Resultater: 23
Resultater: 23


loader

PNY RAM – få gang i din PC

Hvis du skal bygge en ny PC fra bunden, eller hvis du gerne vil opgradere den gamle, så er der megen hardware, det er vigtigt at se på. Skal du game eller arbejde med krævende programmer, så er det især vigtigt at sørge for, at du har nok RAM at gøre med.

Al hukkommelse til din computer er dog ikke skabt lige. Der er forskel på specifikationerne, og nogle producenter laver bare bedre produkter end andre. Derfor er det altid en god ide at se på PNY RAM, hvis du virkelig vil have effektivitet og drøn i din maskine.

PNY RAM er kvalitet og høj ydeevne i en anden klasse. Med moderne teknologi og en sans for detalje går de stolt op i, at du får et produkt, du bliver et hundrede procent glad for. PNY RAM er derfor noget for alle, der har en computer, de vil forbedre.

Bredt udvalg til alle behov

Her hos Føniks har vi et stort udvalg af PNY RAM, så du med stor sikkerhed kan finde lige det, du går og har brug for. Ud over at have et bredt udvalg, så byder vi også på PNY RAM til forskellige behov, så der er noget, der passer til hvem som helst.

Vi har masser af fede modeller, der med høj ydeevne og RGB-belysning er helt perfekte til gameren, der gerne vil have en virkelig fed PC. På samme vis har vi PNY value RAM, der også kan bruges til gaming, men især er oplagte i office PC'er og workstations.

Vælg de helt rigtige PNY RAM

Når du kigger dig om efter nye PNY RAM, så er der et par overvejelser, du helt klart bør gøre dig. For hvis du skal være helt tilfreds, så skal du også have fat i et produkt, der matcher dine behov til perfektion. Vi foreslår derfor, at du holder øje med:

  • Kapacitet
  • Hastighed
  • Kompatibilitet

Kapacitet

Det er mest normalt at have PNY RAM med 8, 16 eller 32 GB i din computer, men i specielle tilfælde kan det selvfølgelig være, at man har brug for mere. Det vigtigste er dog, at du vælger en mængde, der matcher det du skal bruge.

For det meste vil vi foreslå 16 GB PNY RAM, men en standard office PC kan ofte sagtens klare sig med 8 GB. Til gaming og programmer med høje systemkrav er 16-32 GB dog det klart bedste valg.

Hastighed

Det er ikke sikkert, at hastigheden på dine PNY RAM gør den store forskel for dig. Skal du bruge dem til gaming, især med spil, der kræver meget af din CPU, så er hurtigere PNY RAM dog et godt valg. Hastigheden er målt i MHz, hvor højere MHz er lig med hurtigere RAM.

Kompatibilitet

De PNY RAM du investerer i, skal være kompatible med dit bundkort, for ellers kan du slet ikke tilslutte dem. PNY RAM vil indikerer, hvilken generation de tilhører – DDR3, DDR4 eller DDR5 – og i motherboardets specifikationer kan du læse, hvilken generation det er kompatibelt med.

Det handler altså om enten at finde PNY RAM, der er kompatible med dit nuværende bundkort, og ellers er der altid mulighed for, at du kan se på vores udvalg af motherboards. Hele systemet i din PC skal trods alt helst spille sammen.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til PNY RAM? Hvad enten det handler om, hvad der er et godt valg til dig, hvorvidt de er kompatible med et bestemt bundkort eller måske noget helt andet, så vil vi med glæde hjælpe dig i den rigtige retning.

Alt du behøver at gøre, er at sende os en mail eller at skrive til os i chatten på siden. Ellers kan du altid ringe til os indenfor vores åbningstider, så tager vi gerne en snak med dig.