star wars

Star Wars er nok en af de største film franchises i hele verden, den er så velkendt at selv dem der ikke har set den, kender flere af karaktererne og referencer til filmene alligevel. Film-serien som er skabt af George Lucas har sidenhen dens første udgivelse inspireret til både flere film, TV-serier, animationsserier, computerspil, legetøj og meget mere. Hvad end du kan tænke på, så kan du højst sandsynligt også finde det som Star Wars inspireret. Star Wars er derfor en ren og skær klassiker og vi har derfor også både computerspil, LEGO sæt og meget mere omhandlende Star Wars lige her på siden. Er du interesseret i Star Wars så kan du finde alt det vi har lige her på siden.

Resultater: 63
Resultater: 63


loader

Udforsk Star Wars universet med de forskellige spil 

Hvis du også er helt vild med Star Wars og dens univers, så vil du helt sikkert også kunne lide de forskellige spil der finder sted i det spændende univers. Du finder flere forskellige Star Wars spil til både konsol og computer hos Føniks Computer, hvor du spiller som forskellige karakterer i de diverse spil, hvor du helt selv kan vælge hvilket spil der bedst passer til dine interesser og ønsker. 

Du kan finde flere LEGO Star Wars spil, hvor universet og karaktererne er lavet af LEGO byggeklodser, hvilket gør disse spil ideelle for den yngre generation af spillere. De er meget børnevenlige, så både børn og unge kan have det sjovt når de spiller dem. Spillene har de velkendte Star Wars karakterer i dem, hvor du kan kæmpe sammen med Jedi ridderne mod de onde Siths. Med LEGO Star Wars spillene har du sjov underholdning i timevis.

Er du interesseret i fart over feltet, hvor det godt må blive lidt blodigt og det handler om overlevelse, så kan du også finde flere spil til blandt andet de nyeste konsoller, hvor du skal kæmpe mod Siths i forskellige roller - enten som blandt andet Jedi eller pilot. Du kan finde spil der tager sted i de velkendte begivenheder du kender fra film og serier, men du kan også finde flere helt originale historier i spillene, så det er som et helt nyt Star Wars eventyr. 

Underholdning for hele familien med LEGO Star Wars

Hvis du vil have andre måder at leve dig ind i Star Wars universet på, så kan LEGO figurer være den perfekte måde at gøre det på. Med LEGO Star Wars finder du alle de velkendte og klassiske figurer, som du kender fra filmene og serierne, som LEGO figurer. Det er ikke kun karaktererne du finder som LEGO, du kan også bygge både velkendte steder, våben og fly som du så enten kan lege med eller have stående som dekoration. 

LEGO Star Wars giver mange muligheder for timevis af underholdning for hele familien, idet selv de helt yngste kan være med til at bygge mange af de forskellige LEGO sæt man kan finde med Star Wars. Du kan finde forskellige sæt, så du også kan være sikker på at finde nogle der er alderssvarende men som også er spændende i forhold til dine og dine børns interesser. Der er LEGO sæt helt fra de ældste film til de nyeste serier som du kan se på Disney+, der er derfor rigeligt at vælge imellem uanset hvilke Star Wars præferencer du har.

Star Wars legetøj og samlerobjekter

Skal du have tilføjet lidt mere til din private samling derhjemme, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af både Star Wars legetøj og samlerobjekter. Her finder du karakterer og figurer fra de populære TV-serier du kender fra Disney+. Hvor du blandt andet kan finde figurer, der kan bruges som samlerobjekter, af The Child og andre nye og spændende karakterer. 

Er du interesseret i at udstille de seje hjelme som fjenderne har, i dit hjem, så kan du selvfølgelig også dette. Vi har flere forskellige hjelme hvor du blandt andet kan finde de velkendte hjelme som Stormtroopers har på i filmene og spillene. De er ofte elektroniske, hvilket betyder at du kan opleve at de kan flere avancerede ting end almindeligvis, hvor de blandt andet kan lyse op eller komme med velkendte citater.