minecraft


Minecraft er et af de mest populære computerspil verden over, hvor flere millioner, især unge, spiller det ugentligt med deres venner. Det er et sandkassespil, hvor du kan bygge og udforske uendelige verdener. Hvor du ikke kun kan bygge verdener, du kan også udforske dem og de monstre der lever deri. Du vælger helt selv den måde hvorpå du spiller Minecraft, hvor du kan vælge at spille det som kun et byggespil, som landmand der passer dine dyr, som eventyrer der leder efter diamanter og kæmper mod monstre. Det hele er op til dig, idet Minecraft er et sandkassespil. Du kan leve dig ind i det immersive Minecraft univers, hvor du ikke kun er spil men også et hav af forskelligt legetøj - du kan blandt andet finde LEGO Minecraft her hos os. Se vores fantastiske udvalg af Minecraft forneden.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Spil spillet der startede det hele

Du kan finde Minecraft her hos Føniks Computer. Vi tilbyder spillet til flere forskellige spillekonsoller og til computer, så uanset hvor du spiller dine videospil, så har du muligheden for at spille Minecraft. Er du interesseret i at lave dine egne byer, bygge realistiske landmærker eller andet, så er Minecraft et fantastisk værktøj til at udforske og udfordre dine kreative evner - det er, som altid, kun din fantasi der sætter grænser ved hvad du kan gøre i Minecraft. 

Med Minecraft har du muligheden for at udleve dine vildeste fantasier, hvor du kan bygge de vildeste bygninger men du kan også udforske verdenen og finde mineraler som kan skabe møbler og objekter udover det sædvanlige. Er du interesseret i at lave en hel landsby, med dyr og det hele, har du muligheden for at finde alle dine favorit dyr i Minecraft hvor du kan fange dem og sætte dem i din landsby. 

Hvis du vil udleve din fantasi med vennerne, så har du også muligheden for at gå på fantastiske eventyr, hvor i sammen skal kæmpe mod fjendtlige monstre, træde ind i andre dimensioner, og meget andet. Minecraft med venner giver spillet noget ekstra, hvor du virkelig kan have sjov i flere timer. Med private servere, som du deler med dine venner, kan du helt bestemme hvordan din Minecraft verden skal være - det er fantastisk! 

Se vores udvalg af Minecraft til både computer og konsol lige her. 

Udforsk det fantastiske Minecraft univers med LEGO 

Er du også helt vild med LEGO og synes du det ville være fedt at kunne bygge velkendte Minecraft landmærker, objekter og monstre, så er LEGO Minecraft det helt rette til dig. Her har du muligheden for at bygge alt du kan forestille og som du kender det fra Minecraft. Er du helt vild med bestemte dyr eller karakterer, så har du muligheden for at bygge dem ud af LEGO og have dem stående på din reol. Vil du bygge en hel Minecraft landsby, så har du også muligheden med dette, da du kan bygge flere velkendte steder hvor du finder portaler, bytte steder med landsbybeboere, miner, og så meget andet. 

LEGO Minecraft giver dig uendelige muligheder for at bygge velkendte Minecraft karakterer og steder, hvor du både kan lege med din LEGO efter eller have det stående til pynt, som et samlerobjekt. 

Minecraft underholdning for hele familien 

Vil du have underholdning for hele familien, hvor det ikke kun er LEGO, så har du også muligheden for at finde flere fantastiske brætspil der har dine favorit Minecraft karakterer på dem. Du finder brætspil, og andre spil, fra flere større og kendte mærker, så du altid kan regne med den fantastiske kvalitet som du kender fra mærkerne. Vil du have underholdning i flere timer, hvor børnene kan nikke genkendende til flere karakterer, så bør du kigge vores udvalg igennem. 

Det er ikke kun sjov og underholdning, man kan lege med, som vi har med Minecraft. Du kan også finde produkter du kan have i hjemmet der skaber hygge og underholdning for alle. Det er blandt andet muligt at finde Minecraft lamper, der lyser dit hjem op, og som passer perfekt ind på værelset af dig der elsker alt der hedder Minecraft. 

Har du spørgsmål til vores Minecraft udvalg? 

Er du interesseret i et af vores mange Minecraft produkter, men har spørgsmål til deres specifikationer, forsendelse eller andet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundesupport. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden, hvor du kan kontakte os i vores åbningstider på mail, telefon og chat her på siden. Vi ser frem til at rådgive dig med dit køb af Minecraft. 

Ofte stillede spørgsmål

Er Minecraft et godt spil for børn? 

Minecraft er et fantastisk spil for børn, men det kan også spilles af voksne. Det er et underholdende spil for alle aldre.

Hvor kan man spille Minecraft henne? 

Du kan spille Minecraft på alle dine favorit platforme. Du kan blandt andet spille det på din Nintendo Switch som du kan købe hos Føniks Computer.