Microsoft Surface banner.


Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af Microsoft Surface enheder som de smarte Surface Laptops og 2-i-1’ere som du kan bruge derhjemme, på studiet eller arbejdet, og på farten. Microsoft har med deres Surface-serie designet og udviklet en række bærbar computere og hybrid pc’er med touchskærm, der virkelig har taget markedet med storm. De er effektive, fleksible og yderst velegnet til arbejde der kræver kraftfulde programmer. Hos Føniks Computer fører vi selvfølgelig adskillige modeller i Surface-serien, hvor du blandt andet kan finde Microsoft Surface Laptops og de smarte 2-i-1 hybrid pc’er Microsoft Surface Pro. Hvad end du skal bruge en 2-i-1 tablet og bærbar til studiet, arbejdet eller underholdning så kan du være sikker på at finde den model der passer til dig nedenfor.

Resultater: 377
Resultater: 377


loader

Microsoft Surface giver dig en alsidig hverdag 

Microsoft har med deres Surface-serie skabt nogle aldeles kraftige og fleksible bærbar pc’er og hybrid pc’er der kan bruges til studie, arbejde og underholdning i hjemmet og på farten. I Surface-serien kan du finde:

  • Surface Laptops 

  • Surface Pro 

  • Surface Go 

Hvor Surface Pro og Surface Go er smarte 2-i-1 hybrid pc’er der giver dig både bærbar og tablet i én enhed. Microsoft har også den klassiske bærbar med touchskærm og høj ydeevne med deres Surface Laptops. 

Gå fra bærbar til tablet på et splitsekund med Microsofts smarte hybrid pc’er i Surface-serien

Med en Microsoft Surface får du en let, elegant og fleksibel bærbar, der lynhurtigt kan konverteres til en tablet. Er det vigtigt for dig at håndtere din enhed nemt og transportere den uden at skulle slæbe for meget - uden at skulle gå på kompromis med ydeevne og kraft? Så er en Microsoft Surface Pro eller Microsoft Surface Go et fantastisk alternativ til en traditionel bærbar computer. 

Du får med Microsofts smarte hybrid pc’er en kompakt bærbar computer der hurtigt kan gå fra bærbar til tablet og tilbage igen, så du let selv kan vælge den måde du bedst arbejder på - uden at Microsoft går på kompromis med kvaliteten. 

Selvom Surface Pro og Surface Go er hybrid pc’er, så har Microsoft altså ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du får stadig den gode kvalitet som du kan få med almindelige bærbar pc’er, men oveni får du også alle de fordele du får med de smarte og populære tablets på markedet - og mere til. 

Din Surface enhed kan selvfølgelig køre alle de Windows-programmer, du kunne ønske dig, inklusive den fulde Office-pakke. Den fantastiske fleksibilitet kombineret med den nyeste generation af hardware, gør en Surface bærbar til et oplagt valg for både den studerende og den professionelle på farten.

Microsoft Surface giver dig fantastisk design og høj ydeevne

Microsoft har ikke gået på kompromis med design eller ydeevne med deres Surface-serier og dette kan virkelig ses. Med Microsoft Surface får du en fantastisk 10-punkts multitouch skærm med knivskarp billedkvalitet, så du let kan nyde film i fuld HD - og redigere billeder, uden for meget grain! 

Microsoft Surface-serien kommer i et ultratyndt design og med en meget lav vægt, så du let kan have den med dig overalt uden at den vejer eller fylder for meget i tasken. Den er derfor også ideel for dig der ofte rejser og gerne vil have det behageligt som muligt, uden at bære rundt på en stor og tung bærbar pc. Med dens høje batterilevetid giver den dig også rig med mulighed for at bruge den på længere rejser, uden at du skal bekymre dig om at oplade den. 

Selvom hardware specifikationerne er forskellig alt efter model, så kommer alle dog med noget yderst exceptionelt hardware der gør overordnede oplevelse med Microsoft Surface tilk noget ganske særlig. Med den nyeste generation af Intel Core processor, høje skærmopløsning, batterilevetiden og den store harddisk og masser af RAM, får du altså en bærbar pc der virkelig vil noget. 

Microsoft Surface kan det hele

Der findes en Microsoft Surface til alle, uanset behov og ønsker. Hos Føniks Computer finder du både budgetvenlige Surface enheder og mere kraftfulde Surface enheder i den lidt højere ende af prisskalaen. Men uanset hvilke budget eller behov du har, så får du en Surface-enhed der opfylder det hele. 

