Hos Føniks Computer finder du et større udvalg af Targus Stylus penne som du kan bruge sammen med din tablet, mobiltelefon eller touchskærm-enheder. En Targus Stylus er et oplagt valg for dig der gerne vil undgå beskidte fingre på din skærm når du bruger din mobile enhed om det er for at spille, browse internettet eller de sociale medier, skrive noter eller til at besvare e-mails og sms’er. Du kan også prøve dine kræfter med det kreative med en Targus Stylus da du har muligheden for at benytte dig af din enheds kreative apps til at tegne, male eller lave andet grafisk arbejde. En Targus Stylus er en forholdsvis billig alternativ til andre stylus penne på markedet og er derfor et rigtig godt køb hvis du gerne vil have en stylus til din mobil eller tablet. Du kan se vores udvalg af Targus Stylus penne forneden.

Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Køb en Targus Stylus hos Føniks Computer

Vil du gerne kunne udnytte det fulde udbytte af din mobiltelefon eller tablet, så er en stylus et oplagt valg. Med en Targus Stylus får du en touchpen til din mobile enhed, der gør dit arbejde endnu nemmere uden at du skal bekymre dig for fedtede fingre. Med en Targus Stylus har du muligheden for nemt og hurtigt at skrive noter, citater og andet ned på din mobiltelefon eller tablet, ligesom du ville med en almindelig blok papir og kuglepen - du har bare fordelen ved at du altid har både mobiltelefon og stylus lige ved hånden, hvor dine digitale noter let kan gemmes i skyen så du kan tilgå dem hvorend du er. 

Er du interesseret i at afprøve dine kreative evner men har du ikke lyst til at investere i en avanceret stylus til flere tusinde kroner? Så er en Targus Stylus et rigtig godt alternativ. Du får en budgetvenlig stylus der kan anvendes til både mobiltelefon og tablet, som du kan afpørve kræfter med først. Du kan måske ikke tegne lige så små detaljer som med en mere avanceret stylus, men en Targus er et godt start for dig der er nye i spillet og som vil se om digital kunst er noget for dig. 

En Targus Stylus er derfor et oplagt valg for dig der vil prøve kræfter med det kreative, have muligheden for at skrive noter ned på farten og som også bare gerne vil undgå at bruge dine fingre på skærmen hvor det er muligt. Du kan det hele med en stylus fra Targus og ovenikøbet til en budgetvenlig pris.

Med en Targus Stylus får du endnu flere muligheder med din mobile enhed

Du får en hel masse muligheder og fordele når du benytter en Targus Stylus sammen med din mobiltelefon eller tablet. Vi har samlet en liste af muligheder forneden, som kan hjælpe dig med at få et bedre indblik i de fordele en stylus kan give dig. 

#1 Du kan være kreativ med en stylus

Hvis du gerne vil arbejde kreativt, lave små tegninger eller andet grafisk, så kan en stylus være et rigtig godt hjælpemiddel. Den giver en mere detaljeret streg end hvad din finger vil gøre, så du nemmere kan tegne små interessante detaljer. En Targus Stylus er et godt begynder hjælpemiddel til digital kunst.

#2 Du undgår fedtfingre på din skærm

Hvis du heller ikke kan lide fedtfingre og snavs på din skærm, og allerhelst vil undgå det så vidt som muligt, så er en Targus Stylus et godt valg. Her kan du bruge den til de fleste daglige gøremål på din tablet eller mobiltelefon, såsom at skrive mails og sms’er, scrolle gennem Facebook, fylde krydsord ud og meget mere. 

#3 Du kan skrive hurtige noter der gemmes digitalt

Foretrækker du at skrive noter i hånden frem for at taste dem ind, så kan en stylus fra Targus hjælpe dig med dette. Du kan skrive noter ligesom du gør i hånden, men bare digitalt på din mobiltelefon eller tablet. Det gemmer sig på din enhed, men du kan også overføre den til skyen så du altid har adgang til dine digitale noter. Det er nemt og hurtigt. 

#4 Du kan udfylde krydsord, spille spil og mere

Med en Targus Stylus kan du nemt spille spil på din tablet eller mobiltelefon. Men det allerbedste er at du blandt andet kan udfylde krydsord eller Sudoku digitalt, som du gør fysisk i hånden, ved at bruge en stylus i stedet for blyant. Det er smart. 

#5 Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan 

Med en stylus kan du gøre næsten alt som du allerede gør med dine fingre, så det er simpelthen kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan og vil bruge en stylus til. Har du noget du tænker vil være lettere med en Targus stylus, så er det bare med at investere i en.

Har du spørgsmål til dit køb af en Targus Stylus?

Er du interesseret i en af vores Targus Stylus modeller men har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores fagkyndige kundeserviceafdeling. Du kan kontakte dem gennem vores hjemmesides chat, mail og over telefonen i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden. 

Hos Føniks Computer vil vi gerne have at du får det produkt der passer bedst til dine behov og vi har derfor stor fokus på personlig rådgivning. Vi ser derfor frem til at hjælpe dig med dit køb. Men hvis du har spørgsmål der skal besvares hurtigt, så kan det måske være de er besvaret forneden i vores ofte stillede spørgsmål sektion.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du vores svar på ofte stillede spørgsmål. 

Hvad betyder stylus?

En stylus er en pen, ofte lavet af hård plast i høj kvalitet, der benyttes til digitale mobile enheder som bærbar, mobil og tablet, til at skrive noter eller tegne med. 

Hvilken stylus pen skal jeg vælge?

Du bør vælge den stylus der passer bedst til dine behov. Er det til professionel tegning, så er en mere avanceret stylus det rette valg. Er det for at afprøve en stylus kan en budgetvenlig være det oplagte valg. 

Hvilken stylus pen er bedst til iPad?

Hvis du har en iPad bør du investere i en Apple Pencil da disse er skabt til at fungere i synergi med en iPad. Du kan også bruge andre stylus penne, men du vil ikke opleve den samme præcision og lethed. 

Hvor kan man finde en god stylus pen?

Du kan finde en stylus pen hos Føniks Computer. Vi har et kæmpe udvalg af alle de store mærker til fantastiske priser lige her. Du finder stylus penne fra Apple, Samsung, Microsoft, Lenovo, Targus, Wacom, Dell og mange mange flere! Alle i forskellige prisklasser, så alle kan være med uanset budget.

Hvilken stylus er billigst?

Hvis du leder efter en så billig som mulig stylus, så kan en Targus Stylus være et godt valg. Du får en ergonomisk behagelig pen til gode penge.