Team Group er en anerkendt producent af forskellige modeller af RAM. Du finder derfor flere forskellige modeller af Team Group RAM af både nye og ældre generationer her hos Føniks Computer - du kan dog, med enhver generation og model, forvente den samme fantastiske kvalitet som du kender fra Team Group. Hvis du leder efter ny RAM til din computer, så skal du endelig tage et kig i vores udvalg af Team Group RAM hvor du finder RAM til både almindelige office computere og til gamer computere. Du finder dem også i forskellige prisklasser, så uanset hvilket budget du er i, så kan du være sikker på at finde et fantastisk udvalg af Team Group RAM lige her på siden.

Resultater: 102
Resultater: 102


loader

Stort udvalg af Team Group RAM hos Føniks Computer

Team Group RAM er et innovativt og anerkendt mærke inden for RAM, hvor du finder flere af deres deres RAM lige her hos Føniks Computer. Team Group har formået at fremstille højkvalitets RAM-moduler til en bred vifte af computere. Hvor du, som altid, kan forvente topkvalitet ned til selv de mindste detaljer af produktet. Team Group RAM anvender den nyeste teknologi og du kan derfor forvente en hurtig og effekt RAM fra Team Group. De sørger hele tiden for at udvikle på deres produkter og vi sørger for at have de nyeste RAM på lager, så du altid kan finde de nyeste og bedste RAM på markedet - og til nogle virkelige formidable priser. 

Team Group RAM tilbyder et væld af muligheder for alle typer af computere, herunder gaming, professionelle og office computere. Har du brug for hurtig ydeevne, større hastighed, og endnu mere stabilitet, så kan du forvente alt dette fra Team Group RAM. Du kommer til at køre dine programmer og applikationer endnu hurtigere end før, især hvis du benytter dig af DDR5 eller en af de andre nyere RAM, hvor du altid kan starte og køre dine programmer hurtigt. Team Group har høje standarder for miljøbeskyttelse og produktsikkerhed, hvilket også er tydeligt i kvaliteten af produktet, hvor innovation er fremgående. Da deres RAM er af høj kvalitet, kan Team Group give dig positive resultater på lang sigt da du kan være sikker på at du har muligheden for at have din Team Group RAM installeret i din computer i en lang periode, uden at du skal udskifte den. Team Group RAM har også en bred kompatibilitet, der gør det muligt for dem at fungere godt sammen med en række forskellige hardware, hvilket gør at du har muligheden for at bygge din computer i nemhed, da du let kan vælge de helt rette komponenter uden at gå på kompromis. Hvis du nogensinde er i tvivl om hvilket hardware der passer sammen, så kan du, som altid, kontakte Føniks Computers kundeservice hvis du har spørgsmål. 

Team Group RAM er kompromisløs i kvalitet og det er den ekstraordinære ydeevne, der har gjort dem til et populært valg inden for RAM-teknologi. Team Group tilbyder en bred vifte af produkter fra den avancerede ende til en mere budgetvenlig ende, hvor du altid kan finde RAM der passer til dine ønsker, behov og budget. Team Group er et anerkendt mærke og en af de mest pålidelige RAM-producenter på markedet. Team Group tilbyder flere forskellige typer af RAM-teknologi, der omfatter DDR SDRAM (Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory), DDR2 SDRAM, DDR3 SDRAM, DDR4 SDRAM, og andre typer hukommelse. Du kan finde de nyeste generationer af DDR RAM her hos Føniks Computer, så du altid kan være sikker på at have den hurtigste og bedste RAM på markedet.

Du finder et stort udvalg af Team Group RAM - og andre RAM - hos Føniks Computer, hvor du altid kan forvente høj kvalitet og fantastisk gode priser på vores udvalg af RAM.

Byg din egen computer med Team Group RAM

At bygge ens egen computer kan virke skræmmende, især når man lige går i gang, men det behøver det ikke at være. Ved at følge disse trin kan du let bygge din egen computer med Team Group RAM. 

Første trin er at vælge et bundkort. Dette er den største komponent i et system, og det er derfor vigtigt at vælge det rigtige. Bundkortet skal være kompatibelt med Team Group RAM, så det er vigtigt at tjekke, at det er kompatibelt i specifikationerne. Du kan eventuelt også kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl. Når dette er gjort, skal du vælge et kabinet. Dette er det næste trin i processen. Vælg et kabinet, der passer til bundkortet og dine behov.

