Resultater: 325
Resultater: 325


loader

Stort udvalg af bundkort til AMD processorer

Det er ofte komponenter som grafikkort, CPU og harddisk, der tiltrækker mest opmærksomhed, når det kommer til at opgradere eller bygge en ny PC fra bunden af. Selve grundstenen for din nye computer er dog bundkortet. Det er nemlig bundkortets type (ATX, MicroATX, Mini-ITX etc.), der afgør, størrelsen på dit kabinet samt hvilke og hvor mange komponenter, du kan tilslutte. Samtidig er bundkortets processor-socket helt afgørende for, hvilken processor du kan anvende. På denne side finder du massevis af bundkort til AMD processorer – til en god pris og med gratis fragt. Så er du på udkig efter et AMD bundkort, er det bare med at kigge igennem udvalget herover. Alternativt kan du også læse videre og lære mere om bundkort til AMD CPU.

Et bundkort til AMD CPU lader dig tilslutte komponenter såsom RAM, grafikkort og processor, ligesom bundkortet styrer strømforsyningen og forbindelsen af komponenterne imellem. Som navnet indikerer, er disse bundkort kompatible med de kraftige processorer fra AMD. Amerikanske AMD er sammen med Intel de førende inden for produktionen af CPU'er til privatforbrugere, og de leverer slidstærke og effektive processorer i flere forskellige prisklasser. Med et bundkort til AMD processor har du derfor et solidt fundament, uanset om du bygger en prisvenlig arbejdscomputer eller et monster af en gamer PC.

Hvilke type AMD bundkort bør du vælge?

AMD står for Advanced Micro Devices og er en gigantisk multinational virksomhed. Deres CPU-serier som Ryzen 5 og Ryzen 7 er blandt de førende på markedet med tårnhøj clockfrekvens og flerkernet arkitektur. AMD har dog ikke opnået deres dominerende markedsposition ved udelukkende at producere CPU'er til de mest krævende forbrugere. Derfor kan et bundkort til AMD CPU understøtte en lang række processorer i flere forskellige prisklasser.

Når det kommer til at vælge et bundkort til AMD processor, er det afgørende, at kortets processor-socket understøtter din nuværende eller kommende processor. Her på siden kan du altid under det enkelte AMD bundkorts produktbeskrivelse se, hvilke CPU-generationer kortet er kompatibelt med. Her finder du også anden vigtig information, såsom den maksimale RAM-kapacitet, chipssættype, lagringsporte og meget andet.

Endelig kan du også se de fysiske dimensioner på det givne bundkort til AMD CPU. Vigtigt er i den forbindelse særligt typen af bundkort, også kendt som dets formfaktor. Her er tale om en række standardstørrelser for bundkort til AMD CPU'er og Intel for den sags skyld med. AMD bundkortets formfaktor har stor betydning for, hvilke komponenter du kan installere, og ikke mindst hvilke kabinetter, der er kompatible med bundkortet. De primære standarder er:  Mini-ITX – 17 x 17 cm, MicroATX – 24,4 x 24,4 cm og ATX – 30,5 x 24,4 cm.

Læg fundamentet for en kraftig gamer PC

Går du med planer om at bygge en gamer PC til de nyeste spil eller en kraftig arbejdscomputer, der skal kunne klare alle opgaver, du smider efter den? I den forbindelse kan en kraftig AMD processor som Ryzen 7, naturligvis kombineret med et kompatibelt AMD bundkort, være et fornuftigt sted at starte. De seneste AMD processorer er generelt blevet godt taget imod af anmelderne, men foretrækker du Intel, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af bundkort hertil hos Føniks Computer.

Når du vælger et bundkort til AMD CPU, er der flere forskellige parametre at overveje udover kompatibilitet med processor og kabinet. Det gælder for eksempel, hvor meget RAM som bundkortet skal kunne understøtte. Langt de fleste bundkort understøtter som minimum 64 GB RAM, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste i dag. Hvis du har store ambitioner for din PC i dag eller i fremtiden, bør du dog være opmærksom på begrænsningen. For langt de fleste, der ønsker at bygge en kraftig PC, vil et standard ATX bundkort til AMD processor være den rette løsning, da du her får alle de nødvendige udvidelsesporte og indgange. Andre faktorer, du kan overveje, er Wi-Fi-understøttelse – er dette nødvendigt eller kan du nøjes med Ethernet? Indgange - Har du behov for fremtidssikrede indgange som USB 3.2? Og, hvis det er tilfældet, hvor mange? Pris – Vil du spare lidt på bundkortet, eller er kun det bedste godt nok? Vi har hos Føniks Computer AMD bundkort i flere forskellige prisklasser.

Højt ydende og og prisvenlige bundkort til AMD processorer

Hos Føniks Computer er du altid i gode hænder, når du handler elektronik, og bundkort til AMD processorer er i den forbindelse ingen undtagelse. Vi har bestræbt os på at samle varianter fra de bedste producenter i branchen, heriblandt ASUS der står bag adskillige kendte serier af bundkort til AMD processorer. Vi ønsker naturligvis at kunne matche ethvert behov. Derfor forhandler vi blandt andet varianter til mange forskellige kabinettyper, som for eksempel ATX, micro-ATX, mini STX, mini ITX, m.fl. Du kan desuden både finde varianter i den helt billige ende, samt avancerede modeller til de mest krævende erhvervsopgaver, her på siderne.

Da vores sortiment løbende udvides og opdateres, vil der løbende foretages ændringer og udskiftninger i vores udvalg. Har du spørgsmål hertil, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores bundkort til AMD processor, er du altid velkommen til at kontakte os online eller på tlf. 70 60 60 64.