Har du eller din arbejdsplads brug for at kunne gemme og lagre en helt masse data og filer, samtidig med at I skal have adgang til det fra jeres eget netværk, eller ligefrem adgang til det online, så skal i bruge en NAS (Network Attached Storage) server. Synology NAS servere er nogle af de bedste på markedet, når det kommer til netværkslagring og deling af data imellem enheder og brugere. Du kan få en eller flere Synology NAS servere til en god pris her hos Føniks Computer, og med filteret til højre på siden, kan du selv søge efter lige de indstillinger, du har behov for. Synology NAS servere er hurtige og effektive, og med deres intuitive grænseflade har det aldrig været nemmere for jer, at opbevare og dele al den data I har brug for. Vi har mange forskellige Synology NAS servere her på siden, så ligegyldigt om I har behov for meget eller lidt plads derpå, så skal vi nok kunne finde en eller flere modeller, der passer perfekt til jeres behov.

Resultater: 45
Resultater: 45


loader

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange spørgsmål, der går igen, når det kommer til Synology NAS. Derfor bestræber vi os på at gøre det nemt for dig, at finde svaret på de gængse spørgsmål. Vi har her samlet de oftest spurgte spørgsmål om Synology NAS servere, så du forhåbentlige ikke behøver lede længe efter dem.

Hvad er Synology NAS?

Synology er et firma, der laver NAS (Network Attached Storage). Synology NAS er en serverenhed, hvor man kan lagre data og filer på. En eller flere folk kan herefter tilgå disse data, enten på et lokalt netværk eller over nettet. I en virksomhed eller lignende kan du dermed nemt og effektivt opbevare og dele filer imellem medarbejdere, uden at udenforkommende har adgang dertil.

Hvad koster en NAS?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Du kan få nogle billige modeller til under 1.000 kr, og du kan få nogle ekstremt avancerede modeller til op omkring 100.000 kr. Der er selvfølgelig en helt masse imellem de to ekstremer, og her hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af Synology NAS servere.

Hvilken NAS server skal man vælge?

Du skal selvfølgelig altid vælge en NAS server, der passer til dine behov. Vi foreslår dog især at se på en Synology NAS server, da disse er nogle af de klart bedste på markedet, samtidig med at de har et bredt udvalg af forskellige NAS servere, alt efter hvad dine behov er.

Hvad er en Synology NAS server?

En Synology NAS server er en avanceret netværksharddisk, der er designet til at give brugeren en central plads at lagre og dele data og filer på. NAS står for Network Attached Storage og refererer til, at disse enheder kan tilsluttes til dit lokale netværk og give adgang til dine data fra alle tilsluttede enheder. Det er altså især smart, hvis du har flere forskellige computere der på én gang skal have adgang til alle de samme data og filer – om det så er personlige enheder derhjemme, eller til en lang række PC'er på arbejdspladsen.

På mange måder kan man sige, at en Synology NAS server fungerer som en lille computer, da den har sin egen processor, hukommelse og opbevaring. Når du så tilslutter din Synology NAS server til dit lokale netværk, så kan den fungerer som en central server, hvor du kan lagre og dele filer, billeder, videoer og musik imellem alle enheden der har adgang til serveren.

Synology NAS – Den bedste Network Attached Storage på markedet

Synology NAS servere er kendt for deres kraftfulde ydeevne og pålidelighed. På grund af dette er de blevet en populær løsning til både private og professionelle brugere, der ønsker at dele og lagre data sikkert og effektivt. Synology NAS servere er en af de mest alsidige og pålidelige lagringsløsninger på markedet i dag. De kan bruges af alt og alle, og der er derfor modeller, der passer til hvem som helst. Det er ligegyldigt, om du har brug for Synology NAS derhjemme, så du sikkert kan kan opbevare dine filer, eller om du driver en virksomhed, der har brug for en central server til at lagre og dele vigtige data. Der er Synology NAS servere til alle og enhver, og du kan finde dem i det store udvalg her hos Føniks Computer!

Synology har en lang historie med at producere højkvalitets NAS servere. De er kendt for både at have avancerede funktioner, samtidig med at de er brugervenlige og nemme at have med at gøre. Dette er især fordi Synology NAS servere har en intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at oprette og administrere dit eget lagringsmiljø. Samtidig er det hurtigt og effektivt, så du ikke behøver at have bekymringer i forhold til serveren.

Med Synology NAS er det utroligt nemt både at gemme dine filer, men også at tilgå dem – både for dig og for alle andre, der skal have adgang til dem. Det er derfor især fordelagtigt til erhverv, hvor mange forskellige filer og data ofte skal deles imellem mange folk på én gang. Her gør en NAS server arbejdet utroligt meget nemmere for alle, hvilket i sidste ende øger produktiviteten gevaldigt. Hvis der er interesse i at købe Synology NAS servere til erhverv, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer.

Hvordan fungerer en Synology NAS server?

En Synology NAS server fungerer ved at tilslutte den til dit lokale netværk, og herefter skal du så konfigurere den via en brugergrænseflade. Når du har konfigureret din Synology NAS server, kan du oprette mapper og filer, og derefter dele dem med andre enheder på dit netværk. Det er altså utroligt nemt og ligetil, så der er ingen grund til at bekymre dig om, om det er noget du kan finde ud af. Synology NAS servere har desuden en række avancerede funktioner, der gør det muligt at oprette automatiske backup rutiner, overvåge enhedens sundhedstilstand og endda oprette din egen cloud-lagringsløsning. Det er altså ikke bare nemt og effektivt, det er også virkelig smart!