BLU-RAY, DVD & VIDEO

Er du på udkig efter en ny Blu-Ray, DVD eller videoafspiller så er dette stedet for dig. Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af TV- og Hi-fi udstyr og vi har i den forbindelse samlet et stort udvalg af Blu-Ray-, DVD- og videoafspillere. Hos os er der ingen grund til at gå på kompromis med hardware, da vi kan tilbyde produkter fra de bedste mærker og altid til rigtig gode priser. Se nærmere på vores store udvalg af Blu-Ray, DVD og video udstyr her på siden og find en afspiller, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Blu-Ray, DVD og video FAQ

Hvad er forskellen på Blu-Ray og DVD?

Blu-Ray-diske har en højere kapacitet og kan dermed indeholde mere data end DVD'er. En Blu-Ray-afspiller har også en højere opløsning end en DVD-afspiller, hvilket giver bedre billed- og lydkvalitet.

Kan jeg afspille Blu-Ray og DVD på samme afspiller?

Ja, mange Blu-Ray-afspillere kan også afspille DVD'er. Det er vigtigt at tjekke, om din afspiller understøtter begge formater, før du køber den.

Hvad er fordelene ved at købe en Blu-Ray-afspiller i forhold til streaming?

Blu-Ray-afspillere giver en højere billed- og lydkvalitet end streaming. Du kan også eje og samle på fysiske diske og gemme dem i din samling. Streamingtjenester kan til enhver tid fjerne indhold, du har købt eller streamet, fra deres tjenester.

Kan jeg stadig købe DVD'er i dag?

Ja, der er stadig et stort udvalg af DVD'er tilgængelige i dag. Mange ældre film og tv-serier er kun tilgængelige på DVD. DVD'er er også en mere økonomisk valgmulighed i forhold til Blu-Ray.

Er Blu-Ray og DVD-regionale?

Ja, både Blu-Ray og DVD er regionale. Det betyder, at afspillere og diske fra forskellige regioner ikke kan afspilles sammen. Det er vigtigt at tjekke, om diskene passer til din afspiller og omvendt, før du køber dem.

Få det bedste af filmoplevelsen med Blu-Ray og DVD

At se en film eller tv-serie er en af de mest populære fritidsaktiviteter i Danmark. Med Blu-Ray og DVD kan du få en forbedret filmoplevelse i dit eget hjem.

Med en Blu-Ray-afspiller får du en højere opløsning end med en DVD-afspiller, hvilket giver en bedre billed- og lydkvalitet. Du kan nyde film og tv-serier med skarpe farver og færre pixelfejl. Det betyder, at du får en ægte biografoplevelse i dit eget hjem.

Blu-Ray og DVD giver dig også mulighed for at eje fysiske diske og opbygge en samling. Du kan se film og tv-serier, når du vil, og du behøver ikke bekymre dig om, om indholdet vil blive fjernet fra streamingtjenester. Det betyder, at du kan have en samling af dine foretrukne film og tv-serier for at dele med venner og familie.

DVD og Blu-Ray for budgetbevidste filmelskere

Hvis du vil have kvalitetsfilmoplevelser, men også vil spare penge, er DVD og Blu-Ray et perfekt valg.

DVD'er er en mere økonomisk løsning end Blu-Ray, og der er stadig et stort udvalg af film og tv-serier til rådighed. Hvis du vil købe en film eller tv-serie til en billigere pris, kan DVD'er være det bedste valg for dig.

Hvis du stadig vil have en højere billed- og lydkvalitet end med DVD'er, men stadig vil spare penge, kan Blu-Ray være den bedste løsning. Der er stadig en masse tilgængelige titler på Blu-Ray, og du kan stadig opbygge en samling af dine foretrukne film og tv-serier til en rimelig pris.