Microsoft Surface Go er en lille, hurtig enhed, der gør dig i stand til at arbejde effektivt på farten, uafhængigt af, hvor du befinder dig. Hvis du tilkøber den smarte Surface Pen, kan du skrive og highlighte direkte på skærmen. Så bliver det ikke nemmere at tage hurtige noter eller skrive under på dokumenter elektronisk. Med den lange batteritid er du sikret strøm hele dagen og behøver ikke stresse, hvis du skulle have glemt opladeren en enkelt gang.

Storebroren til Surface Go, Microsoft Surface Pro, giver den optimale kombination af processorkraft og et lækkert, let og strømlinet design. Den giver dig kraft til dit arbejde med grafik, redigering af medier, gaming eller underholdning, samtidig med at den ikke fylder i landskabet. Er du på jagt efter det ultimative alternativ til en traditionel laptop, er Surface Pro fra Microsoft et oplagt valg.

Microsoft Surface Laptop er en smart bærbar pc med en PixelSense touchskærm med hardware der giver dig muligheden for let at multitaske, uden at din bærbar føles langsom. Med dens slanke og elegante design er den også egnet til at tage med på farten, hvis du skal bruge den til at skrive noter til studiet - især med den lange batterilevetid. 

Til mange af vores Microsoft Surface enheder kan der desuden købes en pakke med Office med i købet af din Microsoft Surface, til en yderst fordelagtig pris. Den indeholder den fulde version af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Se mere under den enkelte models specifikationer på produktsiden.

Hvad kan du med din Microsoft Surface?

De smarte, lette Microsoft Surface maskiner er velegnede til den studerende, som vil have en let og alsidig enhed med til undervisning, forelæsninger og læsegrupper. Den fylder ikke meget i tasken og kan nemt tages med, hvis du skal arbejde i bussen. Mulighederne med en Surface er mange. Du kan tage noter, lave beregninger eller tegne direkte på skærmen med den geniale Surface Pen, som kan købes separat. Du kan optage lyd og afspille interaktivt undervisningsmateriale i god kvalitet. Med den dejligt lange batteritid skal du ikke bekymre dig om at finde et strømstik midt i din undervisning.

For den travle familie er Microsoft Surface også et godt bud på en enhed, der både kan bruges som laptop eller tablet. Læg familiens budget, gå på nettet, og læs dine favorit-e-bøger. Dette kan du gøre håndfrit med den smarte signaturkickstand, som kan indstilles i tre positioner. Der er også masser af læring og underholdning til familiens yngste, fra spil og lærerige apps til film på Microsofts egen shop. Microsoft Surface kommer med mange indstillingsmuligheder for børnesikring, styring af skærmtid og sikkerhed. Det skaber tryghed i hverdagen for alle familiemedlemmer.

Er du tit ude at rejse eller er du pendler? Hvad enten du arbejder på farten eller blot slapper af med en god film, musik eller en e-bog, er Microsoft Surface en god makker på turen. Med en vægt på få hundrede gram er den lille enhed nem at have med sig rundt, uden at du skal bekymre sig om manglende kapacitet eller ydeevne. Med alle dine yndlingsprogrammer fra Windows installeret, masser af kraft og det smarte tastatur kan du uden problemer browse, skrive mails og udføre andre opgaver på din Surface.

Klik dig ind på vores forskellige Microsoft Surface herover og find din næste bærbar eller bærbar og tablet hybrid allerede i dag.

Køb din næste Microsoft Surface hos Føniks Computer

Føniks Computer fører et stort udvalg af de smarte Microsoft Surface enheder, som blandt andet Surface Laptop-serien og den fleksible 2-i-1 Surface Pro-serie. Microsoft har med hele deres Surface-serie udviklet og designet nogle bærbar pc’er og bærbar/tablet hybrider der har høj ydeevne og som egner sig godt til arbejde på farten. 

Vi holder altid øje med de nyeste udgivelser fra Microsoft, så du kan være sikker på at finde de nyeste udgivelser af Microsoft Surface enheder her på siden. Om du leder efter en Surface bærbar med en god processor og RAM til krævende grafiske programmer eller en let og kompakt 2-i-1 tablet og bærbar som Surface Pro til hurtig arbejde på farten, så har vi en Microsoft Surface der passer til dig. 

Se vores store udvalg af Microsoft Surface enheder er på siden for at finde den der passer bedst til dit behov. 

Har du spørgsmål til dit køb? 

Hvis du har spørgsmål til dit køb af en Microsoft Surface, om det er ydeevne, specifikationer, eller andet, så kan du kontakte vores kundesupport. Føniks Computer er altid klar til at rådgive dig, så du får den bærbar pc eller tablet der passer til dine ønsker, behov og budget. 

Du kan kontakte vores dygtige kundesupport over mail eller telefon, eller i vores smarte chatbox hvor vi sidder parat fra 11-17 til at besvare spørgsmål. Du er også mere end velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus eller København.