ROBOTSTØVSUGERE

Er du træt af at bruge din dyrebare fritid på at støvsuge og vaske gulv, eller synes du også bare det er umådelig kedeligt? Så er du kommet til den rigtige side. Her hos Føniks har vi et stort udvalg af alverdens robotstøvsugere, og robotstøvsugere med gulvvask. Du kan få mange forskellige modeller fra forskellige producenter, så vi har helt sikkert en robotstøvsuger til dig også. Hvad end du er på udkig efter den helt vilde model med kamera og sensor, eller du er fint tilfreds med en helt standard robotstøvsuger som kan gøre dit hjem fint rent, så finder du det her på denne side. Hos os finder du robotstøvsugere i forskellige prisklasser, så vi har helt sikkert en, der passer til din økonomi. 

Resultater: 71
Resultater: 71


loader

FAQ

Er en robotstøvsuger pengene værd?

En robotstøvsuger er alle pengene værd. Du får frigivet mange timers støvsugning og gulvvask, og dit hjem er altid klar til uventede gæster. 

Hvad skal man se efter når man køber robotstøvsuger?

1: Du skal først overveje hvad den må koste. Der er stor forskel i kvalitet, pris og funktioner. 

2: Skal den kunne vaske gulvet også, skal du gå efter en robotstøvsuger med gulvvask.

3: Behøver du at samle dine strømper op? De nyere modeller har sensorer, så robotten kører udenom strømper, ledninger og småtterier. 

4: Skal den tømme sig selv, eller husker du det hver gang? Mange af de bedre modeller af robotstøvsugerne, kommer med en støvbeholder, så den selv tømmer støvet efter brug. 

Er robotstøvsuger en god ide?

Ja! En robotstøvsuger er en fantastisk idé til de travle børnefamilier, ældre der har behov for lidt ekstra rengøringshjælp eller på kontoret. 

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin?

Mange robotstøvsugere kan godt køre over dørtrin, men nogle af dem har svært ved at køre tilbage igen hvis den er høj. Derfor kan du købe gummilister til dit dørtrin, som får robotten til at kunne køre både frem og tilbage. 

Har du nogle spørgsmål angående dit køb af robotstøvsugere?

Hvis du er i tvivl om, hvilken robot støvsuger du skal købe, så sidder vores kundeservice altid klar på tasterne og ved telefonen. Du skal være mere end velkommen til at kontakte dem, så hjælper de dig hellere end gerne.

Du skal altid være velkommen til at ringe til vores eksperter på tlf: 70 60 60 64  du kan også skrive en mail eller en chatbesked. 

Uanset om dit spørgsmål drejer sig om robotstøvsugere med gulvvask, hvilken robotstøvsuger der passer til dit behov, eller specifikke features du gerne vil have snakket igennem med vores fantastiske personale, så skal du altid kontakte os. 

Stort udvalg af robotstøvsugere hos Føniks 

Hos Føniks kan du altid finde de bedste robotstøvsugere. Vi har altid et stort sortiment af de populære robotstøvsugere. Flere og flere danskere vælger at investere i de smarte støvsugere, og det forstår vi godt her hos Føniks. Du kan derfor altid finde de populære robotstøvsugere hos os, og vi udvider hele tiden sortimentet med de nyeste modeller. Du finder altid de populære mærker ved os.  

Er du også træt af alle de daglige pligter, og er dit højeste ønske en husholderske? Så skulle du i den grad overveje en robotstøvsuger. 

Køb din nye robotstøvsuger til billige penge

Leder du efter en robotstøvsuger, der både kan gøre dit liv meget nemmere og samtidig gerne må være billig? Så skal du købe den her hos Føniks. Vi fører mange forskellige mærker af robotstøvsugere, og derfor kan vi også give dig de skarpeste priser. Robotstøvsugere kommer i mange forskellige modeller, og der kommer hele tiden nye features til. De støvsugere med de vildeste features, er ofte dem til en højere pris. Men er du på udkig efter en helt standard robotstøvsuger, så kan en af vores billige modeller sagtens opfylde det behov. Hos Føniks Computer kan du derfor købe en robotstøvsuger til utrolig billige penge. 

Tag på arbejde og lad robotten klare støvsugningen 

Når du køber en robotstøvsuger, gør det dit liv meget nemmere. Du slipper for de trælse støvsugninger når du kommer hjem fra arbejde, for du kan bare sætte den i gang, når du er afsted. 

Når du køber en robotstøvsuger, kan du ofte styre den med en app - så kan du sætte den igang når du er ude ad døren. Du kan også kode den til at støvsuge på faste tidspunkter, så du altid får gjort rent, når du er på arbejde. Det eneste du skal gøre, er at rydde gulvet op, medmindre du gerne vil have suget strømper og legetøj op. 

Få mere frihed i hverdagene med en robotstøvsuger, der tømmer sig selv

En af de forbehold som folk ofte har, når de overvejer at købe en robotstøvsuger, er typisk det med, at man også skal huske at tømme den, hvis den skal suge ordentligt. Til dig som ikke gider at tømme den efter brug eller ofte glemmer det, kan du selvfølgelig også få en model, der passer perfekt til dit behov. Flere af de populære brands har naturligvis taget højde for, at støvsugeren skal kunne tømme sig selv. Køber du for eksempel en robotstøvsuger med clean base ekstern beholder, tømmer støvsugeren sig selv efter hver rengøring. I beholderen kan der være til 30 dages støvsugning, hvis din støvsuger kører hver eneste dag. Det er derfor én enkelt gang om måneden, du skal tømme beholderen. Med en robotstøvsuger får du mere frihed i hverdagen, til at gøre de ting du synes er sjovt. 

Derfor skal du vælge en robotstøvsuger med gulvvask

Måske tænker du, at det ikke er så smart med en robotstøvsuger når du alligevel selv manuelt skal vaske gulvet bagefter. Til det vil vi bare sige, at så har vi den perfekte model til dig. 

Hos Føniks kan du slå to fluer med et smæk - du kan nemlig få en robotstøvsuger med gulvvask. Så kan du få støvsuget og vasket gulv, uden at du skal røre en finger. Hvis du gerne vil købe en robotstøvsuger med gulvvasker, så skal du gå efter en, som både kan virke til vådt og tørt, og som har en mobbepude indbygget. 

Har du en hund som ofte sætter beskidte poter på gulvet, eller børn der sviner efter morgenmaden, så er det en stor hjælp i hverdagen med en lille robothjælper.