Er du på udkig efter en ny Blu-Ray, DVD eller videoafspiller så er dette stedet for dig. Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af TV- og Hi-fi udstyr og vi har i den forbindelse samlet et stort udvalg af Blu-Ray-, DVD- og videoafspillere. Hos os er der ingen grund til at gå på kompromis med hardware, da vi kan tilbyde produkter fra de bedste mærker og altid til rigtig gode priser. Se nærmere på vores store udvalg af Blu-Ray, DVD og video udstyr her på siden og find en afspiller, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 17
Resultater: 17


loader

Find den Blu-Ray, DVD eller videoafspiller der passer til dit behov

DVD og Blu-Ray afspillere er billigere end nogensinde før. Du behøver ikke længere at betale det store for en pålidelig og brugervenlig afspiller og her hos Føniks Computer kan vi tilbyde en lang række af markedets bedste modeller. Dette opnår vi selvfølgelig i kraft af vores erfarne og innovative producenter.

Hos os kan du blandt andet vælge imellem Blu-Ray, video og DVD afspillere fra mærker som Sony, Lenco, Samsung og Panasonic, der alle er kendte for kvalitet i særklasse. Vi har også bestræbt os på at kunne tilbyde et så varieret udvalg som muligt, for at være sikre på at alle vores kunder kan få den afspiller, de skal bruge. I vores kategori med DVD afspillere kan du for eksempel både finde stationære, såvel som mobile afspillere. Vi har naturligvis også smarte to-i-én modeller, der kan afspille både DVD’er og Blu-Ray. Vi byder derudover på Blu-Ray og DVD afspillere i både den meget billige og i den mere avancerede ende, for ikke at nævne al vores ekstraudstyr, herunder strømadaptere og opladere.

Vi vil selvfølgelig også være sikre på at vores trofaste kunder kan finde de nyeste Blu-Ray og DVD afspillere, når de besøger os. Derfor holder vi skarpt øje med de seneste modeller fra vores producenter og vi tilføjer regelmæssigt nye produkter til vores sortiment. Du er også altid hjertens velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport, enten via mail eller telefon, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg. Ellers kan du også kigge forbi en af vores butikker, hvor du vil blive taget godt imod.