Resultater: 4489
Resultater: 4489


loader

Føniks Computer byder på et stærkt udvalg af RAM inden for alt

På udkig efter hukommelse til din bærbar, printer eller netværk? Uanset hvad du mangler RAM til, så har du hos Føniks Computer et omfattende udvalg at vælge imellem. Vi har for eksempel RAM til bærbar, netværk, PC, printer og server, fra en lang række af branchens bedste og mest populære producenter, heriblandt Kingston og Corsair, der om nogen forstår sig på kvalitet.

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores sortiment, er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Og ellers kan du se nærmere på vores store udvalg for at finde lige den model, du står og mangler, til en rigtig god pris.

Er du på udkig efter andet RAM?

Er du på udkig efter bestemt RAM til din computer inden for bestemte mærker eller måske en bestemt generation af RAM, så kan du altid finde et stærkt udvalg online hos Føniks Computer. Vi har samlet flere generationer af DDR lige fra de helt ældre modeller til de nyeste modeller af DDR5! Du kan derfor roligt vælge mellem alt fra DDR2 til DDR3 til DDR4, så du kan opgradere din computer eller bærbar helt efter eget ønske! Under de fleste af vores kategorier for RAM finder du både DIMM men også SO DIMM, så du mere specifikt kan vælge hvilken du er interesseret i. Det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det helt rette DRAM til dine behov.

Foretrækker du et bestemt mærke af RAM? 

Hvis valget af RAM kommer an på selve mærket, så kan du vide dig sikker på at vi har de bedste mærker på markedet lige her i vores sortiment og du finder for eksempel de populære producenter Corsair, G.Skill, Gigabyte, Kingston og Team Group der alle byder på hukommelse til computere i ypperste kvalitet!