Resultater: 606
Resultater: 606


loader

Bundkort til Intel processor fra Føniks Computer

Skal du bruge et bundkort til Intel processorer og skal kvaliteten være i top? Så går du ikke galt i byen hos Føniks Computer. Vi ønsker naturligvis at kunne tilbyde vores trofaste kunder de bedste bundkort til Intel processorer, hvilket er grunden til, at vi har allieret os med markedets største producenter. Vores udvalg består blandt andet af de mest populære serier fra ASUS, der har mange års erfaring med at producere varianter til både privat- og erhvervsbrug. Vi forhandler både high-end varianter og ekstra billige bundkort til Intel processorer, og vi opdaterer og udvider jævnligt sortimentet med nye produkter. Der tages derfor forbehold for udgående serier.

For at gøre det så nemt for dig som muligt at finde det helt rigtige bundkort til din Intel processor, har vi lavet en smart filterfunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet søge efter specifikke mærker, din ønskede prisklasse, samt formfaktor, chipsæt, understøttet RAM-teknologi og meget mere.

Vi er desuden altid klar med svar, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med dine muligheder. Send os en mail, ring på telefon eller benyt dig af vores chatfunktion lige her på siden.

Derfor er et godt bundkort til Intel processor vigtigt

Når du skal bygge din egen PC fra bunden, er det vigtigt, at de forskellige dele af hardware passer til dine behov. Ofte har man et stort fokus på bestanddele som CPU og grafikkort, da disse har central betydning for oplevelsen af det digitale indhold. Det er dog mindst lige så vigtigt med et godt bundkort. Bundkortet udgør nærmest rygraden i din computer, da det er herpå, du forbinder mange af dine andre dele: CPU, grafikkort, RAM, lydkort m.m. Dit bundkort er altså dét stykke hardware, der samler og forbinder alle de mindre enheder. Derudover indeholder bundkortet også USB-porte.

Det kan måske være fristende at bruge store dele af sit computerbudget på et godt grafikkort og en stærk processor, men det er også essentielt at købe et godt bundkort. Når du skal købe et bundkort til din nye computer, kan du med fordel overveje, hvad du har af drømme og behov i forhold til din computer i fremtiden. Bundkort kan nemlig have mange forskellige egenskaber og variere fra de simple modeller med de basale funktioner til modeller, der indeholder alverdens features og ekstra egenskaber. For at sikre dig, at du bliver glad for dit bundkort nu og i fremtiden, bør du altså overveje at købe en bundkort, der passer til de opgraderinger, du ønsker at foretage med tiden.

Sådan finder du dit nye Intel-kompatible bundkort

Der er overordnet to faktorer, der er helt centrale, når du skal vælge dit nye bundkort. Hvis du allerede har købt din Intel processor og et kabinet, er det tid til at finde et bundkort, der er kompatibelt med disse to stykker hardware. Du skal altså være opmærksom på at finde et bundkort med den rigtige socket/sokkel og i den korrekte størrelse.

Den rigtige sokkel: Hvis du allerede har købt din Intel processor, er det først og fremmest vigtigt at finde et bundkort, der er kompatibel med din CPU. Processoren skal placeres på en sokkel, der sidder på bundkortet, og det er derfor essentielt at de to ting passer sammen for, at computeren fungerer optimalt og ingen hardwaredele bliver beskadiget. Du skal altså først finde navnet på den processor-socket, som din processor er kompatibel med (f.eks. LGA1700 eller LGA1200). Derefter kan du finde et bundkort, der indeholder dine ønskede tilslutningsmuligheder og passer til din Intel processor. Vær også opmærksom på hvor mange RAM, at dit nye Intel-kompatible bundkort kan rumme.

Den korrekte størrelse: Det er også centralt at vælge et bundkort, der har den rette størrelse. Hvis du allerede har købt et kabinet, skal du finde et bundkort, der passer størrelsesmæssigt. De tre størrelseskategorier, der ofte bruges, er ATX, Micro-ATX og Mini-ITX. Her er det desuden vigtigt at være opmærksom på, at Mini-ITX er mindre end Micro-ATX.

Et stort udvalg af bundkort med avancerede egenskaber

Bundkort kan købes i mange afskygninger og med mange forskellige ekstraegenskaber. Dette kan være alt fra vandkøling, indbygget Wi-Fi og LED lys til ekstrahøj ydeevne. Intel processorer og bundkort er særligt kendte for deres velfungerende overclocking. Overclocking er når, man får systemet til at arbejde hurtigere end det reelt er designet. Du får altså processoren til at udføre flere opgaver pr. sekund, end den er bygget til. For at kunne opnå dette, kræver det, at man har den rigtige Intel processor og det korrekte bundkort.

Hos Føniks Computer tilbyder vi et stort udvalg af bundkort til Intel processorer. Vi forhandler blandt andet bundkort fra anerkendte og populære udbydere som ASUS, Gigabyte og MSI. Hvad end du leder efter et basalt bundkort med standardegenskaber eller et high-end bundkort med seje features, kan du altså finde noget, der passer til dine behov i vores store udvalg.