Leder du efter en DVD afspiller til bilen, hjemmet eller kontoret, er dette stedet for dig. Her på denne side kan du se vores udvalg af DVD afspillere, der kan fås til aldeles fordelagtige priser. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af de bedste medieafspillere, og dette sortiment er ingen undtagelse. Vi har både stationære og mobile DVD-afspillere, fra flere af markedets mest erfarne mærker og du vil sikkert også kunne finde det, du skal bruge. Se nærmere på vores udvalg af mobile og stationære DVD-afspillere nedenfor og find den, der matcher dine ønsker.

Resultater: 24
Resultater: 24


loader

Stort udvalg af de bedste DVD-afspillere på markedet

Tager du familien med på længere bilture eller mangler du bare en DVD-afspiller til hjemmet, bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg, her på siden. Vi har samlet en lang række pålidelige og brugervenlige DVD-afspillere, i både den billige og i den mere raffinerede ende.

Hos Føniks Computer gør vi vores bedste for at kunne forbedre vores kunders TV- og filmoplevelser og i den forbindelse er DVD-afspillere selvfølgelig ingen undtagelse. Vi fører modeller fra adskillige af branchens største og mest anerkendte fabrikanter, heriblandt både ASUS, Lenco, Panasonic, Samsung og Sony. Vil man have topkvalitet til en skarp pris, går man ikke galt i byen med disse mærker. I den mere avancerede ende kan du blandt andet finde mobile DVD-afspillere med drejeligt LCD display, USB indgang, indbygge stereo højtalere og indbygget genopladeligt batteri. Disse modeller egner sig perfekt til at få ro på bagsæderne i bilen og kan nemt sættes fast på forsædernes hovedstøtter. I den billige ende kan du få meget kompakte DVD-afspillere, der giver dig afspilning af flere forskellige diskformater og som nemt kan tilsluttes dit Hi-fi system. Dette er bare nogle få eksempler på de mange DVD-afspillere vi kan tilbyde og vi opdaterer selvfølgelig jævnligt vores udvalg med de nyeste, bedste modeller.

Vil du gøre din søgning lidt nemmere, hvis du for eksempel har særlige krav angående pris, kan du gøre din søgning meget nemmere ved hjælp af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du ikke blot vælge prisleje, men også din ønskede producent.