Wacom Pen er en digital tegnepen, der bruges til at tegne, skrive og interagere med Wacoms egne grafiske tablets. Wacom Pennen har en spids der er trykfølsom og som giver dig muligheden for at lave både tynde og tykke strejf, der gør det muligt at tegne så detaljeret som muligt så du kan skabe naturlige, sofistikerede grafiske værker på din tablet. En Wacom Pen er for dig der allerede ejer en Wacom tablet, hvor der er sat fokus på kvalitet og holdbarhed. Det er det perfekte valg for kunstnere, grafikere, designere, arkitekter, og enhver som ønsker at skabe et professionelt arbejde i høj kvalitet. En Wacom Pen er skabt til at passe ergonomisk og behageligt i hånden, hvor det gør det lettere at lave grafisk arbejde i flere timer ad gangen uden ubehageligheder i håndled og hånd. Når du bruger en Wacom Pen er det også muligt at udskifte spidsen, så du altid kan skabe værker i præcise detaljer. Se endelig vores udvalg af Wacom Pens igennem forneden og gør et godt køb.

Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Wacom - et kreativt mærke der vil noget

Wacom er et japansk selskab, som er en af de ledende producenter af grafiske tablets, stylus pens og andre produkter for professionelle kreative. Wacoms produkter er designet til at hjælpe dig, der arbejder med kreative værktøjer til hverdag, så du kan få det meste ud af dit kreative potentiale. Med Wacom får du intuitive produkter der er naturlige at interagere med og som er et godt bindeled mellem din kreativitet og dit grafiske output. 

Du finder flere anerkendte serier af grafiske tablets fra Wacom som Intuos, Cintiq, og MobileStudio hvoraf Intous er Wacoms mest populære serier af grafiske tablets. Dette på baggrund af den høje kvalitet og budgetvenlige pris. Du finder flere forskellige Wacom Pens til deres forskellige tablets her hos Føniks Computer. 

De grafiske tablets og pens fra Wacom er blevet brugt af mange kreative professionelle verden over og er derfor kreative værktøjer enhver digital kunstner ikke kan være foruden. Du får kvalitet for pengene, holdbart værktøj og i et design som passer ind i ethvert skrivebordsmiljø. Er du ny, eller professionel, kunstner så er en Wacom grafisk tablet og Wacom Pen det perfekte valg for dig.

Skab kreative mesterværker med en Wacom Pen 

Med en Wacom Pen har du muligheden for at tegne, designer og kreere grafiske kunstværker på din Wacom grafiske tablet. Du kan tegne ned til de mindste detaljer med en Wacom Pen, der registrerer de fineste strejf når du tegner, hvilket er med til at gøre dine digitale tegninger endnu mere realistiske. Du får altså en virkelig præcis og responsiv stylus fra Wacom. 

Med dens ergonomiske design har du en Wacom Pen der er både komfortabel at holde og let at tegne med, uden at du belaster dine håndled mens du tegner. Du kan derfor også bruge den i længere perioder uden nogle problemer. Med dens enkle og kompakte design, passer den også nemt i dit penalhus så du kan fragte den med dig frem og tilbage, sammen med din tablet. 

Wacom Pens er nogle af de mest alsidige værktøjer til kreative formål. De kan bruges til mange forskellige typer af projekter, herunder illustrationer, fotoredigering, skitser, design og meget mere endnu. Det er, som man siger, kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan kreere med en Wacom Pen. 

En Wacom Pen et af de bedste produkter på markedet til at lave kreative projekter med. Den er præcis og responsiv, har et enkelt og ergonomisk design og den giver dig muligheden for at udforske din kreativitet uden at bekymre dig om fejl. Du finder den også i forskellige prisklasser, hvor der er den helt billige ende for dig på et budget men også i den avancerede ende. Uanset hvilken prisklasse du befinder dig i, så kan forvente høj kvalitet af den Wacom Pen du vælger at købe.

En Wacom Pen til ethvert behov og budget

Når du investerer i en Wacom Pen, så er det en god ide at overveje hvilken der passer til dit behov og dit budget. Du finder et hav af forskellige Wacom Pens i vores sortiment her hos Føniks Computer, hvor du har muligheden for at finde en pen der passer til præcis den Wacom grafiske tablet som du allerede ejer. Vi har også et stort udvalg af forskellige modeller, så du ikke kun skal nøjes med en bestemt Wacom Pen - du kan vælge lige præcis den du foretrækker af alle vores modeller. Så kig endelig vores udvalg igennem, for at finde den Wacom Pen der passer til din tegnestil og dine behov. 

Er du på et budget? Så skal du ikke være bekymret. Vi har sørget for at samle flere Wacom penne i forskellige prisklasser så du altid kan finde nogle af de billigste Wacom Pens på markedet. Hvis du har en af de billigere Wacom Intous, så kan du også finde en af de billige Wacom Pens der passer til denne hvis du skal udskifte den stylus som du allerede har. Vi har sørget for at have et hav af forskellige priser, alt efter model, så du altid har muligheden for at lave kreativt grafisk arbejde uanset hvor stort dit budget er. Vi har også flere modeller der er i den avancerede ende af prisskalaen, til dig der gerne vil investere lidt mere i en af vores Wacom Pen modeller. Du kan se vores udvalg igennem for at finde den stylus der passer til dit budget - men uanset prisen på pennen, så kan du altid forvente den gode klassiske kvalitet som du kender den fra Wacom.

Find tilbehør til din Wacom Pen

Du finder et større udvalg af Wacom Pen tilbehør lige her hos Føniks Computer. Er du allerede den stolte ejer af en Wacom Pen, så ved du også hvor vigtigt det er at skifte din stylus nib ud når tiden er inde - ellers vil du ikke kunne få de samme fine detaljer frem i dine grafiske værker. Derfor kan du også finde et udvalg af nibs til din Wacom pen her. 

Leder du efter andet tilbehør, så kan du også være sikker på at finde det her hos Føniks Computer. Vi har blandt andet forskellige accessories kits til de forskellige modeller af Wacom Pens og du kan derfor gladeligt gå gennem vores udvalg af Wacom Pens for at finde det udstyr og tilbehør der passer til din Wacom Pen.

Køb en Wacom Pen hos Føniks Computer

Er du interesseret i en af vores mange modeller af Wacom Pens, så er det med at slå til. Vi sørger hele tiden for at have et så stort udvalg som muligt, så du kan finde den helt rette pen til din grafiske tablet fra Wacom. Når du handler hos Føniks Computer, så får du ikke kun kvalitetsprodukter til fantastiske priser, men du har også muligheden for at få din Wacom Pen leveret hurtigt og fragtfrit med GLS. 

Har du spørgsmål til vores Wacom Pens er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers dygtige kundeservice i hverdagene mellem kl. 11 og 17 over mail, telefon eller gennem chatten på siden. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.