På disse sider finder du vores brede udvalg af server og arbejdsstation bundkort til konkurrencedygtige priser. Når du skal have skiftet server- eller arbejdsstationsbundkort, er det vigtigt at vælge et, der matcher dine behov og dit udstyr. Derfor har vi bestræbt os på at samle et så varieret udvalg som overhovedet muligt. Hos Føniks Computer fører vi desuden varianter fra flere anerkendte mærker så du får en høj produktkvalitet når du handler hos os. Se nærmere på vores omfattende produktudvalg af bundkort til server og arbejdsstationsbundkort på siderne her, og få fat i nøjagtig det du står og mangler.

Resultater: 349
Resultater: 349


loader

Server og arbejdsstation bundkort i alle prisklasser

Føniks Computer er din forhandler af server og arbejdsstation bundkort og vi ønsker naturligvis at kunne imødekomme ethvert behov. Derfor finder du hos os altid et varieret udvalg af server og arbejdsstation bundkort, lige fra de helt billige og til det mest avancerede modeller. Vi er desuden stolte af vores høje produktkvalitet, hvilket i høj grad skyldes at vi har samlet produkter fra branchens største mærker, som for eksempel ASUS og Intel.

Det er ikke altid lige nemt at finde det rette server / arbejdsstation bundkort. Derfor kan du med fordel benytte dig af vores søgefilter funktion til højre på siden, der giver dig mulighed for at gøre oversigten specifik i forhold til netop dine ønsker. Du kan blandt andet søge efter server og arbejdsstation bundkort fra særlige producenter, indsnævre prisleje, samt vælge formfaktor, understøttet RAM hastighed og meget mere.

Vores serviceteam står desuden klar til at hjælpe, skulle du være i tvivl om hvilken model der bedst passer til dine behov. Skriv til os via mail eller vores chatfunktion eller ring direkte til vores kundeservice – så bliver det ikke nemmere at finde det rette produkt!