Med en Microsoft Surface Pen har du muligheden for at tegne og skrive digitalt på din Microsoft Surface tablet og Microsoft Surface Laptop. Hvis dit arbejde involverer skitsering, design eller at skrive mange noter, så kan du arbejde nemmere, hurtigere og mere effektivt med en Surface Pen fra Microsoft. Den giver dig muligheden for at nemt og enkelt at skrive på dine Microsoft Surface enheder der understøtter den valgte Surface Pen model. Er du interesseret i at finde den helt rette Surface Pen til din Microsoft Surface enhed? Så skal du endelig kigge vores udvalg igennem, vi sørger for at så varierende udvalg som muligt, med altid gode priser og hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte vores kundeserviceafdeling. Find din næste Microsoft Surface Pen i vores udvalg forneden.

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Køb en Surface Pen hos Føniks Computer.

Microsoft Surface Pen er en digital pen, der er skabt til at kombinere den traditionelle pen oplevelse med den nyeste teknologi. Den er designet til at forbinde sig trådløst og uden problemer med Microsoft Surface tablets og computere, og giver dig muligheden for at skrive, tegne, male og gøre meget mere end du forventer. En Surface Pen giver dig uendelige muligheder hvor det kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre med en Surface Pen på en af dine Microsoft Surface enheder. 

Designet af en Surface Pen er enkel og ligner næsten en helt almindelig kuglepen. Surface Pennen har en ergonomisk form, der gør at den er behageligt at holde, og hvilket gør det muligt at skrive eller tegne med den i længere perioder af gangen uden besvær. Med dens lethed, så er den også ideel til at transportere med dig, når du skal på farten - den passer perfekt ned i et penalhus eller en smal lomme i din taske. Med dens innovative design er det endnu nemmere at udføre komplekse opgaver som at markere tekst du læser, zoome ind og ud, scrolle gennem websteder og meget mere.

Microsoft Surface Pen er udstyret med avanceret teknologi, der gør det muligt for den at kommunikere trådløst med enhver kompatibel Microsoft Surface enhed som du ejer. Dette giver dig muligheden for at skrive og tegne med præcision og naturlige bevægelser. En Surface Pen kan også registrere 4096 niveauer af trykfølsomhed, så den giver dig næsten den helt samme følelse af at skrive med pen og papir - hvor du virkelig kan gå ned i de helt mindste detaljer.

Med en Surface Pen får du også den fantastiske mulighed for at skabe, udtrykke og dele dine ideer på helt nye måde end hvad du førhen har været vant til. Med en Surface pen kan du nemt tage noter, skrive lange noveller, eller skitsere dine ideer. Du kan også indskrive musikalske noter, hvis du arbejder med musik, redigere billeder og videoer, og endda designe avancerede 3D modeller. Faktisk er der en større fordel ved at bruge en Surface Pen hvis du kreerer 3D modeller da du kan gå ned i præcise detaljer, der ikke er ligeså let at gøre med mus og tastatur, eller bare almindelig pen og blyant.

Microsoft har med deres avancerede Surface Pen sørget for et kraftfuldt værktøj, der giver dig muligheden for at bruge din tablet eller computer på en så naturlig og uforstyrrede måde, hvor der er tænkt på at dine håndled ikke skal lide last efter længere brug. Vil du have endnu mere ud af din Microsoft Surface enhed, så er en Surface Pen et ideel tilbehør til denne.

Udfold dine kreative evner med en Surface Pen fra Microsoft

Er du kreativ anlagt og er du allerede velkendt med traditionelle tegneredskaber, så kan det være næste step for dig er at gå den digitale vej. Med digital kunst kan du udvikle dig endnu mere ved at udfordre dig selv med helt nye tegnemetoder, idet du skal lære værktøjet at kende fra start af igen. Det er en spændende måde at videreudvikle ens kreative evner på. Med en Surface Pen kan du tegne digitalt i enhver tegne app, hvor du har muligheden for at udfordre dig selv med oliemalerier, akvareltegninger, akrylmalerier, skitser med blyant og kridt, eller andet mixed media kunst. 

Det smarte med en Surface Pen er at du kan prøve kræfter på nyt kunst eller bruge det som springbræt til at skabe reelle oliemalerier - hvor du først skaber kunstværket på din Microsoft Surface tablet eller laptop, hvorefter du genskaber den med rigtig oliemaling på lærred. En Surface Pen kan være med til at give dig endnu flere muligheder for at skabe grafiske værker både digitalt og fysisk. Du har altså uendelige muligheder for at udvikle dig. 

Skriv detaljerede noter ned med din Surface Pen som du altid har adgang til 

Hvis du er studerende, så ved du hvor vigtigt det er at kunne skrive detaljerede noter til både de tekster du får udleveret men også til forelæsningerne. Måske er du træt af at skrive med tastatur eller måske er du bare ikke til så meget udprint, hvor du foretrækker det digitalt. Men du vil stadig gerne have de gode noter med, så kan en Surface Pen være den hjælpende hånd du leder efter. Med en Surface Pen kan du skrive de gode noter som kan hjælpe dig på vej mod et 12-tal til eksamen. Du kan både skrive direkte i dine dokumenter, men du har også muligheden for at highlighte vigtige passager, understrege vigtige pointer og tegne udråbstegn og meget andet ved de punkter og sætninger du bare ikke vil glemme.

En Microsoft Surface Pen kan hjælpe dig med at skrive dine noter mere struktureret, hvor du også har muligheden for at tegne grafer og andet vigtigt, i selve dokumentet. Hvor du ikke behøver at bekymre dig om at skulle tegne graferne på et stykke fysisk papir for så at scanne det ind efter - med en Surface Pen går det hele bare lidt hurtigere og meget lettere.

En Surface Pen fra Microsoft er den bedste følgesvend en studerende kunne ønske sig.Så kig endelig vores store udvalg igennem af forskellige Microsoft Surface Pens til enhver Microsoft Surface enhed. Vi har en model til enhver enhed, smag og budget, så uanset om du leder efter en budgetvenlig Surface Pen eller en Surface Pen i den avancerede ende, så kan du være sikker på at finde den lige her hos Føniks Computer.

Har du spørgsmål til dit køb af en Surface Pen?

Er du interesseret i en af vores Surface Pens men er i tvivl om specifikationer eller andet, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundesupport. Du kan kontakte dem i hverdagene på mail, telefon eller gennem chatten på siden. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden. 

Føniks Computer sørger altid for at kunne opnå den bedste kundeservice, hvor vi ser at du kommer herfra med det produkt der passer bedst til dine behov, vi ser derfor frem til at rådgive dig så bedst som muligt - og husk, hos Føniks Computer kan du få hurtig levering og fri fragt.