Resultater: 2
Resultater: 2


loader

FAQ

Hvad er HP Reverb?

HP Reverb er et Virtual Reality headset, som giver dig en følelse af at være til stede i den digitale verden når du gamer.

Kan jeg bruge HP Reverb til gaming?

HP Reverb er beregnet til virtual reality spil og dermed designet specifikt til gaming.

Er HP Reverb kompatibel med SteamVR?

Ja, HP Reverb er kompatibel med SteamVR og giver brugere adgang til et enormt udvalg af VR-spil og oplevelser.

Hvem har skabt HP Reverb G2?

HP Reverb G2 er produceret af HP i samarbejde med både Microsoft og Valve.

HP Reverb giver dig en VR oplevelse udover det sædvanlige

Virtual Reality er noget der er kommet for at blive, hvilket også er tydeligt med alle de muligheder du har som gamer når det kommer til VR-spil på markedet. Derfor kan du også vælge mellem et stort udvalg af kraftfulde og formidable VR headsets fra de bedste mærker herunder også HP med deres svar på VR-gamingheadests: HP Reverb G2. 

Med HP Reverb G2 har du en fantastisk mulighed for at opleve sine favorit spil komme til live gennem Virtual Reality – selvfølgelig med de mest detaljerede billeder, den bedste lyd og høj komfort når du gamer. Hvis du vil have en oplevelse udover det sædvanlige, så er HP Reverb et fantastisk valg for dig som gamer.

HP Reverb er fremstillet i samarbejde mellem HP, Valve og Microsoft hvilket betyder at du kan bruge dette VR headset på din PC når du spiller på Steam. Det eneste du skal sørge for, er at have en computer der kan håndtere VR og så selvfølgelig også et fedt VR-spil. Vil du have den bedste og mest realistiske gaming oplevelse til dato? Køb dit nye HP Reverb G2 VR headset online hos Føniks Computer allerede i dag, så sender vi det hurtigt og fragtfrit afsted mod dig!