det meget nemmere at være en del af det store fællesskab, du skal blot vælge at lave investeringen. Et Logitech webcam er et godt første skridt.

Køb dit nye Logitech webcam hos Føniks Computer

Når du skal købe dit nye Logitech webcam, er det vigtigt du overvejer, hvad det skal bruges til, hvad det skal have af specifikationer, hvad det må koste, om det er til privatbrug eller erhverv, om det skal være skarpest på lyd eller billede, eller om det bare skal kunne det hele?

Hos Føniks Computer forhandler vi Logitech webcams i forskellige prisklasser og til forskellige behov. Fælles for dem alle er dog, at de er i god kvalitet. Logitechs PC tilbehør er altid i høj kvalitet, og derfor vil vi her hos Føniks Computer gerne anbefale alle, at købe Logitech webcams. Logitech er altid kvalitetsprodukter, men du skal stadig huske på, at hvis du skal bruge et Logitech webcam til at livestreame din gaming, er det ikke nødvendigvis det samme Logitech webcam du skal bruge, hvis du skal holde videokonference med hele verden. Det handler om at vælge efter dine behov.

Har du nogle spørgsmål?

Hos Føniks computer er vi eksperter i IT udstyr, gaming, erhvervsløsninger og PC tilbehør. Du skal derfor bare kontakte os, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål. Vi vil altid gøre vores aller bedste for at besvare dem. Kontakt os på vores mail, eller giv os et kald via din telefon. Vi står klar med professionel rådgivning og vil altid gerne hjælpe.