Når disse to trin er gennemført, skal du vælge RAM. Team Group RAM er et godt valg, da det er kompatibelt med de fleste bundkort og kabinetter. Du finder RAM der er beregnet til blandt andet professionelle, gamere og til almindelige computerbrugere. RAM har flere forskellige muligheder, så det er vigtigt at vælge den type, der passer til det system, du bygger. Når RAM er valgt, skal du vælge en processor. Denne komponent er afgørende for systemets ydeevne, så det er vigtigt at vælge en processor, der passer til dine behov.

Processoren skal være kompatibel med RAM og bundkortet. Når processoren er valgt, skal du vælge en harddisk. Harddisken er ansvarlig for datalagring, så dette er et vigtigt trin. Der er flere typer harddiske, så det er vigtigt at vælge den rigtige type, der passer til dine behov.

Når harddisken er valgt, skal du vælge et lyd- og grafikkort. Grafikkortet er ansvarlig for at producere skærmbilleder, mens lydkortet er ansvarlig for lyden. Det er vigtigt at vælge de kort, der passer til dine ønsker i forhold til hvad du forventer at bruge din computer til. Skal du blandt andet bruge din computer til gaming, kan et ordentligt og kraftfuld grafikkort være det oplagte valg. Så skal du vælge en strømforsyning. Dette er en af ​​de vigtigste komponenter i et system, så det er vigtigt at vælge den rigtige. Strømforsyningen skal være kompatibel med bundkortet og de andre komponenter. Så du har muligheden for at kunne holde din computer tændt. 

Når du har bestemt strømforsyningen, er det sidste trin at montere komponenterne. Dette er det mest tekniske trin, og det er derfor vigtigt at følge alle instruktionerne omhyggeligt. Fjern forsigtigt de gamle dele og følg instruktionerne for at installere de nye. Når alle komponenter er monteret, skal du installere operativsystemet. Dette er det sidste trin, og det vil køre systemet. Du bør vælge det operativsystem du foretrækker, hvor du blandt andet kan vælge det populære Windows operativsystem. 

Det er alt. Nu har du bygget din egen computer med Team Group RAM. Det er et spændende og tilfredsstillende projekt, og det vil give dig en masse viden og erfaring med hardware. Det kan også spare dig for penge, når du har brug for at opgradere dit system senere.

Er du interesseret i en ny computer, men vil du ikke selv bygge den, så kan du også se vores konfigurerbare PC'er igennem, hvor du helt selv kan vælge hvilke hardware du gerne vil have i din computer - men vi, hos Føniks Computer, bygger den for dig. Dette er et oplagt valg for dig der vil have en ny computer, men ikke selv vil bygge den. 

Er du på udkig efter bestemt RAM? 

Er du på udkig efter bestemt RAM til din computer inden for bestemte mærker eller måske en bestemt generation af RAM, så kan du altid finde et stærkt udvalg online hos Føniks Computer. Vi har samlet flere generationer af DDR lige fra de helt ældre modeller til de nyeste modeller af DDR5! Du kan derfor roligt vælge mellem alt fra DDR2 til DDR3 til DDR4, så du kan opgradere din computer eller bærbar helt efter eget ønske! Under de fleste af vores kategorier for RAM finder du både DIMM men også SO DIMM, så du mere specifikt kan vælge hvilken du er interesseret i. Det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det helt rette DRAM til dine behov.

Foretrækker du et bestemt mærke af RAM? 

Hvis valget af RAM kommer an på selve mærket, så kan du vide dig sikker på at vi har de bedste mærker på markedet lige her i vores sortiment og du finder for eksempel de populære producenter Corsair, G.Skill, Gigabyte, Kingston og Team Group der alle byder på hukommelse til computere i ypperste kvalitet! 

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge Team Group RAM til gaming computere?

Ja, Team Group RAM fungerer optimalt til gaming computere. Du kan blandt andet finde dem med mindst 32GB og 6400MHz. 

Hvilke generationer af Team Group RAM findes der?

Du kan finde DDR3, DDR4 og DDR5 når det kommer til Team Group RAM. 

Er Team Group RAM budgetvenlige?

Ja, det vil vi mene. Du kan finde RAM fra Team Group i mange forskellige prisklasser uanset dit personlige budget. 

Har du andre spørgsmål om vores Team Group RAM?

Er du interesseret i vores udvalg af Team Group RAM, men har nogle spørgsmål der ikke blev besvaret i vores Ofte Stillede Spørgsmål sektion, så er du mere end velkommen til at tage personlig kontakt til Føniks Computers dygtige kundeserviceafdeling. 

Her kan du få vejledning om vores Team Group RAM, de forskellige generationers kunnen, specifikationer og hvad du gerne måtte vide. Du kan kontakte vores kundeserviceafdeling i vores åbningstid på mail, telefon eller chat. Vi ser frem til at være dig behjælpelig.