Er du på udkig efter nyt RAM til din computer? Så er du kommet til det helt rette sted da vi her hos Føniks Computer har et stort udvalg af forskellig Corsair RAM i priser i hver ende af prisskalaen. Derfor kan du også investere i kvalitets RAM uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Skal du have opgraderet din computers RAM med nyt - så kan du finde flere af de nyeste DDR generation af Corsair RAM, hvor du kan finde et hav af forskellige modeller der passer til din computers hardware. Kig endelig vores udvalg igennem forneden, for at finde dit nye Corsair RAM.

Resultater: 449
Resultater: 449


loader

Corsair RGB RAM close-up billede.

Stort udvalg af Corsair RAM hos Føniks Computer

Corsair RAM er et af de mest populære systemer på markedet, og det er ikke uden grund. Det er den amerikanske producent Corsair der har specialiseret sig i at udvikle komponenter til hardware og software, heriblandt RAM, der har fokuseret på at være innovative når det kommer til alt der har med computere og elektronik at gøre. Corsair RAM er produceret til at levere høj hastighed til din computer, uanset om du vælger en ny eller ældre generation af DDR, så kan du altid forvente din computers korttidshukommelse til at være hurtig og effektiv. Med Corsair RAM har du muligheden for at din computer kan håndtere store mængder data og grafiske opgaver gennem dine mest kraftfulde programmer, når du blandt andet bruger foto- og videoredigeringsprogrammer der kræver høj kapacitet i din computers hukommelse. 

Med Corsair RAM har du muligheden for at gøre din computers hukommelse endnu hurtigere med forskellige funktioner som blandt andet overclocking. Her har du muligheden for at gøre din computer endnu hurtigere, med en, forhåbentlig, lavere latenstid og med en højere effektivitet når det kommer til din computers korttidshukommelse. Det er designet til at optimere din computers hastighed og ydeevne, ved at udnytte det fulde udbytte af din Corsair RAM, så du kan udføre komplekse og tunge opgaver endnu mere hurtigt og effektivt. Selvom overclocking er en mulighed med RAM, er det altid godt at undersøge helt præcist hvilke konsekvenser dette kan have for din computers hardware i det lange løb, da dette kan have betydning for levetiden af eventuelt hardware.

Corsair RAM er designet til at optimere strømforbruget, når du bruger din RAM, hvilket betyder at i forhold til nogle andre RAM på markedet, så skulle det bruge mindre i strøm. Dette er især optimalt når man tænker på sparetiderne som vi har, da den installerede Corsair RAM ikke bruger unødvendig strøm, når den er i brug. Dette kan være en stor fordel, da det ikke kun hjælper med at spare penge på elregningen, men det gør også computeren mere energieffektiv.

Corsair RAM kommer med en bred vifte af kompatibilitets muligheder, så det kan arbejde med næsten alle typer af computere og hardware. Det er også kompatibelt med de mest populære operativsystemer, såsom Windows, Mac OSX, Linux og andre typer af operativsystemer. Dette er optimalt hvis du har bestemte præferencer for hvad du foretrækker at bruge, når det kommer til blandt andet hardware, da du kan vælge de producenter du normalt foretrækker inden for blandt andet bundkort, grafikkort og andet hardware.

Når du skal vælge det rette RAM til din computer, så kan du vide dig sikker når du køber Corsair RAM da det er så populært blandt rigtige mange hardware entusiaster - så skal du bygge din egen computer, så er du i sikre hænder med et RAM fra Corsair. Du kan forvente maksimal ydeevne, sikkerhed, og fantastisk hastighed når du installerer Corsair RAM i din computer. Din computers hukommelse vil være udover det sædvanlige og når du investerer i et Corsair RAM af nyere generation, blandt andet Corsair RAM DDR5, så kan du også vide dig sikker på at det er endnu hurtigere end tidligere generationer. Du finder et stort udvalg af forskellige RAM, heriblandt Corsair RAM, hos Føniks Computer og du kan altid finde lige præcis den type du foretrækker - og til en fantastisk pris - når du handler hos os.

Corsair RGB RAM close-up billede.

De nyeste DDR SDRAM

Du kan vælge mellem flere forskellige generationer af DDR SDRAM hos Føniks Computer, hvor du kan finde nogle af de helt nyeste generationer som DDR5. Er du interesseret i at din computer skal køre endnu hurtigere mens din RAM bruger mindre strøm, kan de nyeste generationer som blandt andet DDR4 og DDR5 give dig dette. Vi sørger hele tiden for at være på forkanten med det nyeste teknologi og du kan derfor også finde de fleste generationer af DDR SDRAM her hos os. Du kan se vores udvalg igennem for at finde den generation af DDR du er interesseret i til din computer eller bærbar.

DIMM vs SO DIMM

Med Corsair RAM kan du finde både DIMM (Dual Inline Memory Module) og SO DIMM (Small Outline Dual Inline Memory Module) i vores udvalg. Er du interesseret i at udvide din RAM eller udskifte den på din stationære computer, så kan du selvfølgelig finde flere RAM i DIMM formater. Men er du interesseret i at udvide, eller udskifte, din RAM på din bærbar computer så kan du også finde Corsair RAM i SO DIMM format. I modsætning til DIMM, så er SO DIMM mindre i størrelsen, og bruges derfor også i bærbare enheder. 

Du kan søge efter de forskellige formater på højre side af vores hjemmeside, hvor du kan specificere om du søger efter Corsair RAM i DIMM eller SO DIMM.

Skal du bygge din egen computer?

Er du interesseret i at bygge din egen computer, så ved du også at du helt sikkert skal bruge noget ordentligt kvalitets RAM, og dette finder du med Corsair RAM. Du kan finde forskellige modeller af Corsair RAM i vores udvalg, hvor du kan vælge den der passer bedst til din computer. Skal du bygge en gamer computer? Så kan du blandt andet finde den nyeste generation af DDR5 DIMM med på 64GB og med en hastighed på 5200 MHz. Her kan du være sikker på at du har muligheden for virkelig at gå all in, når du starter og kører kraftfulde programmer hvor det kræver at din computer skal have en god korttidshukommelse.

Du kan finde flere forskellige Corsair RAM af forskellige generationer, størrelser og typer, så du kan være sikker på at finde RAM der passer til dine ønsker og dit computers specifikke hardware. 

Vil du ikke bygge din egen computer, men vil gerne kunne styre hvilket hardware, inklusiv RAM, der skal være i den? Så kan du eventuelt kigge vores udvalg af konfigurerbare computere ud. Her kan du finde forskellige udvalg af konfigurerbare computere, hvor du kan specificere hvilket hardware du er interesseret i og hvor du kan vælge hardware baseret på dit budget. Du vælger hardware og så bygger vi din computer for dig. Det er nemt og praktisk for dig der vil have specifik Corsair RAM i din nye computer, men som ikke har lyst til selv at bygge din nye computer. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af Corsair RAM?

Er du interesseret i en af vores mange Corsair RAM, men har nogle spørgsmål i forhold til specifikationer, hvilke andre hardware komponenter den er kompatibel med eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeserviceafdeling. Du kan kontakte os i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på mail, telefon eller chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.