VR headsets banner

Er du vild med virtual reality, eller har du gået og overvejet at investere i det og prøve det af? Med vores store udvalg af VR headset, så er der noget for alle, som gerne vil prøve den virtuelle virkelighed. Her ved Føniks Computer finder du VR headset til mange forskellige konsoller og spil, som du kan udforske i timevis. Her finder du VR headset, som kan bruges af både børn og voksne til et væld af sjove spil og scenarier. Tag et kig på vores vilde udvalg, og læs mere om dem og mulighederne længere nede på siden her.

Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Køb de fedeste VR headset ved Føniks Computer

Lige meget om du er inkarneret gamer, eller du bare synes, at VR er en sjov ting at udforske, så kan du finde dit nye VR headset her ved Føniks. Vores brede udvalg gør, at der er et VR headset, som passer til ethvert hoved. De fleste VR headset kan nemt justeres, så de passer til alle størrelser - store og små.

Vi fører både den lækre klassiker, Oculus (også kendt som Meta), og mærker som Sony. Der er VR headset til både PC, konsoller og til brug alene, så det er bare med at vælge, hvad dit behov er.

VR headset til PC

Hvis du er PC gamer, så kan du vælge et VR headset, som kan kobles til din PC. Så kan du spille mange af dine yndlingsspil i VR. Det betyder, at du virkelig kan leve dig ind i spillets verden. Når du tager dit VR headset på, så bliver du transporteret til en anden verden. Du kan tage på eventyr med elvere, skyde fjender, løse opgaver og meget mere.

VR headset til konsol

Du kan også få VR headset, som passer til konsoller. Sony har selv lavet modeller, som passer til deres PlayStation. De fleste fungerer til PS4 og PS5, og her kan du også spille bestemt spil i VR.

VR headset uden PC og konsol

Nogle VR headset behøver ikke engang en PC eller konsol, for at man kan bruge dem. Her tager du blot VR brillerne på, og så kan du vælge spil direkte i systemet på dit headset. 

Et VR headset kan bruges til meget forskelligt

Der er virkelig mange forskellige muligheder for sjov og leg med et VR headset. For at det fungerer optimalt, så har man normalt også en slags kontrollere i hver hånd, så kan kan interagere bedre med programmet. Du kan træne, lege, spille og en masse andet. Det er bare med at komme i gang med at udforske mulighederne.

Spil klassikerne i ny version

Med dit headset kan du spille flere af de kendte spil, men det er en helt ny oplevelse at spille dem i VR. Du kommer helt dybt ned i spillets verden, og det vil føles som om, at du selv er inde i spillet. Du kommer tæt på de andre karakterer, og du vil føle, at de er den rette størrelse, i forhold til dig. Med et VR headset er den virkelig verden også lukket helt ude, så du ikke bliver distraheret af omverdenen, når du gerne vil leve dig helt ind i spillet.

nogle headsets kan også arbejde sammen, så hvis I er flere, kan I spille sammen. Det er sjovt og socialt at spille sådan.

Dyrk motion med dit VR headset

Elsker du allerede alle slags sport, eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med at dyrke sport, så kan du få meget glæde af et VR headset.

Her kan du nemlig dyrke alle mulige former for sport. Med en kontroller i hånden, så står du hurtigt med en badmintonketcher, en bowlingkugle, eller måske en basketbold. Her kan du spille alene, med venner, eller hvordan du ellers ønsker.

Selv i VR spil, som ikke er sportsrelaterede, så bevæger man sig faktisk en del. Vil du virkelig have en god workout, så er der også fitnessprogrammer, hvor du effektivt kan forbrænde en masse kalorier på en ekstra sjov måde.

Man bruger endda VR headset til træning ved steder som militær og meget andet. Det kan føles meget ægte, så det er oplagt til at træne svære eller farlige ting i et roligt miljø, så man nemmere kan håndtere dem i virkeligheden.

VR headset og briller

Mange tror, at man ikke kan bruge VR, hvis man er brillebruger. Sådan er det med nogle modeller, da de ikke kan indstilles til forskellige styrker, eller der simpelthen ikke er plads til dine briller. Der er dog mange modeller, som er helt fine til brug med briller. Du skal blot tage dem forsigtigt på og sørge for, at dine briller er helt rene.

Kan de ikke være der, så kan man købe forlængere til sit headset, så det bliver dybt nok til brug med briller. 

Alle kan altså opleve virtual reality.

Få vejledning til valg af model

Det kan være svært at vurdere hvilket VR headset, der passer bedst til ens behov. Du kan læse om de enkelte, men hvis du stadig er i tvivl, så står vi også klar til at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning for dig.

Vores kompetente medarbejdere kan rådgive dig om alle aspekter af dine muligheder. Du kan kontakte os på mange måder, så du vælger bare den, der passer dig bedst.

Du kan med fordel chatte med os her på hjemmesiden eller ringe til os på 70 60 60 64. Hvis vores kundeservice er færdige med at arbejde for dagen, så kan du også altid skrive os en e-mail og sende den til kontakt@fcomputer.dk - så svarer vi hurtigst muligt på dine spørgsmål.

Få gratis fragt på din levering

Det skal være nemt at handle ved Føniks, så derfor skal du aldrig tænke på, hvor dyr din ordrer bliver, når du skal vælge fragt. Du kan blot vælge levering til PakkeShop, og så er din fragt altid helt gratis, uanset din ordres størrelse.

FAQ

Passer alle VR headset med alle maskiner?

Nej, nogle kan bruges alene, mens andre skal kobles til specifikke konsoller eller en PC. Det kan du se ved den enkelte model.

Kan jeg bytte mit headset?

Ja, er det ubrugt, så kan du altid bytte det i op til 3 uger.

Kan I hjælpe mig med at vælge et headset?

Ja, kontakt os blot på en af de nævnte muligheder i afsnittet om vejledning - så hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rette.