Føniks Office PC

Her på siden kan du se nærmere på vores store udvalg af stationære office PC’er, som er ideelle arbejdscomputere til kontor og erhverv. En office PC fra Føniks Computer er den perfekte løsning til virksomheden eller kontoret, som søger stabile løsninger til retfærdige priser. Vi fører adskillige modeller, der spænder over forskellige prisklasser, størrelser og funktioner. Her kan du finde en strømbesparende, pladsbesparende, hurtig og stabil Føniks office PC til butikken, lageret, kontoret eller lignende. Du kan forvente en kvalitets hardware samt et enkelt, stilrent og afdæmpet design, der vil passe ind i langt de fleste indretninger eller kontormiljøer. Se nærmere på vores sortiment af færdigsamlede office PC’er herunder og find den rette model til dit behov.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Stationær Office PC - stort online udvalg 

Her på siden finder du et bredt sortiment af office PC’er, som byder på forskellige modeller, størrelser og indhold. Klik videre på de enkelte arbejdscomputere for at læse mere omkring maskinens specifikationer, kabinetter, grafikkort, dimensioner, barebone, RAM, CPU, SSD, netværk og meget mere. Her håber vi, du kan finde alle de svar, du søger. Vores færdigsamlede office PC’er leveres uden styresystem, hvilket betyder, at du har mulighed for at benytte det styresystem, som du allerede ejer. Du kan også vælge at tilkøbe din ønskede version af Windows computeren lige her i webshoppen. Tag et kig på vores mange gode løsninger indenfor arbejdscomputere til kontoret og gør en god handel på en ny stationær office PC allerede i dag. 

Føniks Office PC’er - arbejdscomputere til skarpe priser

Hos Føniks leverer vi altid produkter til billige priser. Vores eget brand Føniks er af aller bedste kvalitet, og vi udvælger kun de bedste komponenter, som er ideelle til arbejdscomputere. Du kan for eksempel få den mega fede Føniks mini office pc til en pris på kun 3.599 kr. Her får du altså en fantastisk stationær arbejdscomputer til meget billige priser. Du kan garanteret godt finde mini computere med lavere pris end lige vores, men så er den bare heller ikke nær så god. Føniks office mini pc er en verdensklasse arbejdscomputer, som du helt sikkert ikke vil gå galt i byen med. 

Mini pc fra Føniks 

Føniks intel office mini pc er en fantastisk mini computer, som fungerer perfekt til arbejde og til kontoret. Den fylder kun 11.5 cm x 11.1 cm x 5.1 cm, så som du kan læse er det virkelig en lille computer. Så tænker du måske at den ikke kan noget som helst, og er både langsom og ustabil. Men sådan er det i hvert fald ikke. Hos Føniks går vi meget højt op i kvalitet, og vi lægger kun navn til produkter, som vi ved der er gode. Du kan derfor være stensikker på at få en gennemtestet arbejdscomputer, hvis du vælger at investere i en mini pc fra Føniks. Vi har eksperter og meget dygtige folk til at bygge vores computere, og derfor kan du været garanteret et godt produkt. 

Derfor skal du vælge en mini computer fra Føniks 

Hvis du er træt af, at din stationære computer fylder hele pladsen ved skrivebordet, så skal du helt sikkert overveje en mini pc fra Føniks. Den tager et lille hjørne af skrivebordet og det er dét. Du slipper for at sparke til den under bordet, den samler ikke støv, og der ser ikke så rodet ud på kontoret. 

Det er bare en mega god computer, som er både hurtig og stabil, og selvom den er lille, kan den sagtens trække de helt almindelige arbejdsprogrammer. Du får stensikkert en hel fantastisk funktionel computer, og hos Føniks Computer er vi meget stolte af vores eget brand. Og det er vi primært, fordi vi 100 % kan stå inde for de produkter vi laver. Vi tør i hvert fald godt kalde det for den bedste mini pc på markedet. 

Sådan vælger du den rigtige arbejdscomputer

Når du skal vælge den rigtige office pc dit arbejde, skal du overveje følgende ting:

  • Hvad prisen må være på din nye arbejdscomputer 
  • Hvilken størrelse der passer bedst til din kontorplads - skal du vælge en mini eller en tower
  • Hvilke nogle programmer den skal kunne trække - jo mere tungt arbejde, jo kraftigere computer skal du have
  • Hvilken computerskærm du skal have til, og om du skal have to eller flere skærme. 

Lad Føniks bygge din nye office pc

Her hos os i Føniks sidder der rigtig mange computernørder, it nørder og gamer nørder. Der er altså rigtig mange nørder samlet på et sted, som virkelig har en holdning til, hvad den bedste computer skal indeholde og kunne. Derfor er Føniks pc'er gennemtestede af de vildeste eksperter, og kun det aller bedste bliver udvalgt. Du får ved køb af en Føniks office pc altså virkelig en god computer til dit arbejde. Du vil opleve at få et produkt i allerbedste kvalitet, og skulle der opstå en udfordring med computeren, så sender du den bare afsted til reparation hos os. 

Vores office pc kommer uden styresystem, så ønsker du at tilkøbe et windows styresystem, så kan du også få det med. Men vi har valgt at computeren skal være uden styresystem, fordi mange mennesker ofte har en præference. Derfor giver det god værdi for dig, at du selv kan vælge hvilket styresysten du gerne vil have. Så får du den perfekte arbejdscomputer, som kan holde i mange år. Ved at købe en færdigsamlet office pc fra Føniks sikrer du også, at det hele bliver gjort ordentligt og at komponenterne passer godt sammen. Vi har selv lavet de relevante til -og fravalg, så du kan få den helt perfekte arbejdscomputer. Vi vælger det rigtige bundkort, CPU, harddisk, køler osv. Du skal altså bare læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig, så kan du få en virkelig fantastisk arbejdscomputer. 

Har du spørgsmål angående Føniks office mini pc?

Lad dig ikke snyde af vores gode priser - vi går aldrig på kompromis med maskineriet, og tilbyder kun gennemtestede og kvikke arbejdscomputere, som vi kan stå inde for. Vi opdaterer løbende vores udvalg af færdigsamlede office PC’er, og derfor kan du altid finde markedets bedste løsninger og mest fordelagtige tilbud her hos Føniks Computer. Vores stationære office PC’er er som oftest færdigsamlede og klar til salg, hvilket betyder, at du kan modtage din nye arbejdscomputer allerede inden for få dage, når du handler lige her på vores webshop. Fragten er gratis, og du kan regne med, at prisen du ser her på siden, er den endelige. Køb din nye office PC til kontoret lige her hos Føniks Computer. Er du i tvivl om hvilken model, der er rigtige til dig og dine behov? Vi nyder at rådgive vores mange kunder, og kan altid træffes på mail og tlf. 70 60 60 64.