Mangler du et Corsair Virtuoso headset? Så er det her på denne side du finder det. De populære Corsair Virtuoso er perfekte til gaming, og med deres stilrige design og RGB lys, er det et yderst populært valg af headset. Her hos Føniks Computer er vi eksperter i gaming, og derfor er vi stolte forhandlere af Cordair Virtuoso. Du får altid de bedste gamer headsets her hos os, og til yderst skarpe priser. Er du til trådløs eller kablet headset, finder du det hele på siden her. Vi tilbyder altid fri fragt med GLS, hurtig levering og 2 års garanti ved producenten. 

Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Corsair virtuoso - det perfekte headset til gaming

Corsair Virtuoso er et af de bedste headsets til gaming og audioproduktion på markedet. Det er designet til at levere enestående lydkvalitet til både gaming og lydproduktion. Det leveres med 50mm neodymium-drivere, der leverer klare og detaljerede lyd, samt en omfattende lydsignatur. Det har også et indbygget omni-directional mikrofon, der leverer optimal lydoptagelse.

Headsettet er udstyret med et unikt design, der omfatter et stilfuldt aluminiumsframe, der er let og komfortabelt at bære, samt et stilfuldt ørekopper, der er lavet af blødt memory foam for at sikre komfort. Den leveres også med RGB-belysning, som giver en smuk og unik tilføjelse til dit gaming setup.

Virtuoso headsettet fra Corsair kommer i flere variationer. Deres mest overordnet modeller er Virtuoso og Virtuoso SE. Der er ikke de store ændringer ift. headsættet og drivere. Men der er æstetiske forskelle i at SE modellen kommer med aluminiumsbeklædte ørekopper og en high Fidelity mikrofon. 

Hvad kan Corsair Virtuoso? 

Headsettet er også fuldt kompatibelt med PC, Mac, Playstation 4, Xbox One og andre konsoller. Det leveres også med en afbryder af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at skifte mellem lyd og chat på få sekunder. Det kommer også med en afbryder til lydstyrke og mikrofon, samt en 7,1-surroundlyd-afbryder, der giver dig mulighed for at få klar surroundlyd.

Derudover er det værd at bemærke, at Corsair Virtuoso er et af de bedste gaming-headsets på markedet. Det er designet til at levere høj kvalitet lyd til gaming og lydproduktion. Det er let og komfortabelt at bære, og det leveres med mange praktiske funktioner, der gør det nemmere at bruge. Alt i alt er det et fremragende headset, der vil give dig enestående lydoplevelser.

Vælg mellem kablet headset og trådløst headset

Kablet headset og trådløse headset er to forskellige typer headset, som du kan vælge imellem. Et kablet headset har en ledning, som forbindes til din computer – dette gør det nemmere at bruge og mindre udsat for afbrydelser eller dropouts. 

Trådløse headset bruger Bluetooth eller andre trådløse teknologier til at forbinde til din enhed, hvilket gør det mere bekvemt og fleksibelt at bruge, men det kan også være mere udsat for afbrydelser, hvis du mister forbindelse. 

Når du skal vælge mellem de to headset-typer, skal du vurdere den type enhed, du skal bruge det til, og hvordan du planlægger at bruge det. Kablet headset er bedre til enheder, der ikke har trådløs forbindelse, mens trådløse headset er bedst til enheder, der har trådløs forbindelse. Hvis du bruger headsettet til gaming, skal du overveje, om du har brug for en lav latenstid, som trådløse headset ofte har. Du bør også overveje komfort, støjreduktion, batteritid og pris.

Du kan vælge mellem flere forskellige Corsair virtuoso headsets her hos Føniks Computer, og alle modellerne er topkvalitet. Du får derfor et perfekt gamer headset til yderst skarpe priser. 

Corsair Virtuoso RGB 

Corsair Virtuoso headset er et af de første gaming headset, der giver dig mulighed for at nyde et RBG lys i høj kvalitet. RBG-lyset er designet til at give et intenst og fyldigt lys og skabe en unik gaming-oplevelse. Lyset er placeret omkring ørepuderne og kan indstilles med fire forskellige farver og et udvalg af effekter. Dette gør, at du kan personliggøre din gaming-oplevelse, så den passer til deres præferencer. RBG-lyset er godt isoleret, så det ikke generer brugerens ører, og det er også langsomt blinkende for at minimere risikoen for øjenbelastning. 

Lyset er også kompatibelt med CUE-softwaren, som gør det muligt for brugeren at justere RBG-lyset på deres headset. Alt i alt gør det RBG-lys i Corsair Virtuoso headset en unik og innovativ måde at personliggøre din gaming-oplevelse på.